Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hozom a 20 Titokól eredményt...nem vagyok elragadtatva..: 1 sárga pulykafestő...2galamb...1 kakas..1macska...
    2 narancskacsa...2 egér...2narancshal.. 2 narancstehén...3 mosómedveodú..1 vakond...1 pirosló...1 retrohód...1 Kivi..
    Hát lehetett volna jobb is:( pl. 1 farkas jó lett volna.. vagy béka.. vagy gólya...(mivel egyik sincs) a sok narancsól helyett. Vásárlás befejezve:) Nem örülök annyirra kivinek...inkább jöhetett volna a többi 3.

-Anyu-, lazanne and Judy9 like this.
  2. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagszórok. Kellemes hétvégét!

-Anyu-, szellorozsa and lazanne like this.
  3. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

4. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok!
    Hoztam két újdonságot ! :D

1 . Egy rövid látogatásra hamarosan megérkezik Renzo Valdemár vándor vidámparkja.

Az event kezdete várhatóan: 2015.01.26. (hétfő) 18:00
    Az event vége várhatóan: 2015.01.27. (kedd) 18:00

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az event alatt Belépőjegyek csak farmaranyért vásárolhatóak, a banki oldalon nem.

A vidámpark leírását >> ITT << olvashatjátok.

Ez igazi villámlátogatás lesz :D :D

2 .Kompenzációként az event elhalasztásáért és a kezdeti problémákért az alábbi ajándékokra számíthatunk hamarosan:

• 50x Kacsa Kata turbótrágya
    • 50x Kacsa Kata szupertrágya
    • 3x Húsvéti lekvár
    • 3x Cukkinis almatorta
    • 3x Tavaszi koszorú
    • +30% TP bónusz 48 órán keresztül.

További részletek egyelőre nem ismertek, amint új információnk van a témával kapcsolatosan, azt jelezni fogjuk.

UPDATE:
    A bónuszkód által adott jutalmak sora kibővült, így a fenti listában már azok szerepelnek (a plusz elem zöld színnel kiemelve).
    A bónuszkód később érkezik és beváltani az alábbi időpontok között lehet majd:
    Indulás: 2015.01.26
    Beváltás vége: 2015.01.30 23:59-ig

Szép álmokat mindenkinek !

Last edited: Jan 23, 2015
  5. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok Szomszédok/MB-sek.

ITT a link a Valdemárról. Csillagóztam. Még egy érdekesség ITT és ITT :)

Jó ez az Új Láda gazdakőri már a 4.-nél vagyok. :) :D <-- 3 titok ól eredménye: Csacsikovács 3 szint piros,Bagolyvár,Macskaól . Jók ezek :) Miujság felétek ? :) :D

-----------------------------------------------------------------------------------

2015.01.24 00:30 - Tól kb: Most néztem a MOZIBAN 15 filmet és 5 Farmaranyat szereztem :D

Last edited: Jan 23, 2015
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett hibát a fórumon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

7. Judy9

Judy9 Törekvő

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

A fórum továbbra is vacakol. Szerettem volna válaszolni egy-két üzire, de nem tudok, nem működik a csoportos idézés, továbbra is kihajigál a masina.
    A titkolódzást befejeztem a jópénzért megvásárolt, sokezredik róka meg vakond nemigazán okozott örömet....:eek::mad:

Csillagoztam.

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, nekem bejött a titokól:kakas, mosómedve, kivi, és még 3 lesz du.-ra, gratula akinek szintén jó, szép napot és jó pihit, csillagok max[​IMG]

10. yucee

yucee Fórumszaki

Kedve
    Kedves Éva!
    Vigyázz magadra! A szív nem játék, egy van belőle, arra nagyon oda kell figyelni. Gyógyulj meg mihamarabb teljesen, ezt kívánom neked! Puszi!

11. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Kedves Éva!Mielőbbi gyógyulást kívánok!Nekem hátsófali szívinfarktusom volt,csak a bal karom fájt, az volt a szerencsém,hogy patikában dolgoztam,mellettünk meg egy egészségügyi központ van.Aznap,negyedórával előbb bejött az az orvos kinek köszönhetem az életem.Nem fájt semmim,akkor lettem jobban,mikor a hálót beültették.Utána született meg még a legkisebb unokám.Jövő héten megyek éves vizsgálatra!Azóta rendben vagyok,de egyedül nem nagyon megyek,később jött ki nálam,ilyen fura félelem érzet,mert azt mondta az orvos,ha a buszon ér el,senki nem tudott volna rajtam segíteni!Itthon biztonságban érzem magam.Timi mindíg mondja, miért nem megyek sehova,hát ezért,de nem mondom neki.Puszillak,és vigyázz magadra!Csillagoztam!!!Állatokkal nem volt szerencsém!

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok megint, kaptam békát, gólyát, vakondot, végre gyarapodik az állatállományom:p

13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, kaptam gólyát, békát és 3-as szintű halastavat, nagyon örülök[​IMG], na ő is kéne még:wuerg:

14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok csillagoztam.
    Beteg voltam én is ,farmot se én csináltam,ezért bocsi ha nem kaptátok az ajikat rendesen.
    Ma már jobban érzem magam,remélem nem esem vissza ,ha hétfőtől megyek dolgozni.
    Sajnálom,hogy sziszmorgó elköszönt,Éva gyógyulást neked,meg persze annak is aki még beteg.
    Éva1953 szép lett az új farmocskád.
    Mindenkinek jó éjt és kellemes vasárnapot.:)

15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét.
    A csillagok kiosztva.
    A titkaim megmutatták magukat,lett narancsjuhol, medvebarlang, pocoklak.
    Sajnos az újak elbujtak és titkoloznak.
    Szép álmokat. Marika

16. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Jobbulást Éva. Csillagoztam. Szépek a farmok. Vettem egy Titok Ólat. 23:08-ra lesz kész :D . Bahamaramával haladok :) :D. Felétek mizujs? :) :)

Titokól: Narancs Ló ól 2.szint. ._. Hááát Jó lett volna ha Kivimadár , mert legközelebb max az egyik eventen ha szerzek titok ólat abból lehet hogy lesz Kivimadaram,de azért jó hogy 2 birkát ad,Jó lesz valamire. Nálatok? o_O:)

Last edited: Jan 24, 2015
  17. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok! Teljes lefagyás, nem is értem, miért tűnik mindenki el? Csak én nem kerülök le a listáról...Pedig csak olykor-olykor jövök, akkor csillagozok is de nem szoktam írni, bocsi. És néha olvasok is, de lehet nem kellene...

Szigi sajnálom, én a videót úgy vettem kevesebb időt töltesz játékkal, vagy a fórummal és nem úgy hogy végleg, soha ne mondd, hogy soha...

Brozát is sajnálom és Jejét is, hiányoztok, de így én is csak végleg megyek a süllyesztőbe...

18. Judy9

Judy9 Törekvő

Sziasztok!
    Küldtem a [​IMG]
    Szép napot Nektek!:)
    U.i:Valaki meg tudja mondani, mekkora a max kép méret, amit a fórumra beilleszthetek?
    A tegnapi kávémat Laboviti linkre cserélte, túl nagy volt?:oops:

Last edited: Jan 25, 2015
  19. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Szia!Hogy,hogy van nálad mozi?Hónapok óta írja ki nekem,számomra nincs mit néznem!Unom már ezeket a negatív dolgokat,már annyira engem sem érdekel,nincs semmibe sem egy kis sikerélmény!!!Ólak,fák,stb.......:cry:

20. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok!
    Judyka,
    A fórumban engedélyezett maximális képméret 550x300 képpont!
    Csillagszórás késöbb, szép napot mindenkinek !

Thread Status:
Not open for further replies.