Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok a felhő alatt a farmotokra repült.
    A tenyésztést még tegnap befejeztem, mert elfogyott a szupim.
    Az eső esik sajnos. Marika

-Anyu- likes this.
  2. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép délutánt!

Ezen a hétvégén nem voltam gépközelben,nemrég érkeztem...és jöttem szavazni egy kört.
    Láttam kakukkolás van.Még egyszer sem csináltam és nem is tudom mi fán terem...sajna nincs időm tanulmányozni a leírást róla.Gondolom tenyészteni kell,de utolsó eventnél elhasználtam a szupertápokat,amikor szamarat kellett tenyésztgetni.
    -
    A versenyes dolgokat szeretném már intézni,de oly keveset tudok itt lenni,hogy belekezdeni sem tudtam még.De már megvannak a cuccok,ez is haladás.Köszönöm E_mesének és Annámnak.-
    -
    Angélánkért aggódom nagyon...
    Puszi mindenkinek!

3. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Én is aggódom Angeláért, remélem hamarosan felépül!!
    Anyácska és yucee is egy pici hírt adhatna magáról :( Tudom, hogy a kisbabák miatt ritkán tudnak jönni, de nagyon hiányznak és jó lenne tudni mi van a gyerekekkel, hogyan fejlődnek ?
    További jó kakukkolást annak , aki még csinálja és szép álmokat !

Judy9, -szellorozsa- and -Anyu- like this.
  4. medvesn

medvesn Junior szaki

Sziasztok!

Meghoztam a csillagokat mindenkinek!

5. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

"Anyácska" a Top 1000-re elő fog bukkanni és talán a hamarosan sorra kerülő cserenapokra is itt lesz , mert nyüzsögni azért még szeret :p

6. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem mindenkinek a csillagokat.
    Kézbesítettem az ajándékokat is, egyedül Anyunak nem sikerült elküldeni az apróságomat cserébe, hogy ilyen nagyszerűen lebonyolította a versenyt.
    Jó éjszakát mindenkinek!:)

7. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Gondolom, már mindenki alszik.
    A kakukkot csinálgatom valahogy, a bébibun napot elszúrtam :( Nem igazán értem rá. Apukám mostanában nagyon beteges. Minden rám szakad, öcsém a családjával elvan, mint a befőtt. Persze nekik is van gondjuk ezt megértem. A háztartás mindennapi főzés rám marad, ez nem is volna baj, csak hát én sem szaggatom az egészséget.
    Az ajándékokat megkaptam, nagyon köszönöm mindenkinek :)
    A csillagokat elküldtem a farmocskákra! De írni csak most van időm.
    Álommanókat elküldtem mindenkihez.
    http://kepfeltoltes.hu/141117/Man_C3_B3_4__www.kepfeltoltes.hu_.gif

Amikor már ásításod látja,
    kinyílik a mesék zsákja.
    Van ott álom mesés, s fakó,
    hogy mennyi szép nem is elmondható.

Last edited: Nov 17, 2014
  8. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Szép jó reggelt,pontoztam.
    További szép napot.:)

9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok Jó reggelt:)..nekem az volt.. Reggelre beértek a titokólaim 4 db lett.
    Most nagyobb szerencsém volt: Békuci:inlove:.... Méhkaptár piros (ilyet nem is láttam még):)...Angóra narancs...és Mosómedve (ebből is csak egy volt) Nagy szerencsém volt:)..meg a feladatba a rózsaszín kacsaól is. Örülök nekik:) Megkaptam Márk az ajándékot köszönöm:)
    Csillagozom. Éva nagyon szép lett az új képed...Rózsaszínálom:)

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    [​IMG] Csillagozom...
    Sziszmókám! Vagány kis motoros vagy! :)
    Márkom! Rá se ránts! Majdcsak egyszer sikerül... Úgyis annyi finomat kaptam már...
    Lesz Top 1000?! Mikor? Hol? És a cserenap? Ha jön akkor van : béka, galamb, egér, gólya, sün, róka, én egyedül kakast keresek. ha cserélhető lesz... -.- Mert ez nekem kimaradt... Nem adott a titkos tenyészet... Sok-sok aranyért...-.-

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot!

A hétvégét elcsaládoztam. Szóval nem kakukkoltam. Még eddig regyszer sem. Szerintem nem is fogok, hacsak nem adják ingyen a szupertápot. ;) A tenyésztés is kimaradt, semmi állatom nincs.
    A Vidámpark megújítása jó írány. Kevésbé lehúzós, több sikerélményt ad, bár az a kalóz..... 10 belépőt szántam rá és egyetlen egyszer sem adta a kulcsot, már elsőre sem. :( Szóval tőlem felfordulhat, éhenhalhalt, soha többet nem nyitom rá az ajtót. Marad a macsakapüfölés.
    Csillagoztam. Nekem a második verzión csak a morcos pofát sikerült előcsalogatnom, ott nem tudtam szavazni, de az 1. és a 3. működött. Mind.

**jeje** Csinálod, ahogy tudod, ráérünk. Időnk van, tejünk van..... :) Majd egy kis szünet után megint csinálok videót is, de elég sok időbe kerül, amíg mindent összeszedek-összeszabok hozzá, és most kikaptam.

-Anyu-
    Köszi a kávékát. :) Se békám, se sünöm, se gólyám.... de kakasból is csak egy van. :( Viszont narancs akármiből Tiszát tudok rekeszteni. :)

12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Elkezdtem a beillesztéseket és néhány dolog már megtekinthető az első oldalon lévő versenyekről szóló hozzászólásomban!
    De már az aláírásomban is elérhető!
    További szép estét! :)

Last edited: Nov 17, 2014
  13. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Az eső ma nem esett, a csillagok repülnek nektek.
    Mindenkinek szép álmokat.
    Marika

14. Judy9

Judy9 Törekvő

Sziasztok! Csillagok kiosztva!
    További szép estét mindenkinek! :)

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

17. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagozom. :)
    Most olvastam csak vissza, Angélának mielőbbi gyógyulást és Családjának kitartást kívánok, remélem, hamarosan meggyógyul és otthon lehet. Otthon egyébként is könnyebb a gyógyulás.

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagszórok :)
    Anyu, fincsi volt a kávéd :)
    Szellőcske, mi az amit nyertél a jackpoton, nem tudom kivenni a képből :)

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam.
    Szerintem ha jól látom sárga malacka szarvasgomba vadászaton van.
    További szép estét és jó éjt.

kocsisne, -Anyu- and ballamarika44 like this.
  20. .szellorozsa.

.szellorozsa. Utánpótlás-írogató

Igen sárga malac szarvasgomba ...a képre rá kell kattintani az egérrel:)..és akkor nagyban mutatja..kicsit nagy port vertek ennek a jackpotnak:)..de azért örültem neki pláne a tüzijátéknak:)

Szerintem ha jól látom sárga malacka szarvasgomba vadászaton van.
    További szép estét és jó éjt.
    [/QUOTE]
    Igen az lenne:) Szép estét.

kocsisne, Galadriel and -Anyu- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.