Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én is végeztem az imént eventtel..elég vót. ..johh majd küldünk:)

2. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Gratula a bölényhez :D
    Szekfű és minden ok-é reggelre:D
    Amióta bekevertek[​IMG] a szavazásnak :eek: meg kergült az egész MB-é [​IMG]

3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam, de kevés emberkénél jelenik meg a farmkép , viszont akinél megjelenik az nagyon szépecske :)
    Öcsi képe tetszett a legjobban, szerintem órákig gondolkodhatott az összeállításán :D :D
    Event kész, nem kérek ERRE a farmra több felröpit ,nagyon köszönöm az eddigieket :)
    Mesike, nagy gratula a Bölényhez !!!:)
    Szép álmokat mindenkinek !

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Ahogy en ertelmezem megvaltozot,havonta indul külömbözö kepverseny a farmokrol,most lett vege a tavaszi farm verseny.Minden verseny utan törölnek minden kepet a következö versenyre,külömbözö dolgokat lehet nyerni.Reszünkre megvaltozot mer nem marad bent a kep ugy mint regen.Nezni kell hogy mikor milyen famfoto versenyt inditonak es olyan kepet csinalni mint most a mi husveti versenyre.Lefotozni utana aktualisalni es szavazni,talan nyerhetünk valamit,utoljara 87-en indultak.:mad:

5. ocsimarifarm

[​IMG] gondolkodom a másik új képen [​IMG] lazítás a farmon:D

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Én ezt most nem értem.... Már a német csillagozás sem lesz?????????? :eek: Már tényleg mindent elkövetnek, hogy ne legyen ez a topik?
    Nekem ezt mutatta:
    https://s21.postimg.org/sp32yak7b/n_met.png
    Én nem fogok minden hónapban új képet csinálni...:sleepy:-.-

7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nálam is ez volt, a többin meg vagy error, vagy az emberke randán nézett. Nem lehet valamit csinálni, hogy nálunk is működjön?:eek:

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csak egyet áruljatok el/mondjuk, aki ért németül/ hogyan lehet most új farmképet csinálni , mert nekem a régi módszerrel nem engedi ? :(
    Mi a fenének kellett még ezt is szétverni, ez legalább eddig működött ???? :( :(

9. ocsimarifarm

Szia úgy mind régen 8)le fényképezed és kész és automatikusan meg jelenik ;)
    De most valami bibi van mert minden :mad: képnél ezt dobja ki :eek:
    @error Leider ist ein Fehler aufgetreten!! :eek:/ 93.171.154.56

A holnapi event 8) Telihold event újdonságokkal 8)

10. szellorozsa

Már megint event??!!:oops:
    Szia köszönjük a tájékoztatót...és hogyan lehet nevezni?? egyáltalán nekünk lehet?? ezt jó lenne ha leírnád...bár kétlem hogy elérnénk helyezést:music::sleepy:..de azé jó lenne tudni a módját. Meg akkor most mindig új képet kell csinálni?? mikor nekik vége egy verseny?? nem lehetne megoldani hogy a miénk maradjon?? nem értem én ennek a módját!!

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Először is szerintem mindenki nyugodjon meg! A 3. verzión csillagozzon, akármi is van kiírva.
    koko.54: Köszi a bányászást, de szerintem ez egy nagyon régi szöveg.
    Valamin dolgoznak, résen kell lenni, hogy mikor változik valami, és akkor megfejteni, hogy most éppen mi a helyzet.Aztán majd látjuk. Remélem lesz szépségverseny, mert ez a helyzet most nagyon nem jó.

Csillagoztam a 3-on. ;)

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na ez tetszik, remélem meg lehet szerezni majd a kellékeket, megint csak felröpi probléma lehet.:p

13. szellorozsa

Figyelem felkeltés a gazdák részére:D!!!

Sziasztok... még mindig csak 5 db. nevezés van?? a Húsvéti képversenyre???
    már csak 1 hét van...tessenek képet csinálni!!!;)

A képeket 2017. 04. 12. (szerda)-ig lehet hozni.
    (Kényelmesen, addig van 3 hét!) Már annyirra nem csak 1.:)
    Szavazni 2017. 04. 13. (csütörtök)-től
    16.(vasárnap)-ig lehet.
    Eredményhírdetés: 2017.04.17.
    (Hétfő)

Last edited: Apr 5, 2017
  14. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!Két óra előtt 10 percel sikerült végeznem!Elmentem dolgozni,kicsit kevesebb időm van farmozni.Csillagzós képemmel szeretnék indulni a Húsvéti képversenyen.Anyu be tudod tenni?;)Az enyémet látom a 3-mas verzióban.:inlove:

15. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....csillagok kiosztva...már akinek bírtam...
    Én a farmfotómmal versenyeznék...
    Felajánlásom az ajándékra a helyezetteknek:
    1. Karácsonyi süti
    2. Mézes keksz
    3. Valentin napi cserép....

16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Lehetseges hogy regi,sajna nem talaltam semmi mast,de ha te talalsz es ide linkeled szivesen forditom.
    Meg probalkozom a Gerüchteküche oldalon,talan több szerencsem lesz.

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok! Szebbet... Ollan hideg van, fúúúú a szél, hull a hóóóó... :eek:xD(Na jó, nem...) de szemerkél az eső...:sleepy:
    Szóval. Nyuszis listát szerkesztettem, köszönöm Rózsám, hogy hoztad a figyelmeztetést...:inlove:
    Dolgozom ezerrel, futok, szaladok...:wuerg:o_O Egyszer szembejövök magammal...xD
    Németül nem tudok, csillagozom én is a 3-ason szoktam, ha nem jön be kép, akkor is nyomok egy 9-est, és vigyorog a kiskrapek...
    Csináljatok szép farmfotókat, aztán meglátjuk mi lesz...;)

18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nálam mindig mérges, de azért folyt.köb.:)

19. ocsi1

ocsi1 Haladó

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Thread Status:
Not open for further replies.