Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Ajándékkód: FAADVENT2
    Érvényes: 2024. december 7. 00:00 órától december 8. 23:59-ig

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó, szia!
    Igen, mindent rendben talált a doktor úr. :D
    Nálunk is csak én szeretem az ananászost. :)
    Lakógyűlés mindig össze rántja a homlokot. :(

-Anyu-, **jeje**, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség, bár néha kikacsint a napocska. Főzős napom van. Olika minden golyót labdának néz, ellopikálta a kelbimbókat. Megküzdöttünk érte. Nemtudom, a karácsonyfát hogy fogja tolerálni.

Megyek szavazni.

Zene

Köszike. Elfelejtettem volna.
    Jó ötlet, majd valamikor jövőre. Szerintem most a karácsonyra kocentrál mindenki.

szellorozsa, -Anyu-, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...köszönöm szépen én is a Mikiket :) Álmodozó is küldött az nem tudom ki...:music:
    Az én Mikim most küldött nektek mer tegnap lesántult:D... Apjoknak nem tudtam mer tele a puttonya:p;)...Emese neked olyan ritkán tudok küldeni máskor is meg most sem...úgy látszik korábban kell kelnem ha neked akarok küldeni. Örülök hogy sikerült a kis műtét és rendben vagy :)
    Most nekem is kéne orvosi segítség Apjok..de máris...xD úgy felhúzott az ember mer díszitjük az erkélyt...és azt mondta csak egy sor szokott lenni az erkélyen ilyen dupla úgy körbe oszt kész. mondom de előre fennt is szokott lenni..és mondja a magájét...nahh csúnyát mondtam..:oops: pedig nem szoktam. Mondta hogy akkor le kell menni dróté...xDakkor menjél..mondom villamos létedre igy úgy nem akarod feltenni olyan sokféle égő van gondolod nem vótak fennn..jajj még most is mérges vagyok:cry: Ezek a férfiak amire nem akarnak emlékezni arra aztán nem meg amit nem akarnak megcsinálni>:(én pizzát sütöttem bablavest csináltam mer ez kell..neki meg itt könyörögni kell..a fenébe!!! Fogalmazás bezárva..;)
    Köszönjük a codot Anyu..megérkezett tennap a te Mikid is...:inlove:
    Jeje csinálhatunk képversenyt azt is amit írtá..maj megszervezed...Anyu mindig rohan :( vagy eggyütt úgy is jó ha csináljátok Emese meg lesz az Ellenőrző bizottság..közjegyző jelenlétében..:inlove:;)
    Nahh az embert lehet elkapta a Mikulás mer nem jön a dróttal..;)

-Anyu-, **jeje**, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Köszönöm mindenkinek a Mikit. Keres valaki valamit?
    Ne mérgelődj, az neked árt.

-Anyu-, **jeje**, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Köszönöm az ajándékokat! :D
    Szép álmokat mindenkinek!

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsit világosabb van, de maradt a szürkeség. Ma családozós nap van, nemigen tudok a cserével foglalkozni, már megint. Ha kerestek valamit akkor küldjetek baglyot, ha tudok segítek.

Megyek szavazni.

Zene

szellorozsa, -Anyu-, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nyitva a teliholdas ;)

kmandy, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, zsani_apja, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség esővel. Hazajöttek a gyerekek. Hoztak egy rakat finomságot, tegnap jól be is kajáltunk belőle. Most tököt sütök. Délután remélem nem fog esni, és el tudok menni szétnézni itt-ott. Főzni nem kell. Holnap moziba megyünk délután.

Szavaztam.

Zene

Köszi. Kimaradt volna.

**jeje**, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm szépen az ajándékokat...Jeje..Emese..Cili..viszonzom ...most már én is foglalkozom kicsit a cserével...
    Cili nem fog hiányozni a Felhődről a dekor amit küldtél?? Az a hétvégi event első dekorja és kell a Felhőre..az Elterülő Hóember.
    Emese meghallgattam a dalokat ám...:) jókat hoztál megint..

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  12. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Szia Szellőcske:)

Nem fog hiányozni, mivel csak felröppenőt kér a gazdaköri, nem kellett kapáni érte, és Julcsi írta milyen cukik a dekorok,így több kisfarmon megcsináltam, lett 8db:)

Köszönöm én is az ajándékokat:)

Ki mit keres , még van idő:)

-Anyu-, **jeje**, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

halihoó!
    Na szóval, aki szavaz az szavaz, aki nem, az nem. :D
    Én nemrég értem haza, dühös vagyok, hogy pont cserekor kell túlóráznom. :D Renzoról ne is beszéljünk. Beállítottam a sarokba, úgy sincs újítás körülötte.
    Elvesztett kedv itemet keresem! :D :p

**jeje**, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)
    Ezt tudom felajánlani: [​IMG]

A Renzo nálam is felejtős:) sőt a telihold is:)

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Ahogy látom a neved, már mosolyt hozol a kis baba pofimra. Mert 50 éve azért olyan volt. :D

**jeje**, cili53, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    1 kis farmos kérdezte tőlem...ha több vidámparkot kihagy, vagyis nem lép be napi szinten a renzó jegyek ugyanúgy gyűlnek :music:

kmandy, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  17. kmandy

kmandy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Galagonya fákat keresek...a következő cserenapon visszaküldöm...táp keveréshez kellene ;)

**jeje**, cili53, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Norbi!
    Gyűlnek, de csak akkor, ha minden nap belép a farmra. (A vidámparkhoz nem szükséges belépnie ).

19. cili53

cili53 Fórum bárója

Látom már G
    Szia:)

Csak azon napok után járnak a jegyek, amely napokon aktív a játékos. Ha egy nap valaki nem jelentkezik be, akkor nem is kapja meg a belépőjegyeket.

Látom már Gyöngy válaszolt, míg megkerestem :)

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bocsánat, hogy csak be rontok hozzátok! Valamikor régen jártam erre, és emlékszem, csodaszép karácsonyi farm képeket láttam. Valahogy most rám jött a készülődés hevében, hogy szeretném a farmot fel díszíteni, és ehhez kerestem ötleteket, de sehol nem találok karácsonyi képeket. Tudnátok nekem segíteni , hogy hol keressem? Köszi szépen!

**jeje**, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.