Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép napot....hát engem is nyomaszt ez a sok event..lehet, hogy most nem is csinálom...
    Baltázással nem értem végig, mert időközben kiraktam a titkosakat, és hát nem igazán voltam velük megelégedve, legjobban az alma XXL-es tetszett.....jó, hogy tyúkólam nem lett, de ott sem lehet megemlíteni semmi újat, a bahán lett 1 szomáliai balzsamfa és 1 szantálfa....ezért legalább megérte....
    Gratulálok a szép farmképekhez és a szintlépésekhez...
    Öcsi "csúcs" a videód....legalább jó napot szereztél vele....:DxD

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Drágaszág és Öcsi Drága! Moszt má éjtem! Köszönöm! Cak akkor isz aszt íjja ki, hogy jár, amikor matricát kapol. :) Megszavajt na.

akire33333, -Anyu-, koko.54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én még az utolsó percben is gürizek...most ért be pár event-növény...délelőtt 0 perceztem még 1 kitevő kell a hintázó nyul..vagy barilány mittudomén:) nekem is remélem meg van az 5 matrica..5 pipám volt..nahh még gyorsan egyet hajintok..lesz 600 zsetonom valamire beváltom..köszönöm a felröpiket:)
    Öcsi nagyon szép volt a kutyusos videó...megható hogy mennyirre tud a kutyus szeretni meg a gazdája is őt:)..nekem inkább ez jött le..az ének csak hab volt a tortán:)
    naancshal..narancsróka..szarvas sárga-vakond...ezek lettek a titkosak..mán megint event...!
    most raktam ki az ólakat párat mert holnap meg Boldog Ól...ez kicsit sokk..én nem hiszem hogy csinálom az eventet..csak baha TP-ét ad a felhő...sima tp-ét nem.

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
    akire33333, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Minden kedves Anyukatol es Nagyiktol bocsanatot kerek,tegnap volt Anyak Napja.Nalunk 14-en lesz,mindig is kevertem:cry:
    Utolag,Boldog Anyak Napjat!
    Anya csak Nö lehet.Ez az ö kivaltsaga.A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai
    sziv titkat.Hogy mikent valik egy uj elet önallo embere.

osztrak12, akire33333, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  5. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm, nagyon kedves vagy és mind ez igaz.:)

akire33333, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

Sziasztok megkaptátok az ingrid a gyémánt hölgyet..ha rá katt a céltáblára megint dob mint az eventben:)) hirtelen azt hittem megint event vanxD

akire33333, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  7. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia megjöttek az egyiken az arany és a másikon a gyémánt :D
    Jó kis kép a célba dobálás8):p

akire33333, -Anyu-, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  8. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok hogy többeknek is sikerült az event,es a külön ajcsikhoz.Nekem nem sikerült,de azert köszönöm az ajcsikat,egy kicsit lusta voltam:Digy amit külön kaptam az mind az enyemxDmajd most sikerül biztos.Sok sikert mindenkinek.;)

akire33333, -Anyu-, lazanne és 2 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Besokallram, nem focizok. Egyébként sem szeretem a focit, a kapományok nem lelkesítőek számomra, szóval kiraktam az állatkáimat és pajtatöltögetés folyik. :)

Ingrid hozzám is megjött.

Csillagoztam.

akire33333, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  10. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Hozzám is megérkeztek,arany és gyémánt.
    Az eventet is elkezdtem, de a felröpik 4- 6 között repkednek.
    A csillagok kiosztva.

akire33333, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  11. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D szép estét mindenkinek :D a mostani event nehéz:p
    A foci nem az én stílusom :p de PC játékba ügyes vagyok :D

akire33333, Galadriel, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Sziasztok:) most nekem sincs valami nagy kedvem focizni:( ímmel-ámmal csinálom az eventet..nagy kocka földeken ültetek..nincs aratóm...meg nem szedte le a bahát..meg szédültön is állatok vannak..sok ez így...Felhőre most nem hajtok..ami lesz aji az jól jön...de csak lassan csinálgatom:)

13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na ezzel én is így vagyok.

-Anyu-, koko.54, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
  14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok,

A nagy focilázban nem vettétek észre holnap AJÁNDÉKOZÁS kezdődik.

Sajna semmi uj nem küldhető.
    Én a eventet a titkokért csinálom meg a felhöért.
    Egyszer már nekem is lehetne szerencsém és kapok új olat és fát-
    Sok szerencsét mindenkinek. Marika

Andzsi1971, Galadriel, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Szia én láttam délután hogy lesz:) reméljük hátha lesznek azért olyan dolgok is küldhetők ami nincs:)

akire33333, ballamarika44, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Jön a csere-bere nap! Kinek mi kell? Írjátok meg a tcsere topikban, és hozzátok ide a linkjét. :);)

Az elmaradt nyereményeket majd küldöm a gazdájuknak.

Csillagozok.

akire33333, ballamarika44, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Elszórom máris a "nappali" csillagokat :) Minden nap "osztogattam" , csak nem írtam ide, mert állandóan rohanni kellett :(
    Sikeres cseréket és szép napot mindenkinek !

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok!
    Elküldtem mindenkinek amit a versenyeken nyertetek, egyedül a lila akác fát nem tudtam elküldeni Öcsimnek, mert nem cserélhető...
    Esetleg valami más helyette? Az xxl kökény -t elküldtem, de 2 fát ígértem.;)
    Valaki valamit keres netán? :inlove:

Galadriel, akire33333, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  19. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok Kedves MB-s tagok!

Szeretnélek megkérni benneteket ,hogy akinek tartozom valamivel amit felajánlottam az írjon a farmomra ,hogy a megígért dolgokat eltudjam küldeni oda ahova kell.
    Nekem senki ne küldjön semmit -inkább oda küldjétek akinek szüksége van rá- .
    Azt hiszem elérkezett a pillanat ,hogy kilépjek eme játék világából.szellőrózsa tud róla neki írtam ,régóta fontolgatom ,hogy befejezem .Napi szinten még belépek ,de nem eventezek nem aratok ,nincs már az a tűz ami volt,így pedig úgy érzem nincs értelme.
    Mindenkinek mindent köszönök,ha valamit kerestek nyugodtan írjatok nagyon sok érték lapul nálam amit -amíg tart az engedélyem -szívesen elajándékozok Nektek.:):inlove::)

Galadriel, akire33333, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

:cry::cry::cry::cry::cry::(:(:(

Galadriel, akire33333, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.