Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen hátha jó lesz még majd máskor valamire:)

akire33333, -Anyu- és Galadriel kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Végeztem! Siserehad balra el! Elmosogatva, rendberakva, kifürödve, hajmosva.... Jól sikerült, jót dumáltunk, kajáltunk, piáltunk, sokat nevettünk. A leánykám rigójancsi-tortát csinált, ami valami isteni! Azért jó, hogy nem minden nap van ilyen, belerokkannék. ;)

Nem tom, nektek hogy jött be az elef tenyésztés? Nekem semmi különös nem lett, nem ugrál már úgy a bumm, mint hajdanán....

Csillagszórok.

3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A pengök sem röpködtek nálam a tenyésztésnél.
    Viszont a csillagok repültek. Egy kicsit piacoltam a kocsisnén jól sikerült 250 ezerról 40 milla fölé mentem.A marikán várat még magára a siker. Szép álmokat. Marika

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 18.9.17
    akire33333, Galadriel és szellorozsa kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Hát ez igazán gyérül sikerült akkor neked:oops:8)..és ennyit beáldoztál:(..legközelebb ha így indul már az elején gondolkodjál folytassad-e?? de hát gondolom reménykedik az ember:(...nahh majd lesz még rózsaelefánt ólad biztos;)..majd össze bizniszeled valahogy:)..amugy tényleg sajnálom hogy nem lett nagyobb ugrásod:(

Marika viszont te jó piacoltál:) ügyes voltál:) jó sok csp-ét össze hoztál:)

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Most értem ide, az ajikat is most küldtem el, nem értem rá semmire. Csillagszórok.
    Nem hagyunk bántani! Mondjuk annyi szok pízet eldorbészolni! Én nem értem rá nagyon pancsolni, csak az eventre koncentráltam, de semmi különöset nem sikerült tenyésztenem.

akire33333, szellorozsa és -Anyu- kedveli ezt.
  7. ballamarika44

szép estét mindenkinek.

Kénytelen voltam piacolni, mert mikor ki akartam többet tenni,rám szóltak hogy üres a kassza.
    Nehéz volt elindulni,de bele jöttem. Most 56 milcsim van.
    Megyek csillagozni. Marika

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Marika! Ügyes voltál! Jó sok pízet sikerült csinálnod. Gratula!

Figyelem! Event!

Csillagszórok. :)

9. szellorozsa

Mán megint:eek:..megnéztem hát nem tudom meglátjuk csinálom-e?...ez nagyon jó hogy 2 fajta felröppenő csak fák.. ólak aratásából jön:sleepy:..nehogy mán tudjunk 0 percezni növénnyel ha nincs elég felröppenő:wuerg::p...nahh erről ennyit hogy milyen segítőkészek a haladásban:D. Amúgy a felhő megéri...nahh majd kiderül8)

Számolást végző Játékos neve : -BombadilToma-

Összesen tehát 77 menet lesz (ha mind sikeres), amiből 1 darabot ajándékba kapunk, vagyis 76 menetre való felröpit és eventnövényt kell összevadászni. Ez összesen 304 szakácssapka, 380 szakácskötény és 11400 eventnövény.

ezt olvastam...köszönjük:)) a számolást:)

Mindenesetre fákat ólakat kirakni... mert a föld csak időbónuszos felröpit ad.

Utoljára szerkesztett: 19.9.17
  10. ballamarika44

Sziasztok
    Én a fákat és az olakat beszedtem a három területről,de megyek és elolvasom az event leírást. Jó munkát mindenkinek. A csillagok repülnek. Marika

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Csak elkezdem ezt az eventet, de semmi megszakadás se vásárlás.
    Köszi a számokást, most nem volt energiám.
    Legalább fákat rakj ki, lehetőleg xxl-eket. Én az erdőmet nem szedtem le.

akire33333, -Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  12. szellorozsa

125 sapka ..125 kötő..ennyi felröpi lett...ez nem rossz éppen...:) jó eventezést:)

akire33333, Galadriel és -Anyu- kedveli ezt.
  13. ballamarika44

Szép estét mindenkinek.

Szellocske gratulálok, nekem eddig 9 kötö és7 sapka van,de fakanál123 db.
    Holnap eldől,hogy mi lesz az eventel.
    Sikeres játékot nektek.

akire33333, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  14. szellorozsa

Szia mert csak fák állatok voltak kinn...de most nekem sem jön semmi:(( mivel eventnövény van ültetve...az meg csak fakanalat hoz...majd meglátom én is mi lesz...azért ne adjuk fel Marika..hátha csak meg lesz:)

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Annyit mérgelődök az ajándékküldéssel. A sapka küldése nagyon macerás, nem lehet csak darabonként küldeni. igazán megreformálhatnák már.
    Morgok azért is, hogy a felröpik a malmoshoz kizárólag fánól-ólból jönnek. Azért vajon, hogy csak szuperkakival lehessen megcsinálni? Na ennyi a hőbörgés elég is, megyek szépeket nézni és csillagozni.

16. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D az event halogat lassan de biztosan:p a fele meg van ;)
    A csillagokat tartogatom a tölgy fejlesztésre [​IMG]

akire33333, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Küldtem 9 csillagot minden farmra :)
    Mesike, már nem tudnak mit kitalálni, még a 0 percezés lehetőségét is elveszik az event teljesítésétől :(
    Igaz, ott a lehetőség, nem kell eventezni :(
    Szép estét mindenkinek !

akire33333, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Igazad van! hajdan én is minden eventet megcsináltam, mostanában már filézgetek. A következőt azt hiszem kihagyom, és csak űgy játszok, nem vezényszóra. ;)

19. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D na csak csinálgatni az eventeket 8)
    Én majd hajnal élőt [​IMG] be kukk és minden felröpít össze szedek [​IMG] [​IMG]

akire33333, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hol vagítok Báránykáim?

Micsoda dolog ez kérem, hogy nem írtok? Micsoda lustasááááág?!!! Hogy álltok az eventtel? Még mindig az eventgazt termelem, nem akaródzik összejönni a szükséges mennyiség, pedig most hajtok a felhőre.
    A titokizéket már kiszedtem, de nem raktam ki semmit, nehogy gutaütést kapjak ;).

Csillagszórok.

HéricsBáró, akire33333, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.