Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

2. ocsi1

ocsi1 Haladó

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Látom frissek voltatok, akkor most én nem hozom a linket ;). Megyek kosarazni :)

No meg csillagozni is elfutok.

5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D jó kosarazást :D Nekem az Öcsi1-n 75-t db marat és az Ömarin 72 és lesz még aratás :eek: telle mind az 5-t terület ólakkal:eek: de bedobálom ezeket és este 22-g meg látom mi lesz 8)
    Elég a reggel 11,15 perctől kosarazni :p

Nagy fáradsággal sikerült le nullázzak mindent :eek:
    http://kepkezelo.com/images/h9g223ql5iibksvkm1kk.png
    http://kepkezelo.com/images/pxj0m2l14s19bio9xet9.png

Last edited: Jun 6, 2017
  6. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!:)Kicsit szorgoskodtam,gyűjtögettem,csillagoztam,olvasgattam,de a grill partit nem tudom befejezni,ehhez kellene még egy nap,pedig elolvastam,és a földeket kiváltottam,volt 2 gyümölcsdzsemem,azt is megettem!!!!!!!!!!:cry:Nem tudok állandóan a gép előtt ülni,és laptopom meg nincs,hogy magammal vigyem,mikor aratni kell.:oops:Megint elvették a kedvem!Kosarakat nem tudok venni,nem is akarok!!!!!!!!!!!!!!!:mad:Szép hetet, jó nyaralást kívánok midannyiotoknak,és főleg jó egészséget!:inlove:

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok.
    Kissé elmaradoztam, mert jó idő, nyár idő:inlove: szeretem, és nem fogok a gép előtt kuksolni.
    Rengeteg kosaram volt, 312 db. és örültem, hogy meghosszabbították a karneválit... Így is bentmaradt 32 kosaram...:wuerg:-.-
    Viszont panaszkodtam. :(
    Itt.

Kezd sokasodni a feladat, pedig szerintem sokan szeretnek kint lenni, és erőszaknak nyögés a vége...:wuerg:xD
    Csillagozom.
    Annám! Gratula a jó tipphez.;)

8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Olvastalak, igazad van, ezért maradnak el sokan, befejezik a játékot és újat keresnek. Én is találtam, de azért még maradok itt is, bár lehet, hogy ritkábban.:sleepy:

9. ocsimarifarm

Szia a gazda körivel egyet értek veled ;) rövid az idő o_O
    Igazat bevallva a 6-k gazda részre nem is hajtottam:eek: lett elég arany banán és FP-ő :D
    Az 5-k gazda köri küldetésig meg csináltam és ennyi:D

10. szellorozsa

Sziasztok..én sem tudtam befejezni gazdakörit...remélem az eventet igen..közepe fele járok...remélem sikerül..igen Anyu igazad van..ha már te sem tudod befejezni gondok vannak..mert te azért tényleg mindig igyekszel és vásárolsz...remélem szavaid meghallgatásra találnak.
    Öcsiii miiiii van??????? 60-70 ezer cukrot gyűjtöttél össze??!!! hány kosarad vót???? 2000?:)) gratula ügyes voltál:)
    Emikém el ne menjél már!!

11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

Jó volt olvasni benneteket. Sajnos én is le vagyok kötve és kevesebbet tudok fent lenni.
    Legtöbbet este, napközben csak egyegy rövidke időre.
    Most nagyon sürű a program.
    A csillagok repültek.

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, este 9-kor megcsináltam a paszulyost, végre egy nehézkes event, ám mégis kész.
    Nem még maradok bár lehet, hogy ritkábban leszek, mert a nagy kutyánk Hapy beteg, most Ő a fontos, na ja és drága kicsikém is megy holnap 2 napos kirándulásra. Most nincs jó hangulatom, ezért, ha nem leszek, hát ezért.:oops:

13. ocsimarifarm

Szia igyekeztem amennyire tudtam :D
    Sziasztok gazda társak :inlove: Gyümölcspiac8) Titokzatos csemete akció és új állandó gazdaköri küldetés - 2017. június 8) Telihold event! 8)

Last edited: Jun 8, 2017
  14. ballamarika44

Sziasztok.
    A sok eventben vagy állandoan kapálunk, vagy a fel nem töltött raktárainkat kell kiűríteni .
    Ez a mostanában a program.Fogjunk hozzá és hajrá..
    A csillagok elrepültek a nagy káoszba.

15. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!:)Igazad van,mindenbe sok állat,fatermés stb.kell,manufaktúrákról álmodni sem merek,és nincs idő állatokat,fákat kitenni,na és elfogynak a növények is.Legalább lessz miért abbahagyni.Még a gyerek,kukoricásat sem tudom befejezni!>:(;)Csillagok repűlnek,de minek.:(

16. szellorozsa

Sziasztok meg lesz a felhőm..most keverem az utolsó grillezett kukoricát..azt hittem nem lesz meg..necces volt kicsit ez az event.
    csillagozom.

Éva..koko..Tina..nem látszik a képetek..lehet újat csináltak..

17. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Valamelyik nap készítettem a csoki rózsákról!Megpróbálok összehozni valamit.:)

18. szellorozsa

Sziasztok holnap jön a dinnye-dilio_OxD..dinnyérre fel...hát kicsit időigényes ez a sok tovább fejlesztéses kocka dinnye...el kell olvassam mégegyszer édemes-e bele fogni.
    Kezdete várhatóan: 2017. június 13. (kedd) 14:00
    vége várhatóan: 2017. június 20. (kedd) 14:00

Event jellege: növényültetős, gazdaköri bedobálós
    Evenet növényei: 11 fajta dinnye lesz, melyből 4 fajtát kapunk kezdéskor, a többit az event alatt kell megszereznünk és továbbtermesztenünk.
    Event felreppenője: az eventben nincs felreppenő
    Speciális elem: dinnyeautomaták

19. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Semmi nem működik rendesen!Ma a fák és a dekor elemek keveredtek össze!Holnap a dinnyék fognak?;)

20. ballamarika44

Sziasztok.
    Szerencsém volt és ismét itt vagyok veletek.
    Sajnos a segitő event felhősora nem lett meg,
    A vendég szereplést nem sokáig élveztem.
    Haza jöttem . és így a családommal és veletek lehetek.
    A játék düböröghet,tovább, remélem a felhő sorom is meglesz.

Ma a csillagokat is osztom. Marika

Thread Status:
Not open for further replies.