Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia -Anyu-!

Csak nyugi:)

A képet linkre cseréltem.
    A fórumba feltölthető képek maximális méret nem haladhatja meg az 550 x 300 (szélesség x magasság) pixelt./mamarygen

Utoljára szerkesztett: 13.12.17
    bence201011, ballamarika44 és Galadriel kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi. Mindenkié szép. Már megint nem tudok választani.....

3. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szia [​IMG] gondolom tudod az MB-é szabályt 8) már jelentkeztél :eek: kép verseny benevezésre máskor is :p
    és tudod hogy zárt körű verseny :D HA Anyu nem is hangoztatta a dolgot8)
    Először is MB-é tag kel lened hogy tudjál benevezni a kép versenyekre :eek:
    Na én is nézve a képeket :eek: nagyon nehéz döntés születik :p a részemről:eek:

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Akkor ezt sürgősen tisztázni kell mármint kiírást..mert Anyu így hirdette meg hogy: " Bárki nevezhet"...akkor hogy van?? tisztázni kell..

Szabályok:
    Bárki nevezhet, de egy személy természetesen csak egy farmmal indulhat a versenyen.
    Zsűri tagjai a topic törzsgárdája (szavazólista szerint), illetve a nevezők.
    Csak első három helyezettet hirdetünk.
    A helyezetteknek bárki tehet felajánlást.

5. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, nehéz lesz választani, hogy ki az első stb., kár, hogy nem lehet mindenki győztes.
    Részemről kihagyom a képkészítést, mert pajtát kell töltögetni.
    Csillagokat szórtam, sikeres eventet mindenkinek!

6. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma jartam a YouTube-en,talaltam egy szep szamot (Mártonffy Miklos, Piros sziv,feher ho,zöld levelek.)nagyon tetszet,erdemes meghalgatni.csillagokat osztom.

Utoljára szerkesztett: 14.12.17
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Egész nap futkostunk, lóg a bélésünk.
    Teljesen igazad van, Öcsikém tévedet.. Bárki jelentkezhet, és ha jelentkezett, akkor szavazhat is, úgy ahogyan a kiírásban szerepel. :) Az volt a szándékunk, hogy aki akar velünk játszani, az megtehesse, ám a csalásokat lehetőleg küszöböljük ki. Itt ugye zsűri dönt a helyezésekről. A tippelős játékokban kizárólag a törzsgárda vehet részt, hiszen nem jár "munkával", nem zsűri dönt, és szükséges egymás ismerete, ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy egy ember csak 1x tippel. El szeretnénk kerülni, hogy valaki több farmon beregisztrálva akármennyiszer nevezhessen. Ezt nem tudjuk másképpen kizérni, csak, ha ismerjük a delikvenseket.

koko: Hozd a linkjét. ;)

Csillagozok.

Utoljára szerkesztett: 14.12.17
  8. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok! csillagszórás megtörtént.
    Szavazni a perselyből kell ,mert nagyon szupi farmokat alkottunk,bedobálom a számokat és a szerencse eldönti ki lesz a nyerő.
    Mert másképp nem megy !:):)

9. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Én értem amiért gondolod hogy fér e értetem a dolgot :eek: de én csak később ne legyen fér e értés a versenyeken ;)
    Emese nem volt fér e értés :eek: csak nem szeretem az olyan tagokat aki csak a haszonért versenyezne :eek:
    ( ám a csalásokat lehetőleg küszöböljük ki )

Anyu ezt kihagytad 8) #11330

a kép versenyhez 1 Db Almás-répás csatni mind három első nyertesnek :D

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    macskafarm, koko.54, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    **************************************************************************************************************
    Édes Rózsaszálam! A képverseny-t mindig így bonyolítjuk. Igen az van kiírva, hogy bárki jelentkezhet, de!
    Ha jó pár oldallal vissza olvasol, hoztam 1 hsz.-t, amiben a "fent említett" pontossan panasz oka volt bizonyos cserenapon. Nos. Fehér ember nem felejt...:oops: És az, hogy képes volt jelentkezni a képversenyre, megértem Öcsit. És ezt érzem én is.
    Más.
    Tegnap kissé rosszul esett, hogy az aktuális topikba be írtam, majd az én hsz.-emet idézve szivatásnak vették a dolgot. Majd vettem a fáradságot, és belinkeltem a kérdésére a választ, úgy, hogy kiabálva, semmi megszólításként azt írta a "tag", hogy szivatom...
    Szépen leírtam, hogy nem kiabálunk, köszönünk, és olvassunk a fórumon. Erre a modi engem törölt...o_O Pedig segítségnek szántam...
    Rengetegen a fórumra nem olvasni jönnek... Pedig ott van fehéren feketén, pirossal kiemelve, hogy füzért a következő eventtel tudjuk megszerezni. Nem értem a modi döntését, lehet nem ismer még...:wuerg: S a többiek kiálltak mellettem. Na mindegy.
    Az event jól halad, pingvinkém 3 ajándékkal gazdagabb...

ballamarika44, Imi*, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  11. lazanne

lazanne Fórum félistene

Én is futtában olvastam az eventet, így rákérdeztem a csevegőben, hol lehet megszerezni a füzért, de újboli elolvasásra, odafigyelve rájöttem, hogy mi a szitu. Vagyunk páran, akik egyszeri olvasásra nem látják tisztán a lényeget, de voltak, akik gúnyolódtak és leidiótáztak kérdezőket, ahelyett, hogy odaírják, majd a karácsonyi eventkor. Szerintem egyszerűbb lett volna, mint szemétkedni. Nem tudom Te mit írtál Ildikém, mert nem olvastam, de azok közé tartozol, akik segíteni és nem ártani akarnak. Egyébként folyamatosan kérdeznek a füzérre, némelyikre válaszoltam, mert emberek vagyunk. Gratulálok a haladásodhoz, én csak egyszer ajándékoztam.

12. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Bocsi,hogy nem irok,de olvasgatlak benneteket,és szavazgatok a szép képekre!Én sem tudtam,hol lehet a füzért megszerezni.Mindenkinek szép karácsonyváró hetet kívánok,békességben,boldogságban,de legfőképpen egészségben!

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Bocsánat, ha csak nézőben vagyok, de pár napig csak olvasó mód lesz az tuti...
    Ki kell hevernem a mai ...
    Természetesen a csillagozás megy :)

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Öcsikém, Drágaszágom! Igazatok van! Tényleg kerülni kell minden csibészséget. Ha valaki nem tud magán uralkodni, és olyan bátor, vagy butus, hogy annak ellenére, hogy ország-világ számára egyértelmű a ténykedése mégis jelentkezik......Szóval jogos volt a visszautasítás, na.
    Mi a baj Baglyocska? Ki bántott? Csak szólj, majd jól elvarázsolom, és békát csinálok belőle.

lazanne, ballamarika44, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  15. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Helló Évikém :D itt mindent meg értesz 8) https://board-hu.farmerama.com/inde...ácsonyi-event-közös-gazdaköri-feladata.15859/ 8) főleg ezt az írást ;) A feladatsorban olvasható Virágfüzér és Gömbdísz. Ezek a következő, Karácsonyi eventhez tartoznak.:D

Csajszik :D szép estét [​IMG] gaz letermelve reggelre hószú érésű és holnap terményes ólak :p

mert a Top 3000 -r ki merítette a készletemet :eek:

ballamarika44, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  16. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Köszi kérdésed, rendezett a dolog, csak emésztenem kell még... addig inkább csöndben vagyok.

lazanne, ballamarika44, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek:)
    Amikor a játékostársunk tegnap a képversenyről kérdezett bennem is elszakadt kicsit a cérna, de mivel új vagyok itt inkább csendben maradtam. A VV-ben és itt a játékban is messze távol tartom magam a csalóktól,(reményeim szerint megpróbálom ezt az elvet követni) nem szeretnék közösséget vállalni ilyen farmokkal. Bocs, hogy ezt leírtam, de a saját véleményem amit vállalok "hangosan" is, ha kell.
    Az eventet befejeztem, készen vagyok, de a kezdésnél én is futottam a fórumra olvasni amikor a gazdakörben megláttam a füzért, sőt még a malmot is megnéztem, hátha ott fog készülni:D. Aztán megnyugodtam, hogy folyatásban lesz szerepe.. kevés az időm a fórumra mostanában :) Az eventes csevegőbe pedig nagyon ritkán lépek be, pontosan azért -többek között- amiket itt Ti is leírtatok.
    A csillagszóró működik napi szinten akkor is, ha nem is írok időhiány miatt.
    Szeretnék kérdezni valamit:
    Mi történik a versenyre nevezett képpel, ha közben egy újabb képet készítek?
    Törlődne, vagy megmarad és előhívható újra? Megtehetem, hogy újabbat töltök fel, vagy inkább nem kéne? Megköszönném, ha erre választ kaphatnék:)

lazanne, ballamarika44, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  18. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Szia Gyöngyöcske :)
    Kérdésedre a válasz, ha a nevezés határidejéig másikkal szeretnél indulni,csak szólnod kell és hoznod az új kép linkjét , Anyóca, vagy Mesi majd javitja a Pályázatban ! Persze , a régi nevezést neked kell eltenned, ha meg akarod őrizni,mert ugye innen törlődik. Remélem jól írtam,Anyu vagy Mesi majd kijavít, ha nem :)
    Gratulálok, hogy kész az evented , nagyon ügyi vagy !!
    Szívből örülök, hogy Évi/1953/ , koko és Emi is újra köztünk van :D
    Csillagoztam egy kört .
    Szép álmokat mindenkinek !
    jf

lazanne, Galadriel, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia! Ahogy Annám, "rózsalány"írta, ha van új kép még nyugodtan hozhatod, amíg el nem kezdődik a szavazás, addig mehet a varia...;) Örülök, hogy egyetértesz a fentiekben.:)
    Viszont a képet mentsd el, ha megakarod tartani, mert itt már semmi nem biztos...:wuerg: Az event haladgat, még kell pár 1000 gaz..

Lista frissítve! Annám várjuk a te szépségedet is! ;)

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
    lazanne, ballamarika44, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet!
    Gratulalok azoknak akik kesz vannak,növeny nekem is kesz,felröpi mar csak 500db kell:Dmi az nekemxDsok sikert mindenkinek.csillagok repülnek.

lazanne, Imi*, ballamarika44 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.