Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Dágáááám! Olvastam egyszer valami házi praktikát a neten.
    https://ripost.hu/cikk-rovarinvazio-ellen-egyszeru-hazi-praktika

Köszönöm! :)

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Utoljára szerkesztett: 4.9.18
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Holnapi indul a buli, vagyis az újabb kapálós event akarom mondani...:music:
    Az áhítatos láda mindenek előtt természetesen, ez minden kapálást megér, de nem hiszem, hogy csak én gondolom így?;)
    Rendesen árvíz van nálunk tegnap óta esik... Szörnyű...:cry:
    Egyes helyeken nagyon **** a helyzet!:(
    Csillagozom!***

Szia!
    Tetszik a képed ügyes vagy! :)

-Anyu-, lüszike69, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok Anyu a kepverseny nyereshez:)termeszetesen mindenki szep kepeket csinalt.Az eventet meg is csak csinalom,olvasgatom milyen nagy essök voltak odahaza.Itt ahol en lakom nem sok volt,ma mar szep napos idö volt,marad is hetvegere.csillagokat osztom,sok sikert mindenkinek az eventekhez.

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Lüszike köszöntünk itt..szép lett a képed:)
    Tippem: 8 db.

tina07141983, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Csillagszórás .:)
    brozánknak /jöhetne "picit" sűrűbben :( / és minden Rózának, Rozinak, Rozikának,Rozáliának boldog névnapot!

Anyu, a tippem: 22 db
    Szép álmokat mindenkinek !

tina07141983, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  7. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Szia. Köszönöm a felkiáltó jeleket leszedtem. Próbáltam szavazni de nem sikerült. Leírnád pontosan hogy megy? Biztos én csináltam rosszul valamit. A linkre ha rákattintok ha bemásolom se tudok semmit csinálni.

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia!
    Ha az aláírásodba beteszed a szavazót, könnyebben "ránktalálsz".;)

Szavazólista

Mikor rákattintasz ez jön be: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mutasd-a-birtokod.16215/#post-812268

Itt lejebb tekerve a nevekhez, Német (max. pont 9) (szerintem ez mindig működik)
    **jeje**, e_mese (Galadriel,), kocsisnemarika44, akire33333, -Anyu-, yucee, ildiko319, jusztin40, jófarmerlány, éva1953, szellorozsa, lazanne, öcsimarifarm, -gyöngy-581, koko.54, Imi*, la-fantom, Rebcsok

egyesével rákattintasz, kijön a német szavazó oldal, http://www.farmeramania.org/mania/farmbewertung-multi/?searchfarm=2015866
    ahol a csillagoknál bejelölöd kinek, mennyire tetszik a képe. Persze mi mindig 9 csillagot adunk egymásnak. :) Ha végeztél 1 névvel, felül ki x-eled, és jöhet a következő név.
    Remélem sikerült segíteni.
    Csillagozom.

Szép lista. :)

A nagy fogyatkozás!
    Érdekes....
    Hozzá segítség!

Kokokám! Azta a kergéd! :p;)

Utoljára szerkesztett: 5.9.18
  9. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszönöm a segítséget. A csillagokra amikor rányomok akkor egy morcos fejecske jön ki az nem gond?

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Már megint event hátán event. A sulisok ugyan hogy fogják csinálni? Nem szeretem ezt a hajtás-pajtást. Sajnos belekezdtem az eventbe, majd látom. A bahást csinálom, kell aza kütyű. Minden esetre holnaptól legyetek szívesek a bahás event felröpijét küldjétek (smaragd), rengeteg kell(ene) belőle.

Most nem tudok csillagozni, úgy néz ki behalt a német szerver. :(

Azt jelenti, már szavaztál. Ha nem, akkor takarítsd le a gépedről a sütiket.

11. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Ok köszi.

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszi mindenkinek a felröppenőt, küldtem én is pár helyről!;)
    Mindkét eventet csinálni fogom, így holnap Én is a bahamás felröppenőt kérném ha szabad... Köszönöm! :)
    Lassan aratok már 1x1-en persze, sok sikert kívánok mindenkinek!:)
    A holnapi bahamás a pajtából is kérni fog, összeszedtem pontosan miből mennyit kér, remélem jól számoltam és nem maradt ki semmi!
    Anakonda 100 ezer fölött megy...:wuerg:
    Csillagozom!***

13. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Na tesék én küldöm az elsőt !!![​IMG] [​IMG] :p
    Szia Lüszike :D üdv az MB-é forumon , Amit Anyu linkelt neked azt be teheted az alirásodba 8) lüszike69 föleg ezt mig nem kerülsz fell a listára8) +++ Szavazólista aláirás segidcség 8) Itt 8) A listára felkerülés az kitartás,8) és sokszor lásunk a körerinkbe :D Ha segithetük valamibe irjál ;)
    Mert sok nyereményes játékot inditunk csak az MB-sek tagok részire :p

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

AZTA!!!!! Ez aztán a smaragd! Szerintem ez a 2000 db egyben. ;) Köszönöm ezt a csodát. ;)

15. koko.54

Sziasztok!
    Köszönjük az infot Anyu es Imi,a piacon kezd helyre allni a rend,delutan az egekbe voltak az arak,sikerült egy kicsit kupeckodnom:)A bahan 24oras növenyt ültettem,kivancsi leszek mennyi felröpit kapok:)amit kapok az mind az enyem lesz;)nekem müködik a csillagozas.hajra mindenkinek.

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 5.9.18
    koko.54, tina07141983, lüszike69 és 2 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia! :)
    Kicsit megijedtem de már látom, hogy észrevetted, hogy tavalyi a link!
    De ez mostani!

jófarmerlány, Galadriel, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    [​IMG] délelőtti frissítő... ;)
    Csillagozom.
    Ma kezdődik 14.00-kor az első gazdaköri feladat, ami 24 óráig tart. Ne felejtsétek, ha nem fér bele az időtökbe, nem lehet pótolni!

Bocsánat! :wuerg: Elküldtem a napi ajikat, még délelőtt.... Le is arattam a bahát...o_O
    Hát hiába! Nem megy minden egyszerre. Holnaptól smaragd megy mindenkinek...

Utoljára szerkesztett: 6.9.18
    jófarmerlány, Galadriel, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  19. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok.

Sikeres eventezést mindenkinek aki úgy döntött akár egyikbe vagy mindkettő eventbe belekezd .. :)
    Én csinálom mindkettőt nagyon kíváncsi leszek mire jutok.
    Azért a két eventnövény érési ideje lehetett volna ugyanaz .
    Tegnap és ma végre jó idő van ,nincs eső csak sok napsütés.
    Szép napot . :) pontoztam.

lüszike69, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Sziasztok!
    En is csinalom mind kettö eventet,a bahan, a hosszu ültetesü növenyböl igen szepen adta a felröpit.Az elsö feledatbol en nem csinalom mindet,igy sporolok 50db felröpit,igaz a ajcsikat bukom,de nem tudni hogy a kesöbbiekbe hogyan kapom a felröpiket.Sok sikert mindenkinek,en a smaragdtot küldöm mindenkinek,en is azokat gyüjtöm.

szellorozsa, -Anyu-, lüszike69 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.