Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Gratulálok:) én meg nem tudok tenyészteni elefántot..már órák óta:(( pont beraktam 50 tenyésztés..és jött a karbantartás...utánna beszedtem azt hittem eltünt a tenyésztés de bekerült hála a pajtába... de nem tudok tenyészteni a elefántot..mást igen de azt nem...de olvastam sokan vannak így:(((

Galadriel és -Anyu- kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijja rózsám! Váltsad kifele az elefánt tenyésztést a szentélyben. 20 AB az ára...
    Letudtam ezt az elefántost, felhő beüzemelve, mék, mert kezd hasogatni mindenem...:sleepy:
    Remélem 7 végére meggyógyulok.-.-

ballamarika44 és Galadriel kedveli ezt.
  3. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia az elején én tenyésztetem 8) de bejött a k rak.:eek: És utána csak a szentély kiváltás után tudtam tenyészteni :D
    Ahogy Anyu írta azt muszáj kiváltani :p

+++ 9 millát kerestem az elefántokon a piacon 8)

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kedveseim!
    Én is kész vagyok a Fánis eventtel. Még a kicsikén is lezavarom, bár lehet hogy csak a hétvégén. :)

ballamarika44, -Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

:D Akkor nem kel gondolkoznunk a versenyen :eek: [​IMG] kár hogy ilyen kevesen aktívan vagyunk :eek:

:D Akkor nem kel gondolkoznunk a versenyen !!!:eek:

Utoljára szerkesztett: 13.9.17
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Öcsikém! Anyu beteg, a sulisoknak (vagy a szüleiknek) elindult a suli, nálunk öszi szülinap hetek vannak (a család jórésze a Szűz jegyében született...) Rendeződik majd minden, meglátod. :) Nem tudtam most a versenyen agyalni. :)

ballamarika44, -Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Szia igen..rájöttem meg írták ki kell váltani a szentélyben:) nem lettem teljesen kész..megvárom a hétvégi Boom-ot akkor befejezem.
    Most szerintem kevesen lettünk volna a házi versenyben igaza van Emesének..majd a következő tenyésztésnél indítunk egyet:)
    9 millát??!:D..az szép..én 1 millát csak..rájöttem nem nagyon adom el a piacon..inkább beadom az eventbe a mamut elefántok mellé kipótolva:)

Galadriel, ballamarika44 és -Anyu- kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Futkostunk, intézkedtünk egész nap, most értem ide, gyors aratás-vetés, olvasás írás....
    Igazad van Szellőcske, várd meg a bummot. ;) Így is jó sok állat kell hozzá.

Kiraktam a kapomány ólakat, hát a gutaütésen kívül nem kaptam semmi érdemlegest. Katasztrófa komolyan. Úgy néz ki, hogy én csak agyhúgykövet kaphatok, azt viszont mázsaszám.

-Anyu- és ballamarika44 kedveli ezt.
  9. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szép estét mindenkinek :D
    Én az utolsó kirakass8) után nagyot csalódtam:mad: inkább fa ,ól minden porosodjon a raktáron :p
    Majd valamikor kirakom 8);)

-Anyu-, Galadriel és ballamarika44 kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Most már sokkal jobban vagyok, a doki megmondta 3-4 múlva kutya bajom sem lesz, de az antibiotikumot végig kell szednem... még 5 napig napi 2-őt...:eek:
    Édesszégem! Hátha így jőssz haza, akkó féééleek...:wuerg:xD:inlove:
    Né szeddjééé mááá össsze-visssza mindent mááá magadraa...xD ütést, meg gutát..xD:p
    Ha jön cserenap, akkor majd kapol... :inlove:
    Csillagozom...

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Már megint csak rohangálok, lekvárt csinálok (banán! szilva, körte....), lóg a bélésem. Még csak most kapálok először, pedig reggel a kávémat kapálva szoktam meginni, de most nincsen rá időőőőőőőőM!

-Anyu_ Drágaságom! Tudom én aztat, hogy majd lesz egyszercsak fácán-kroki-zsiráf...., de akkor is dühít. Elszórok egy rakat pézt egy rakat narancs pandáért. :wuerg:>:(>:(>:(>:( Persze, hogy úgy nézek ki, mint aki benéz! De ne félj tőlem, nem harapok! Csak csendben megfulladok a méregtől. ;) Örülök, hogy gyógyulsz, de azért ne vigéckedjél ám! Vedd komolyan a pihit!

12. szellorozsa

Anyu jó hogy már meggyógyultál...de még a doki utasítást tartsd be:) én is még most aratok elősször ma..de még előtte palacsintát sütök:oops:..padig már csak 140 ezer körül van a hiányzó a 100-hoz..már meg is lett volna reggel szerintem...de sok a dolog...
    szóval valamikor ma vagy holnap buli lesz a farmomon ha 100-as leszek:D

Nahh estére el is értem:)..meg lett..kb. ilyenkorra nyár végére terveztem:D

Utoljára szerkesztett: 15.9.17
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratula!!! Innen meg majd kilősz mint a rakéta ;)

Csillagozok.

14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

Ismét elkezdtem az elefántok tenyésztését,de sajnos sok szupi
    meg sok elefánt kell.Még van csupertápom addig csinálom.
    Mindenkinek szép hétvégét.
    Küldöm a csillagokat. Marika

Galadriel, -Anyu-, lazanne és még 1 ember kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szellőcske, nagy GRATULA, nagyon ügyi vagyol !!!! :D :D

Szórtam egy pár éjszakai csillagot:)
    Szép napot ,

[​IMG] mindenkinek !

ballamarika44, Galadriel, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Köszönöm a gratukat:) hát rakéta nem leszek..de haladgatok majd:))

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok mindenki!
    Ne haragudjatok, hogy nem voltam, de nem volt kedvem az egész játékhoz. Lányom azért csinálta, hol küldött ajit, hol nem, ezért elnézést kérek szintén.
    Sajnos elku....t a Bp csapata, már nem az a hol volt, hol nem, de inkább nem régi jó gárda, akik nem a pénzszerzésre utaztak.
    Lánykám beújított valahonnan zsiráfot, de nem tudok örülni neki, mert lassan már hely sincs a rengeteg fa és ól miatt, így nehéz tápnak valót vetni
    Na elég a siránkozásból, suli-buli tetszik az unokámnak, már kapott 5-öst angolból, jók a tanárai és az oszt.társai is. Rengeteget nőtt megint, a családban a legmagasabb, a lábmérete is, hát ez van.
    Betegeknek jobbulást, diákoknak, ovisoknak kitartást kívánok!
    Gratulálok szomszika, ügyike vagy.:D

18. szellorozsa

Köszönöm:)) örülök hogy jól megy a suli az unokádnak:) meg hogy bekukkantottál és írtál:)
    Én meg úgy bele jöttem a 100-ba..hogy nem elégedtem meg a 100-as szinttel...addig piacoztam míg nem lett meg a 100 milka:D.[​IMG]
    Nem tudom miből kellene még 100-at csinálni?:music:;)

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Egész nap a konyhában ugráltam, holnap családi eszem-iszom. dínom-dánom..... Most jutottam ide. kapirgálok gyorsan, csillagszórok...

Szellőcske még a csillagjaid lehetnek 100-an de azért ne szabadulj meg tőlük. :)

szellorozsa, lazanne, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Ide értem nagy nehezen,de sikerúlt megcsinálnom az elefánt felhösorát
    Ezt nektek is köszönhetem,met
    rt kaptam a szomszédba küldhető tápot. meg a gazdaköriből is sikerült vennem ki tápot.
    Nagyon örültem neki, és megint köszönettel tartozom nektek.
    A csillagokat küldöm. Marika

akire33333, Galadriel, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.