Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....csillagok kiosztva....
    Hát megint kifosztottam magam....felvásároltam a piacon a sün, galamb, gólya (ígéret van, hogy cserekor majd cserélünk) és béka állatokat....de hol a farkas.....hol a farkas..... [​IMG] hol a farkas...hol a farkas....[​IMG]
    Tudom, tudom, biztos olvasnom kellett volna, de én nem nagyon találom sosem a leírásokat....

-Anyu-, Anyácska13, *Rózsalány* és 3 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...tényleg érdekes most hogy írod...nállam sincs a piacon farkas..azt hittem azért mert még nincs nekem..de gólyám sincs mégis van a piacon lehet kapni...akkor nem piacképes a farkas?
    Anna nagyon szép az új bannered...nekem is kellene egy dizájnos karácsonyi:music:

Judy9, Galadriel, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Az olvasás is megtörtént.
    Angéla örülünk , hogy megjöttél

A csillag osztás is megtörtént.
    Marika

Judy9, éva1953, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  4. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok,csillagoztam.
    Kedves druszám nekem sincs se kakas,se brekkancs ,se gólya se se se ,nem még farkas,csak 1 kis sünikém van.,
    és még különleges fák se nincsenek.ezekhez sosem volt szerencsém.
    Angéla jó hogy jöttél ,vigyázz magadra.
    tegnap estétől egyfolytában esik az eső.Jó éjt mindenkinek.

Judy9, éva1953, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  5. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagozom. :)
    Emese, én meg tudok küldeni Neked békát cserenapon! ;) Csak kérlek szólj rám majd, nehogy elfelejtsem!
    Ildikó, Neked pedig tudok gólyát adni!

Utoljára szerkesztett: 1.12.14
  6. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Sok munkát fektettem bele, hogy ott lehessek! ;)
    Szeretni fogjátok amit írok:
    Ezzennel ELKÖSZÖNÖK ismételten tőletek! Örülök, hogy ide tartozhattam, de sajnos ennél többet nem tudok jönni! Szerettem itt lenni, de ez nem megy! A jövőben, ha lesz találkozó, s meghívtok rá szívesen elmegyek a családommal együtt!
    Minden jót, további jó farmszépészeti képalkotást kívánok mindenkinek! ;)

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nem jövök 1 picikét, és mennyi minden folyik itten?! -.- Össze meg vissza...
    Drágáim! Ne bomlasszunk már...
    Csillum tényleg írta, hogy nem tud jönni, csak mikor a babái engedi, ezt meg kell érteni.
    Megbeszéltük. Aki tud sűrűbben jön, aki nem tud, az néha-néha. Ez nem egy munkahely, hogy meg kell jelenni...
    Ha erőltetve van, annál rosszabb...
    Drágaszágom. Én is írni akartam, hogy adok békát, meg sünit, de látom beelőztek. A kakaskára igényt tartok, írd meg mit szeretnél.
    Cserenapkor majd írjatok már rám, kinek mire lenne szüksége.
    Csillum! Sajnálom, hogy elköszöntél, nekem elég volt, amikor párszor bejelentkeztél, Azért minden jót kívánok! Vigyázzatok magatokra! Én úgy örülök, amikor régi emberkék beköszönnek. Ez azt jelenti, hogy nem hiába vagyunk itt.
    Szóval csillagozom. :)

ballamarika44, Judy9, éva1953 és 3 más kedveli ezt.
  8. broza

broza Fórumelemző

Ne hisztizzzééééé Comcédasszony! Ha Szigi itt is annyit olvasgatna, mint máshol, akkor tudná, hogy jelezted, nem tudsz sokat jönni. Még én is olvastam:p Itt egyedül talán engem lehetne megfeddni....bár elég sűrűn beugrom, de csak olvasgatni, ezért is tetettem át magam a szavazólistán Emesével. Viszont ha valaki írt baglyot gratuval, azt azonnal megköszöntem. Azért köszönöm mindenkinek, aki itt is drukkolt, és gratulált a TOP-ra, nagyon aranyosak vagytok!:inlove: Nem felejtettelek el ám benneteket, a szívem visszahúz, de egyelőre parkolópályára állítottam magam.
    Egyébként én is tudnék példákat mondani arra, hogy ki, mit és miért hanyagol valamit.....ugye Szigi?!8) No nem számít.....
    Kívánok Nektek további nagyon szép napot, több napsütéssel![​IMG]

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Végre! :D Róóóóózikaaaaaaaaaa!
    De jó hogy jöttél! Írtam neked bagolykát, de te gyorsabb voltál... ;)
    Köszönöm a fotógraffát! :)

ballamarika44, Judy9, broza és 3 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

Sziasztok:) Én is olvasok itt mindenféléket. Én is Elköszönök..ugyanis az én hozzászolásomhoz senki nem ír.. válaszolxD...kérdeztem hogy a farkassal mi van??:) Én is sajnálom Csillát hogy nem jön.. de megértem. Rózika tényleg mindig válaszol ha írok neki:)..úgyhogy itt van ő azért:) Szigi meg most biztos morcos télen:)
    Kicsit lehet én vagyok az oka hogy elindítottam a lavinát..mert én hoztam be ide a topikba hogy 3-an versenyben vannak a Top-1000-ben..de én avval nem foglalkoztam ír ide vagy nem..ide tartozik és kész:) nahh én meg ennyit akartam írni:)
    ..és még azt hogy nekem meg gólyám nincsxD
    Anyu nagyon szép lett az új téli farmod..olyan jeget hogy lehet ültetni?:)

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Rózsám! Nálam az van a [​IMG] komával, hogy nincs... Szóval érted! :eek:xDNem tudom miért nincs a piacon...
    Azt a jeget nagyon-nagyon-nagyon sok munkával állítottam elő... Még mindég folyik rólam a veríték, úgy megdolgoztam érte...-.-xD Elültettem a lótuszvirágot és kész... :p Köszönöm a dicséretet, Rózika műve...:) Gólyád meg lesz! ;)
    Drága drusszám! Neked is adok, békát gólyát! Csak szóljatok rám! :)

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
    éva1953, farmercsaj, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagozom :) /Anyuéval !/
    Mesike, valami nem okés, mert, ha a szavazóra nyomok, furcsa dolgokat látok. :( Próbáld csak ki.
    Minden MB tagnak szívből ajánlom !/Ne bomlasszuk már fel ezt a kis csapatot ! :(/
    Mindenki akkor jön, amikor tud és akkor csillagozik, ha ráér./Néha azért jelezheti, hogy itt járt ! :D/
    Anyu, nagyon szépike lettél :D

További szép napot mindenkinek !

szabi0401, ballamarika44, Judy9 és 5 más kedveli ezt.
  13. .szellorozsa.

.szellorozsa. Utánpótlás-írogató

Akkor értem már a farkas-ügyet..nincs..nem baj azért én farkas-tápot keverek:D. Köszönöm szépen gólya-ügyben hogy gondoltál rám..de Anna is megígérte már hogy cserekor küld:) A lótusz-virág ültetéssel akkor még várnom kell:(

-Anyu-, szellorozsa és farmercsaj kedveli ezt.
  14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Kedvesem én mintha valahol olvastam volna de csak volna ,hogy a farkas azért nincs a piacon,
    mert még megy a titkos ól vásárlás.nekem annyira titkos hogy nagyon ,ami hozzám kerül kakaska az még a tojiban szundikál
    majd jövőre kikel,a béka meg már beásta magát a föld alá,a farkas meg félti a bundiját vadásztól és elbújt,de nagyon.
    Hajnalban pontozkodtam.Szép estét mindenkinek.

ballamarika44, -Anyu- és szellorozsa kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

NYUGALMASAN szép napot!
    Nem kell itt kérem egymást macerálni. Mindenki lót-fut, karácsonyra készül, süt-főz-takarít..... mindenkinek örülök, aki be tud ugrasni. majdcsak nyugi lesz már. Nálunk még mindig olyan a lakás, mintha az IRA robbantott volna... borzasztóan idegesít.
    Szórok egy kis csillagot.
    Szerintem cserenapkor szükséges lesz majd egy kis pontosítás kinek mit, hova.....8)
    Köszönöm előre is.
    Csilla! ne legyél pukkancs. Légy szíves. Gyere amikor tudsz, megértjük a gyerekezés miatti kevesebb szabadidőt. yucee-ra is várunk, pedig ő is nagyon hiányzik.
    Így van! Szívemből szóltál, már megint.
    A parkolópályát is tudomásulvesszük, de azé nehogymáeltűnnnyéééé!!!!! Egy kukkra legyen már időd! Na.
    Drágám farkasilag nem vagyok kikupálva. Sajnos. De úgy látom már választ kaptál. Te se legyél mimóza, néha lehet egy kicsit rázósabb az élet. Senki nem vet a szemedre semmit.

Annám! Bocsi. valamit elkalafaszáltam. Na akkor mégegyszer:
    Magyar, Német, Szavazólista

16. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok!
    Mesike, semmi gond, de a saját Szavazódat is nézd meg,mert az sem jjjjóóóóóóó !!! :( :( :(
    A küldeményeket meg majd egyeztetjük !:D :D

17. szellorozsa

Nahh látom helyre tettél mindenkitxD...Úgyhogy minden a rendes kerékvágásba megy tovább:)

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Ki akartam számolni miből kell több... A sapkából, vagy a csomagból?
    Inkább idehoztam:

Galadriel és farmercsaj kedveli ezt.
  19. Hajnaliharmat

Hajnaliharmat Járnitanuló

Sziasztok!
    Kedves -Anyu-,700 db Mikulássapka és 800 db Mikuláscsomag kell.:)/Meg 14000 juta + az állatok !/
    Mindenkinek jó gyűjtögetést, vetést-aratást! :)

ballamarika44, -Anyu- és akire33333 kedveli ezt.
  20. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Ment a max mindenkinek ! :)
    Köszönöm szépen mindenkinek a meleg fogadtatást , és örülök hogy itt lehetek !
    Szép estét mindenkinek ! :)

éva1953, ballamarika44, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.