Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Örültem, hogy egy kicsit tudtam olvasgatni felőletek, és köszönöm mindazoknak, akik elfogadtak régi/új, vagy ép új szomszédnak!!!!:)
    Próbáltam csillagokat osztogatni, de én most igen zavarban vagyok, mert nem értem, hogy egyáltalán hogy is működnek a szavazólistában a dolgok.....:wuerg:
    teomokus

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóó reggelt! Felhőszakadásra ébredtem...
    Lehűlt végre az idő. ;)

Szijja Marikám!Kutyás-macskás event befejeztével ígérték, hogy megkapjuk, de mivel jött a horgászós event, így kissé csúszásban vannak, de állítólag, ha nem jön közbe semmi, ma megkapjuk őket!:)

Szijja Mókuska! De jó olvasni téged! Örülök, hogy jöttél! :) Hogy vagy drága? Kismókus?
    A szavazós listából csak a 3-as verzió működik, és ott sem mindenkinek van képe, viszont mindenkinek tudsz 9 csillagot osztani. ;)

Látom senki nem járt erre még....
    Na pecás kinyiffantva:
    https://s7.postimg.org/a61kijjp7/peca_kinyiffantva.png
    és megjöttek a kutyás-macskás event jutalmai is...;)
    https://s23.postimg.org/o7uphrqyz/meg_rkezett.png

Last edited: Jun 29, 2017
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Nálunk is sötét van és szakad az eső, ugyanakkor olyan a levegő, mint egy szaunában. :( Az eventnek kb a felénél járok. Nemigen van időm kapálgatni.
    Marikám! A kicsikre már megkaptam a felhőt, de ide még nem. :( remélem ideér még ma. Biztos te is megkapod....egyszercsak.
    Végre előkerültél! Mesélj! Mi van veletek? A szavazóról Anyu mindent elmondott. Jó lenne, ha te is készítenél új farmképet ;)

4. lazanne

lazanne Fórum félistene

NAGY gratulációm, ez nem semmi, varázsolgatol, hogy így haladsz?:oops:

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Semmi különös Emikém.... Vettem pár dolgot, de olyan jól pecázom, hogy általában a nyársorrút fogtam ki, és a prémium csalit használtam, ami duplán adta a pontokat...;)
    Ma kicsit lazítok, de holnap újra melódia...:music:

Édes Rózi! Tudom, hogy elvagy foglalva, de
    [​IMG] :):inlove:

6. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A pecázás lassan halad.Rozikának nagyon boldog
    SZÜLINAPOT KÍVÁNOK. [​IMG]

7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na jó én nem veszek, mert nem akarok, de hiába használom a luxus csalit, még mindig csak 470 érmém van, pedig ügyesen csináljuk uncsikámmal, de csalfa a rendszer, mert ugyanazon kör, de nem mindig a nagy halat adja rá. Na ez van.xD

Rozikám sok boldog születésnapot kívánok![​IMG]

Last edited: Jun 30, 2017
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Mérgelődök! Annyi, de annyi csalit elpecáztam és max tüskésdurbincsot fogok. Még mindig félúton vagyok, a mai pecaérték egy nagy nulla. De hát hü.e vagyok én, hogy szívattatom magam. Ma semmire nem mentem. A kisebb halakból nem elég, hogy sokkal több kell, de még kevesebb pontot is adnak dupla szívás. Nagyon dühít ez az egész. :wuerg::cry:>:(>:(>:(>:(

Drágaszágom! Legalább neked szerencséd volt. Nekem mind1, hogy milyen csalit használok, csak durbincs, vagy rák jön.

9. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D event kicsinálva . Most a régi felhőkre hajtok és a csecse becsékre 8)
    A rozsaszin körbe próbáld meg állítani a csalit:D és jó fogás reményébe ;)

Boldog szülinapot :inlove:

Last edited: Jun 30, 2017
  10. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Köszönöm a kedves szavakat, és a tájékoztatást is!!!
    Kismókus jól van! Piheni az 5. osztály fáradalmait... Tegnap töltötte a 12-őt... Igazi nagy fiú már, igazi nagy szájacskával! :sleepy::):cry:
    Én... - Hazudhatnék, hogy milyen szuperul vagyok, de nem szokásom a hazugság! Szóval, én nem vagyok túl jól...

Ami a csillagozást illeti, tényleg köszönöm a segítséget!!! Szórom őket! (Mármint a csillagokat ;))
    Pusszancs mindenkinek! teomokus

11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Teomokus örömmel üdvözlünk itt a köreinkben. a kismokusnak jó pihenést..
    Nekem sem megy a horgászás, még mindég jó fele érmém van meg. a felhösor legyen meg A csillagok repülnek. a vihar szele ideért, remélem nem lesz nagy vihar,mert a megmaradt nagyfa ágai a tetönket vészéjezteti. Csak a lehasadtat távolitották el. Szép estét mindenkinek. Marika

12. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia :D üdvözöllek [​IMG] megint sorainkba [​IMG] ;)

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Rózi!!!!

[​IMG] [​IMG]

14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagok elhintve :)
    Mókuska , de jó megint itt látni téged, vigyázz magadra , kismókusnak jó vakációzást !! :D
    Mesike, hova tünt a TOP 100-ból a farmképed ?

Rózika : Boldog szülinapot !

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Sajnálom, hogy megint ritkán jövök, de osztottam a csillagokat! :)

Szép hétvégét mindenkinek!;)

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom....
    Olyan hidegvan, hogy nagyon... szakad az eső, és fúj a szél... Tiszta ősz...o_O

Édesszég! Ahogy Öcsim mondta próbáld meg a közép-közepét megcélozni....
    https://s22.postimg.org/qri8qw10h/peca.png
    Kicsit nehéz volt szabad kézzel, egérrel, körberajzolni...:wuerg:xD Nekem itt mindig a nyársorrút adja....:)
    Annám! Nekem beadja Emesém képét...
    https://s9.postimg.org/5pu7cg40v/mesi.png

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, lassan, de már alakul a felhősor, egy kitehető kell, az első, de ma kész leszek vele. Mindenkinek hajrá a pecázáshoz!
    Na igen, nálam is ott alakul a dolog, de a rendszer nem adja azt, már többször ért csalódás.xD

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

A nyári naptárt tessék nyitogatni mindennap...;)

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia!

Téged idézlek, de többen írtátok, hogy másféle hal is akad a horogra ugyanazon a mezőn, ugyanazon a körön.

Ez azért van, mert több hal is érkezhet egy helyről. Tehát nem hiba.
    Maximum az esély miatt lehet morogni, dünnyögni (bocsi a szóhasználatért, én is szoktam).

Az alábbi képen, mely egyébként a farmon, az eventablakban is látható a ? ikonra kattintva ez látható:

A tökéletes hely: a neonos színben villanó halvány rózsaszínű körvonal sávja (nagyon keskeny)

Prémium csalival ott kaphatunk 4féle halból jutalmat: nyársorrút is, polipot is, gömbhalat is, papagájhalat is.

Nekem sem a szívem csücske a gömbhal, olyan szálkás, hogy csak a "munka" lenne vele, ha valójában fel kellene dolgozni. :)

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    "Futok" csillagozni máris :D
    Jó pecázást és utána szép álmokat mindenkinek ! :D

Thread Status:
Not open for further replies.