Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Köszi nektek, továbbítom ;)

kmandy, **jeje**, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia kedves Sütimami!
    Köszönjük, hogy betértél hozzánk és szeretnél egy szép karácsonyi képet készíteni Te is!
    Rengeteg Karácsonyi farmképet készített régente a Mutasd a birtokod törzsgárdája, de sajnos a régi képfeltöltők közül majdnem mindegyik megszünt és így a képeink is eltüntek az enyészetben.:(
    Egyet találtam mégis, küldöm a linkjét, talán hasznát veheted.:D

Gyere máskor is hozzánk, hozzál farmképeket Te is, szeretettel várunk a "Topikban"! :)

**jeje**, tina07141983, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

csak random... :D
    Van far, ahol közel 1000 jegy is van. Nem rossz, hisz innen is lehetne kiszedni piccolót. hm, főleg több ezer farmról. Álmodik a talicskázó bari paár :D
    Ehhez viszont nem elég a napi 24ó. Ezen kellene dolgozni, hogy a munkanapokat fel kellene cserélni a szabadsággal. Évi 30 nap meló bőven elég lenne. :D Most mindenki helyett bele gondolok. Reggel belépsz, napi ajándékot átveszed, mész a kalendáriumhoz, átveszed azt is. össze kell szednem... :D Fel a felhőre, leszeded, learatsz mindenhol, már ami eszedbe jut. Kiosztod az ajándékokat, közben fórumot is olvasod, teavíz meg már elforrt. :D Ajándékkódot is beváltod, ha esedékes. Na szóval, minden elismerésem, aki ezt még mindig tudja hozni. Meg még, ha képet is szeretnék csinálni, szavazásról nem is beszélek.
    Szép estét!! :)

**jeje**, tina07141983, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, sutimami57, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség van. Várom a futárt, hoz még egy kis édességet. :p Délután mozi. Megnézzük a Futni mentemet. A tanyán béke és nyugalom. Nem nagyon tudok a cserével foglalkozni.

Megyek szavazni.

Zene

Szia! Sajnos az utóbbi versenyekről nem készült videó, de egy régebbit idehozok neked. A 3. hsz-ben találsz még néhányat.;) Gyere gyakrabban, csatlakozz hozzánk. A topik elején minden tudnivalót összeszedtünk.

6. zsani_apja

halihoó!
    Aki szilva, aki fa, én bújok. :D

7. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Valaki mókás kedvében volt, kiszórta az ólakat, gyűjti a fákat:)xD

[​IMG] [​IMG]

Azért sikerült ennél jobb cserét is csinálni:)

Szia:)

Gyűjtöd még a Meglepetés tengeralattjárót.... találtam még egyet,:inlove: vagy Aki szilva fát szeretnél?;)

Ma este bezár a telihold és vége a cserének, senki nem keres semmit?

-Anyu-, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..ilyennel már én is találkoztam..:) hogy sima dió..meg almafa..cserébe meg elég jó ólak..csak ott a jobb és bal oldal fel volt cserélve..;) ez a kiccsávó..vagy akárki felcserélte tuti a jobbot a ballal....:D
    de mire észreveszi lesz sok dijófája meg almája karácsonyra...xD...gondolom cseréltél vele...;)

-Anyu-, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Haj-jajj!
    Régebben velem is előfordult ,hogy felcserélődött az adok-kapok oldal.
    Így vesztettem el a szivárványos pisztrángom.....egyik legkedvesebb szomszédomtól visszakaptam a következő cserenapon.

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedves jófarmerlány, nagyon köszönöm a videót, gyönyörű szép karácsonyi farmokat láttam!A zene is jól esett a kávé mellé! :)Nagy takarítás közben, egy kis pihenőre le ültem, és csak nézegettem, hogy milyen ügyesek vagytok! Amint lesz időm, esténként el kezdek én is farmot díszíteni. :) :)
    Szia! Köszönöm szépen Neked is! Még többször meg nézem, mert nagyon tetszenek a képek, és alkotok! Köszönöm a meghívást, ha lesz időm, el olvasom az elejét , mit is kell tudni. Még jövök... :) :) Kellemes, szép estét kívánok!

11. zsani_apja

Szia!
    Lecsúsztam a végéről, már várom januárt, hogy érdeklődhessek a csere nap felől. :D
    Mindent köszönök, majd megsasolom a listát. Nem hozok képeket, semmit sem tudtam szerezni, amit szerettem volna. Legközelebb megint nekifutok majd. :D

Puffadás, teltség érzet?
    Szerintem ez a lángos tészta. :D

Utoljára szerkesztett: 10.12.24
    **jeje**, Galadriel, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Mindenkinek köszönöm az ajándékot, kedvesek vagytok!;)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség, bár egyszer kisütött a napocska. Danikám játszott a Renzóval, mert én nem szeretem... Tegnap moziztunk, nagyon jókat nevettunk ezen az új magyar filmen. Nagyon jó! A cserét kihagytam, remélem mindenkinek sikerült küldeni ezt-azt. Köszönöm az ajikat mindenkinek.

Megyek szavazni.

Zene

-Anyu-, cili53, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát bizony én is, az egy Istenért nem akarták adni, semmiért, ILL: torony óra lánc kellet volna érte. 1db -ot sikerült szereznem.
    SZIA!
    Igen mindenki a Sokat olvasott rémtölgyet kereste, Cilikém köszi az ajándékot.:inlove:
    Azért egy két dolgot sikerült beszereznem nekem is, azokat amiket szerettem volna:)
    Azért a mostani cserék...... hát már nem a régi semmi sem, tudom haladni kell a korral de ennyire????:music:
    Rohangáljon aki akar, mert nincs idő semmire.....:music:
    De mindenki a saját élete kovácsa, aki magát aprópénzre váltja az mindenkinek olcsó. :music:
    Farmerama 2024. 10. 28. 9_33_04.png mosolyogni kell, ennyi az egész.:)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/f%C3%B3rum-adventi-

kalend%C3%A1rium-2024-kalend%C3%A1rium-%C3%A9s-nyertesek-list%C3%A1ja.25656/#post-1413248

Utoljára szerkesztett: 11.12.24
    -Anyu-, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

halihoó!
    Már az új barik talicskáznak nálam. nagyon szépek. :)
    Viszont belépéskor nem jön a hírek felület, kalendárium is nehezen elérhető. Ez firefoxon van, több oldalt nem tudok véleményezni és klienst sem.
    Holnapi event könnyű lesz, ha betudok lépni, akkor hamar lezavarom és eltolom a talicskám. :D

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az ajándékokat! :)
    -
    Én csak 3 ajánlatot tettem ki, egy sikerült. Szorgos méhecskéket kaptam, így lett kettőm. :)
    -
    Nekem ebből a spéci menő kitehetőkből mint a Jackpot, Elveszett és megkerült, Sokat olvasott rémtölgy ...1-1 darabom van,nem kerestem többet mert ezek is a raktárban vannak egyenlőre. Akiszilvafám kettő maradt, kettőt elcseréltem. :)

Viszont a szigetes fák közül még nem cserélhető...de már nem tudom mióta létezik a Marulafa, nekem csak most sikerült ,hogy kifejlődjön a csemetéből egy darab. Egy időbe bele fog telni mire összejön elég termés a gazdaköri feladatba. :D
    -
    Szavazok.
    -
    Jaaa, Szellőcske...valamikor régen még álmodoztam...xD8)

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Szia én is most akartam írni hogy a talicskázó barik megváltoztak....nahh nekem egyáltalán nem tetszenek az új baris itemek:oops::(
    olyan mintha hálósipka meg hálóing lenne rajtuk...:music:...ezelőttik arik voltak igazi göndörszőrű báránykák...még a szép kis bundájukat is sajnálják tőllünk:( egy bari legyen göndörszőrű...ne egy alvajáró hálóspkás;)
    Én a képeken csakis a régi barákáimat preferálom...azért sem teszek kis újakat..xDez bari lázadás....;):p
    Szia...jajj de gyönyörűen énekelte..:inlove:ez a pasi még nem hallottam..jobban tetszik mint az eredeti..dehát az már régi ....de az is szép nagyon...
    Szia kedves Jeje...hát ezt nem nagyon értem...:oops:...de lehet arra gondolsz amit kűdtem??...nem tudom ;) vagymégis..:inlove:
    marulafa??:eek:még nem is hallottam rólla se itt sem máshol:D akiszilvám sincs de maj lesz:)
    Jackpot az Felhős vagy milyen Csekk?:D lehet van nekem is csak felhőn...:oops:
    Remélem itt maradnak a régi Bari fejek..mer ha nem ...nem küldök senkinek smilét :wuerg:xD:cry:

-Anyu-, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    Nekem ezek nagyon bejönnek. ilyen itemeket próbálok magamnak össze szedni. Nekem csak borotva habos barik. :D

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Jó akkor majd küldök legközelebb ha lesz belőle kettő...xD;)

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szóltam nekik, hogy Barik, sorakozóóó! :D

-Anyu-, cili53, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.