Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Megvan minden hozzávalóm a bahás eventhez, jöhet nekem is az új kitehetőből egy pár db.

Drágaszág! Köszi az infót. Én isz hosztam VALAMIT. :)

Csillagozok.

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Holnapi event!

1 kis segítség!
    A kategóriákat, ezen belül az alapállatok pajtaértékeit az alábbi linkeken megtaláljátok.
    (Amelyik állat tenyészthető, azt jelöltük)
    Kattintsatok a zöld szavakra!
    >>Madarak<<
    >>Kétéltűek<<
    >>Emlősök<<
    A különböző tenyészállatok pajtaértékeit >> IDE kattintva << találjátok meg.
    A feladatoknál az egyes szinteken a beszállítandó összeget lehetőség szerint próbáljuk meg minél pontosabban kiszámolni, és úgy szállítani. Ugyanis ha többet adunk be, a fölösleget nem visszük át a következő szintre! A következő szintet mindig nulláról fogjuk kezdeni.

3. ocsi1

ocsi1 Haladó

Sziasztok :D :D Hátra dölni és élvezni a virágokat és a zenét :D
    Nekem is jöhet kitehető az Adni jó egy pár darab :p

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is indultam az őszi versenyen..szép képek vannak...Emese neked nincs a neved az alján. Látom virágos kerettel csináltad a fényképezővel.. így lehet nem fogadják el név nélkül. Csillagozom...Öcsi Imi akkor az új kitevő megy:)

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kösz, hogy szóltál.
    Hát ha nem jó, akkor leveszem. A farmos fényképezővel csináltam, ott van a ID-m a linken..... A nevem a fórumban is az.... ha nem felel meg, akkor majd kihagyják. ;) nem vacakolok most vele többet.

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Szépek a pályázatok, majd ha lesz egy kis időm csinálok én is egyet!;)
    Bahamás kész már csak be kell szórni!
    Csillagozom!***

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Jöttem csillagozni...
    Mai:
    [​IMG] :wuerg:xD

tina07141983, jófarmerlány, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nnnna kész vagyok ezzel a roppant bonyi eventtel, a szigetest is bedobáltam. Szóval ez a tápot potyogtató kitehető nem nyűgöz le egy kicsit sem, a gazdakörös nyeremény felhő... meg hát... szóval valószínűleg nálam ott marad, ahol van. Nem ér egy kapavágást, vagy egy állatkát sem nekem.
    Már megint tele a pajta egy rakat titkossal. Ha úgy érzem birom a pofonokat, majd játszunk egyet.
    Csillagozok.

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 12.9.18
  10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Boldog Nevnapot Marika!Tenyesztes kesz,jo kis üzletet csinaltam a piacon:)vettem delbe 5-ezer bekat 22000-be,kb:111milla volt,adtam öket igen jo arbaxDcsillagokat osztom.

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tenyésztős kész nálam is!
    Semmi nagy ugrás...-.-
    Jó beles a varangy, nem is keverek neki tápot!xD
    Kiváltottam a Pannis rúnát amikor nincs is Panni, szép volt Imi!-.- -400 db csillag...xDxDxD
    Csillagozok!***

tina07141983, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam.:)
    Marika, nagyon boldog névnapot!!!

Imikém, nagyon ügyes voltál . ;):p
    Öcsi, csodás zene, csodaszép látvánnyal, köszönjük !!!
    Szép álmokat mindenkinek !

tina07141983, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Elszórtam az összes csillagomat. Én is kiszedtem a pannist, de nekem volt, és szerintem jó bolt. Egy Panni, amelyik mindenüntt helyt áll. :)
    Jajjj! Akkor legközelebbi cserenapon megvan a cél. :)

Marikám, gratulálok, és jó egészséget, sok bpldogságot kívánok a névnapod alkalmából.

14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A tenyésztős eventet én is megcsináltam. A kitevők a raktárban maradnak mert a gazdakörit egy állattal nem szaporodik meg egyhama
    Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat és köszönöm hogy nem felejtett el mindenki.
    Régen többen jártunk fel ide,de sajnos elfogyunk.
    A csillagok repültek mindenkinek. Marika

15. szellorozsa

Sziasztok..a Pannis ha kiváltom akkor a Bahán is kifejti hatását??..nem csak a sima Farmon?...gondolom ki mert úgy irták mindenütt..mert ha nem akkor nem váltom ki..mivel most az összes a Panni a Bahán van. Még kell vagy 4-5 száz felröppenő de remélem meg lesz. A tenyésztőset nem csináltam majd Boom-kor.
    Imi akkor cserenapkor kell neked egy Panni:) megyek megnézem a tölgyest még én nem adtam be csillagokat.

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok drágák!
    Ma 12.25-kor született meg a kicsilyányom, 18 évvel ezelőtt... :inlove::inlove::inlove:
    Nagykorú lett a lelkem! :D
    Du-án meglepetés buli lesz neki...:)

Csillagozom.

17. szellorozsa

Sok Boldog Születésnapot:)

tina07141983, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  18. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. A Marikáknak boldog névnapot kívánok utólag is :) A bahással megvagyok a békás nem teljesen sikerül majd de nem baj. Megyek csillagozni.

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Bedobáltam a szigetes cuccokat. Keresem a helyét ennej a randa varangynak, meg a tatus terményesnek, de nem lelek, pedig fullos rakrárházaim vannak. Most látom csak, gogy a nyalókagyárat sem tudtam már kirakni sehova. A daru még elfért egy koala helyére, de a többi.....:(
    Gratulálok nektek! A Mamának és a Babának is. ;) Nagyon gyorsan felcseperednek a gyerekek. Kettőt pislogsz és már a saját lábán áll. :) Biztos jól sikerül a buli... Az én lánykám elsírta magát a 18 szál vörös rózsától. A többi ajándéka nem volt igazi meglepi, mert nem lehetett nélküle megvenni.

Holnaptól megint event! Harc egy nagyon jó kitehetőért.

Utoljára szerkesztett: 13.9.18
    tina07141983, koko.54, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek a szezonális ajikat!:inlove:
    Holnap indul a Viking Saga nem tudom pontosan hányadik kiadása és talán az eddig legjobb!8)
    Vadon állatai nagyon gyengécskére sikeredett...:wuerg:
    Csillagozom!***

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.