Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Fontos tudnivaló a képfeltöltés linkjeihez!

Fórumunkon csak a direkt linkek használata engedélyezett.

A feltöltő oldalak saját információival megjelenő képek nem elfogadhatók. Sajnos van néhány oldal, amelyen partnerek ajánlkoznak. Ezt nem lehet használni!

Tehát a felajánlott linkek közül csak a kép URL sorában látható linket kérjük a posztokhoz rendelni. Ezek, az oldalak szerint más-más sorrendben találhatók, amikor használnánk azokat!

(Rákattintva mindenféle körítés mentesen az adott farmkép legyen csak látható!)

Köszönöm az együttműködéseteket!

2. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Csillagokat kiosztottam! :)

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Hát tenyésztgettem, csak úgy szórakozásból. Lett egy rózsa gyapjúgyáram, meg egy guanóüzemem, meg pulykalábas festőműhelyem. A kicsiken meg aranymösó, meg lovagolós. Még egy fél halpingálóm is összejött.

Csillagoztam.

4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagokat én is elküldtem mindenkinek.
    Az eventet a felhöig csináltam. Itt nálunk lehült a levegő, itt a tél.
    Szép álmokat. Marika

5. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sikerült egy békaherceget kapnom tenyésztéskor.) Eladtam:) Ilyen nagy értéküm még soha sem volt :) A 13.-a nekem szerencsét hozott :) Nyertem a tippelős játékon,és a tenyésztéskor is kaptam jót,életemben először:) Na mondja valaki,hogy a 13.-a szerencsétlen szám :)

6. bence9191.

bence9191. Haladó

Hol van az az oldal, ahol ajándékkódok vannak?

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, látom zajlik az élet, gratulálok a tippesek győzteseinek, szépek a képek.
    Üdv a csapatban!
    Csudi szép a farmod:D:p

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szép napot!
    [​IMG] Csillagozom...
    ************************************************************************************************************
    Gyönyörű fehér a táj, és nagyon hideg van... Nálunk most is esik a hóóóóó! :)
    Nekem a Képkezelő vált be feltőltésre...;)
    Dágaszááág! Gratula a sok pink terményeshez...:inlove:

10. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Jöttem csillagozni, ma már csak olvasó módban leszek.
    Szép napot mindenkinek :)

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Gratulálok a sikeres tenyésztőknek:) itt kevés hó van...csillagozom.

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét.
    Itt is esett egy kevés hó, de már nyoma sincs. :( Szerintem nem nublonozok. Csak a pajtámat rabolják le, más értelmét nem látom jelenleg. Töltögetem inkább fosztogatás helyett;)
    Csillagozok.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek:)
    Most jön az, ami még nem volt és szégyellem is magam érte, de nem emlékszem rá, hogy reggel csillagoztam-e vagy sem..:oops::cry::music:
    Megpróbálom, legfeljebb rondán néz rám a fejecske, ha újra csinálom :D
    Nulláztam pajtát töltöttem és az elköltött farmpengőt pótoltam.. befejezem én is, ennyi bőven elég volt belőle:)
    PS: jó, hogy megpróbáltam, így szét tudtam szórni a csillagokat, nem jártam erre még ma:)

14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Nalunk ma szep napsütes volt,plusz 5-6 fok,az iden meg havat nem is lattam,nem is kell nagyon:)Neblonokat en sem csinalom,reszemröl sincs nagy erteke.Gratulalok azoknak akiknek sikerült a tenyeszteskor valami ertelmes,en azt sem csinaltam,szerencse igen messze szokot kerülni:(Tovabbi szep estet,megyek egy kicsit nezelödni es közben csillagokat osztom.

15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én most arattam még ma..és nublonoztam...de nem sok sikerrel..35-ös nublonokat dobtam be...és 8.. 10 ..FP-ek kaptam..talán egyszer 24-et...úgyhogy ráadásul elősször azt hittem csak állatot lehet beadni mert az jött be..és kapásból beadtam 100 farkast:oops:..utánna láttam lehet bármit...nahh holnap aratás után még lehet teszek egy kört.

16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok kiosztva.
    Nálunk is ronda idő volt , felváltva eső és hó szállingozott.
    Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek.

17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elsősorban gratulálok mindenkinek a csodás téli képekért nagyon szépek lettek!:inlove:
    Felénk nem esett a hó de nem is bánom annyira!:p
    Én most nem élek a farmpengő gyűjtéssel mert drága minden és amit szerettem volna az megvan!;)
    Gyűjtögetem az állatkáim közben gyorsan csillagozom egyet!

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Csillagoztam:)
    Szép estét mindenkinek !

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, csoda szép délelőttöt kívánok mindenkinek:)
    Csillagot szórtam és megdöbbenve láttam, hogy véletlenül képet cseréltem. Törlés gomb (D) helyett félre nyúlva az képkészítést (S) ütöttem le, visszahozom a régi képemet amint a rendszer és az időm engedi.
    Viszont intő jelként, rájöttem, hogy ideje lenne egy szépikét készíteni:D:music::inlove:. Remélem a labirintus event és az időm amit játékra fordíthatok engedni fogja.
    Legyen csodás napotok:)

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, szép napot mindenkinek. Nálunk hó borít mindent, alig győzzük eltakarítani, kutyukáink is elbújtak, nyilván nem tetszik idő van rájuk. Csillagozom, sok sikert a nublozóknak!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.