Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kész lettem én is az eventtel..meg lett a felhő:)
    Annácska itt is gratulálok a 100-as szinthez..innen már repülsz;)...mondták nekem is nem rég:D

2. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Egy nagy gratula [​IMG] ügyi vagy :D

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét Fiatalok!
    Kész vagyok az eventtel, a gazdakörit nyűvöm. A fák már az enyémek, a kitehetők... hát azok még nem mind.
    Ma kisütött a nap nálunk. A tegnapi szélvihar jól megtépázta a házunkat. Egy hatalmas, 3 emelet magas japánakác fát tört derékba a szél, és a derék (nem anorexiás) vastagságú hatalmas fát nekivágta a háznak. A sarki részt, mind a 3 szinten legyalulta a fa , az ablakokat betörte. Tűzoltók próbáltak az éjszaka javítani valamit a helyzeten. Minket nem érintett a dolog, a lakásunk nem a sarkon van. Csak a rémület, meg az aggódás jutott, mert azt azért nem lehetett előre tudni, hogy további törés-zúzás nem lesz-e.
    Megyek csillagozni.

4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az idő eléggé megijesztet mindenkit.A szél nálunk is kitombolja magát.
    Az utcánkban az öreg fák úgy recsegnek ropognak és félelmetesek.
    CSillagokat küldöm mindenkinek

5. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Az eventet én teljesen kivégeztem.
    Csillagozás megvolt, megyek ültetni.

Viharmentes napot mindenkinek :)

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Egésznapos kopácsolás, fúrás-faragás... és még nem tudjuk, hogy atetővel mi van. Nem merünk felmenni. ;) Remélem a biztosító fizet.
    A gazdaköri utolsó kitehetőjét nem biztos, hogy megszerzem :(. De így járnak a lusták.
    Rossz, hogy a megszerzett rémfákat majd egy hónap múlva láthatom. :(

Csllagszórok. (Azt tapasztaltam, hogy ha közvetlenül a csillagozás előtt takarítom a masinát, akkor mintha számolná a csillagokat.)

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Én úgy elkaribláltam ezt az eventet,:eek: pedigénhoztamahasznostanácsotkukoritól...:wuerg:o_O Tegnap 28-ason álltam a 100-ból..:oops:
    A gazdaköri réges-régen kész, erre nézem miért nem haladok...:wuerg: de még 2x aratok oszt annyi. (Meg 1 bambi!):p
    Beszéltük, hogy meghosszabítom a verseny kiírást, és lehetőség lesz a cserenapon beszerezni ezt-azt a képekhez...
    Ha akartok MOST kivételesen lehet variálni... (Ezt Rózsám nagyon szereti!) :wuerg:xD És új képeket lehet hozni. Viszont várom majd a sok-sok képet. A felajánlásom a cserenaphoz kapcsolódik. Megbeszélés tárgya!
    Szóval! Hajráááá! ;)
    Átírtam a verseny dátumokat! :inlove: Variálásra fel!!!xD

8. ocsimarifarm

Sziasztok [​IMG] szép estét mindenkinek :D új hírek 8) Gyümölcspiac 8) na én ezt kihagyom [​IMG] ennyi van raktáron :D én a pajtát nem ürítem ki egy 100 FP db-é [​IMG]

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi az aranyosságot, szépséget. Igazi lovag vagy! Teljesen igazad van. Én is kihagyom. A folyamatos eventezés miatt alig lehet termelni, mindenre szükségem van ;)

Drágaszágom! Húzzá má bele! Csak semmi össze-vissza kalibra (vagy mi) 8):inlove::pxD

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh vége is az eventnek remélem meg lett mindenkinek a vége is:) Emese jó nagy vihar volt akkor a házatok környékén:(( errefelé is volt de nem olyan nagy..remélem már rendben minden nállatok:)
    Anyukám te csak jaffát érdemelszxD..hogy csak 28 -at adtál be tegnap??:eek:..te mindig szorgalmasan dolgozol;)xD
    Én variálni??:DxDén ugyan nem csak tökéletesre törekszemxDxD.
    Anyu cserenapon a megbeszélésed tárgya csak nem az hogy L-es vagy Xl-es almafát kapjunk?:eek::pxDxD..akkor inkább töklekvár:D
    Csillagozom. Ez az állás csak ennyien vagyunk???
    Anyu hogy hogy te az 1020-ik vagy????o_Oo_O:oops: xD
    Top 100 Farmerama Farmen

PlatzUserBewertungVotes
    1. kocsisnémarika 448.758
    2. szelorozsa8.56
    3. ocsimarifarm8.4287
    QUOTE="ocsimarifarm, post: 774175, member: 14988"]Sziasztok [​IMG] szép estét mindenkinek :D új hírek 8) Gyümölcspiac 8) na én ezt kihagyom [​IMG] ennyi van raktáron :D én a pajtát nem ürítem ki egy 100 FP db-é [​IMG] [/QUOTE]
    Honnan van ennyi pengőd Öcsi?? mire spórolsz?;)

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
  11. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Szeretnék én is a képversenyre benevezni,ha Anyu segít a képpel!Elkészültem+lefotóztam!Csillagok közt megvan!Nem tudtam befejezni,ezt az eventet sem!Híába küzdöttem!Puszillak benneteket,jó egészséget kívánok!

12. ocsimarifarm

13. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Köszönöm szépen!Felajánlásom!1.Trópusi virágkoszorú,2.Csápkoszorú,3.Őszi asztaldísz.

14. ballamarika44

Sziasztok.
    Elolvastam az utolsó betüig mindent.
    A vihar itt délen kitombolta magát, és a városvezetőség az öreg fákat átvizsgáltatja és megint lecsonkolják. Régen is megcsinálták és szépen kilombosodtak.
    Az eventet sikerült teljesiteni. A jövöhéten lesz teliholdas eventés az új fákat kirakhassuk.
    A csillagok repültek.

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Hoztam valamit, és még valamit. Megyek csillagozni is. :)

Köszönjük a meghívást, jó kis ajándékok vannak. A szavazási rendszer nem annyira tetszik, hiszen így akárki nyithat akármennyi farmot, és mindegyikről szavazhat. A játék tisztasága szerintem így nem igazán biztosított. A topikunk képversenyinél azért hoztunk más szabályokat, mert úgy működik, ;) nincs visszaélési lehetőség.

tina07141983, Imi*, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  16. ballamarika44

Sziasztok.
    Van bőven event és lehet válogatni

A csillagokat is kiosztottam.

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfányest!
    Nahát! Csak Marika van a vártán?! Hát merre vagytok? Drágaszágom? Tina? Szellőcske? Öcsi? Erika? Évike? Rózi (a csavargó)? ... stb. Tessék írni, ha van egy csöpp időtök.

18. ocsimarifarm

[QUO TE="szellorozsa, post: 774405, member: 1023"][/QUOTE]

QUOTE="ocsimarifarm, post: 774175, member: 14988"]Sziasztok [​IMG] szép estét mindenkinek :D új hírek 8) Gyümölcspiac 8) na én ezt kihagyom [​IMG] ennyi van raktáron :D én a pajtát nem ürítem ki egy 100 FP db-é [​IMG] [/QUOTE]
    Honnan van ennyi pengőd Öcsi?? mire spórolsz?;)[/QUOTE]
    A pengöt a karneváli kosarazás hozót sokat konyhára :D és a kerék az is jól adja :p
    Nincs mire költsem minden kiváltva a boltból ami érdekes volt számomra ;)

[​IMG] vagyok láthatod [​IMG]

19. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Az eventecskével jól haladok :) Most megyek csillagozni :)

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Ezt az őszi kertes eventet csinálgatom, de csak a nagy farmomon, a kicsikén semelyiket sem. Jó sokminden kell hozzá. A gyümölcspiacot kihagyom. Ne akarom elszórni a dolgaimat.
    Megyek nyomkodni a csillagokat. :)
    Na azééééééé!!!
    Hali!
    Hozd az ID számod, és téged is beraklak a törzsgárdába. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.