Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok!
    Már jobban, de még nem vagyok 100...(mondjuk sosem voltam):wuerg:xD

Köszönöm nektek IS!:inlove:
    Szia. Köszönöm a tájékoztatást, nagyon szép lett a grafika, mind a téli, mind a karácsonyi farmon...;)
    Szavazok.

szellorozsa, zsani_apja, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat!

szellorozsa, -Anyu-, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

4. cili53

cili53 Fórum bárója

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A napocska világít. Olyan csodás vöröslő hajnal volt, gyönyörűséges. Pucolom a fokhagymahegyeket. Úgy jó az abiszali, ha jó fokhagymás. Holnap sebészet, aztán nekiesek a konyházásnak, hogy ne maradjon a végére semmi, és ne legyek kinyűvadva. Vigyázzatok magatokra!

Event
    Segítség gyuszti0000tól

Megyek szavazni.

Zene

Azért csak óvatosan, semmi duhajkodás.

Cilike! Gratulálok a nyereményhez!

Hát lehet ezt az eventet is kihagyom. Elfáradtam az olvasásában, nem is értem a végéra. Nagyon bonyi.

Utoljára szerkesztett: 18.12.24
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem nagyon voltam a napokban, sőt, az évtizedek, évek, hónapok, hetek szépen átalakultak a farmokon. :D

Valami nagyon elkapott minket is. Nem mostanában volta tp- en, de kedd reggel el kellett mennem dokihoz. vasárnap óta nem ment le a lázam 40 °C alá. Teljesen beparáztam már. :D Talán már jobb lesz, de a mellkasomnál még van valami idegen, ahogy érzem, de csak erőltet a köhögés. Doki elküldött röntgenre, de nem tudta, mikor lesz orvos, aki kiértékeli majd. Bízom benne, hogy a holnap kezdődő event végére kiderül az is. :D Azért ez borzalmas, felkeltem elszédültem, leakartam vinni a szemetet, gondoltam levegőn is leszek, olyan hányinger jött rám a lépcsőházban, hogy három nekifutásból értem el a célt. :)
    Nem hiába mondják, hogy egészség legyen a többi le van fütty fütty fütty. :D
    cilikém, gratula a kukacosodáshoz!! :D;)

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

fokos
    Szia!
    Hát te is elkaptad a jót, de rendesen, ne vedd félvállról, 40 fokos láz az azért nem semmi.
    Gyógyulj meg de minél hamarabb, és igen ha egészség van, a többit meg lehet venni
    Dr Apja irány a doki, és betartani amiket mond.:inlove:

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet megvan a forrás. :D
    Ott csesztem el, már múlt hét szerda, csütörtökön is rám jött néha a remegés, annyira fáztam. Szerintem már akkor sem voltam jól. No mindegy, ahogy tudok, szóval lefekszek magamnak, ahogy szokták néha beszállítok mondani. Géza bácsi otthon melegszik magának. :D Amikor szabin voltam.

9. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)
    Háát ez nem semmi:inlove: 40 °C vigyázz magadra:) talán egyszer volt ilyen magas lázam, de a halálomon voltam.....

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.”

Köszönöm:inlove: ;)nem fogok kukacoskodnixD

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát hiába beszélek! Mondtam, vigyázzatok magatokra. Sose jó betegnek lenni, no de karácsonykor! Gyógyulj gyorsan.

11. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Most már aki igazoltan távolt jelent, hát én nem tudom mit csinálok veletek. Vigyázatok már magatokra, amennyire lehet,
    igen is van influenza járvány, és covid is. nyavajog.jpg mindenki, én is csak magunkra tudunk vigyázni, más ezt nem teheti meg.:inlove:

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Betegek gyógyuljatok!
    [​IMG] Tegnap IS beírtam magam a napi fórumjátékos kalendáriumba, és elrontottam a nevem...:oops:-.- Jelentettem, kitöröltek... Lehet én nyertem volna a házikedvencet...:wuerg::cry:
    Szavazok.

Ms.AbyZu, tina07141983, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia remélem már jobban vagy...legyél is karácsonyra...nahh megyek beírom én is magam..eddig csak 1-szer írtam be..
    Kedves Cili:music: én már nem is merek semmit írni :( ilyen késői köszöntés...:music::inlove: tőllem...de kívánok neked sok örömet és egészséget a továbbiakaban nagyon sokáig...

Jajj ha már a doktor is beteg mi lesz így velünk...:oops: Apjok kívánom minnél előbb gyógyuljál meg :inlove: szerintem vagy Covid vagy influenza...ilyen magas láz..borzasztó..vigyázzál magadra..

Emese én azért nem választottam... mert úgy gondoltam az abárolt szallonához úgyis kell fokhagyma;)...úgyhogy de a szallonára szavaztam volna...de fokhagyma is super..most nagyon menő ez a komprontálás...lehet nem jól írtam..xD:cry:

Most olvastam a holnapi eventet 7 piccolló:eek: meg sok jó...dereng valami de ezt még meg kell érteni...azt tudom a 3 4-es feladattal kell kezdeni és a ketteshez nem kell ültetni..a többi meg begyüjtős időre. Ilyen bonyi event karácsonyra..:oops:

-Anyu-, zsani_apja, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok! ;):wuerg:
    Mesike, köszönjük a "beharangozót"!
    Nem learatni reggel-délelött!!!!!
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, tina07141983, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Jelentésre válaszoltunk, hogy írj új jelentkezést. Nem tudunk mi sem módosítani az elrontott jelentkezésben, ez benne van a leírásban, onnan idézek:
    "A moderátorok nem szerkeszthetik a hozzászólásokat, ezért ügyeljetek a helyes jelentkezés leadására. A helytelen jelentkezéseket a moderátorok törlik."
    Innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-adventi-kalendárium-2024-ismertető.25655/
    Ha netán elrontod a bejegyzésed, akkor utána rögzíts egy újat, amiben jól adod meg az adatokat, s ez mellett jelezheted akár Jelentésben, akár a Segítségkérő topikok vmelyikében, hogy van egy rossz bejegyzésed.
    Megértésedet köszönöm!

tina07141983, -Anyu-, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...csak kinlódok itt..ugyanis a farmszépségversenyre nem tudok belépni szavazni. A múltkor eltünt minden mikor elsszállt a gép.
    Már próbáltam máskor is de most ráálltam ..nem tudok belépni... kérek új jelszót az emilemre...írja is hogy nézzem meg ...és nem jön semmi emil..már vagy háromszor próbáltam..
    Lehet újból kellene regisztrálni??? nem tudom ..azt még megpróbálom ha nem megy nem értem
    Nahát nem lehet igaz... a regisztrációt meg azé nem engedi mert már ez az emil fiók regisztrált...ha meg új jelszót kéri nem küldik... már most meg a webmailra se lép be...
    nahh azt csinálom hogy regisztrálok a nemrégi g-mailemre ha ez sem sikerül jóestét 8):sleepy:xD nahh végre így sikerült...SZAVAZOK :)

De szerintem gond lesz...:oops:brühaha:cry:mer engedett az én képemre is szavazni szerintem...és akkor most lehet az nem az én képem úgy mutatja mivel új emil címmel regisztráltam:sleepy:8)nem érdekel most már..>:(

Utoljára szerkesztett: 19.12.24
    tina07141983, -Anyu-, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha gondoljátok kukk be az e-mail fiókotokba, egyedi bónuszkódot kaptunk, váltsátok ki :) Érvényes 2025. 01. 08.-ig. 5 PP-t és 50 szupertrágyát ad, ha beváltjátok :)

18. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia Gyöngy !

Sajnos a játékra regizett email / citromail / megszűnt , így nekem már nem jönnek a bónuszkódok .
    A farmszépségversenyre , képeitekre sem tudok így szavazni :(

-Anyu-, cili53, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tina!
    Sajnálom, Nincsen rá semmi megoldás? E-mail csere?

-Anyu-, Ms.AbyZu, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  20. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Néztem.
    A saját fiók beállításnál hiába írom be az újat , mert a régire küldenek emailt . Így esélytelen

-Anyu-, Ms.AbyZu, cili53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.