Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D na újra meló :eek: A Nagy Sajtos Rejtély
    Én a nublont csak gyűjtöm :eek: van 2000-n felül FP-m és nincs mire költsemxD , kár a pajtát ki üríteni :p

Gyöngyi szépek az ólak :D a bazsántok jól elvannak szaporodva ;)

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Lehet ültetni eventre...ha nincs tartalék a növényekből...állatok nagyjából meg vannak...
    nekem kevés FP-őt adott...de azért 2 kitevőt vettem belőle:)..jóh neked hogy nem tudod mire költeni:)

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estikéket!
    Jöttem csillámporozni....
    Olvastam az eventet, lehet kihagyom... bár péntekig vagyok aztán 2 nap nem (szerintemavilágvégéremegyünk):wuerg:xD
    utána meg csak estefelé, ami itt már reggel lesz...:wuerg:
    A nublionokat kihagytam én is, van egy csomó fp-m, és megvan amit akartam, gyűjtögetek én is, mert ki tudja mikor robban ki a világháború...:eek:xD A mamma mondja mindig, ami nem kér kenyeret azt fel kell halmozni..:p
    De aki csinálja annak okos gondolat kukorikától! ;)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rejtély-eventcsevegő.16004/page-4#post-809403

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    A képet visszacseréltem:)
    Ha elárulod, hogy mit jelent ez a szó nagyon fogok örülni neki (bazsánt) , mert még soha sem hallottam:oops:, igaz, ha megállapítottad hogy elszaporodtak, biztos van nekem olyanom is, csak nem tudok róla :D:music::D

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A holnap induló A Nagy sajtos Rejtély eventben fontos változások vannak!
    Érdemes újra elolvasni az ismertetőt!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-sajtos-rejtély.16001/#post-809113

Tamás összefoglalója a változásokról!

-Detektíveszközök (malomtermék) korom hozzávalója (felröppenő) csökkentésre került. 50 helyett 35 db szükséges.
    -Felhősor tulajdonságaiban történt még változás. %-os bónusz értékek időtartama kitolásra kerül 12 órára.
    -Felhősor egy új tulajdonságot is kap, ami nem más mint szint x 300 TP

Reméljük, így már elnyeri tetszéseteket az event.

https://board-hu.farmerama.com/inde...rejtély-eventcsevegő.16004/page-5#post-809445

6. ocsimarifarm

8) kukucs [​IMG] arany fácán :D és nagyon jó ízű :p

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

ballamarika44 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Köszönöm, jót nevettem:D
    Már világos a vakablak, csak azt nem értem, hogy a barátunk a Google miért nem boldogult ezzel a feladvánnyal, amikor kerestettem vele ezt a szót...xD:cry:xD
    Na előbb utóbb mindenre fény derül így erre is. Látszik, hogy nem Ivónak hívnak :D
    Szia Kékmadár, köszönjük szépen, hogy szóltál :)

ballamarika44 kedveli ezt.
  9. ocsimarifarm

Na most én az Ivóval :eek: vagyok a pácba. Ő ki mert ha szereti az arany fácánt beveszem a partiba [​IMG]

+++ a Google barátod nem sörözőt még:p

10. -gyöngy-581

Van az Ivó akit Te beveszel a csapatba, mert szereti a fácánt és van a Nemivó aki a fácánt csak a mezőn és a szédültön szereti nézegetni :D :D:D

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Készülök a holnapi eventre várom a csodát az elvetett növényemmel!:D Felhő a cél és még ki tudja!:p
    Közben csillagozom egyet!

12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Csillagoztam:)
    Szép álmokat mindenkinek !

13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, olvastam az eventet, majd kékmadár eventismertetőjét, de így sem érdekel. Vetek, etetek, tápozok és nyugis maradok.

14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia szomszedasszonyka,szivemböl szoltal:)en is igy csinalom,pihizekxDtanacsokat azert szivesen osztogatok8)igaz,nem mindent ertettem rendesen,de tudok lenni nagytudasu;)jo-jo csak vicceltem.(sorbanallas azert kötelezö)

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok!
    14.00-kor itt voltam, szépen le is arattam a mézkerepemet, 2 területen, a bahán ólak, meg fák dögivel, és lett 152 nagyító, és 546 korom...:) Elsőre nem is rossz..
    Most szaporítok, aztán szerintem lehet 0 percezek, ha nem lesz meg a felröppi...:p
    Csillagozom...

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Felröpi jött szépen a farmon a bahamát még nem arattam! :)
    Felhőt biztosa kiszedem és a többit még meglátom! ;)
    Csillagoztam, további szép napot!

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Anyu..aztán majd vissza találjatok a világvégéről:) Jó nyaralást a telelésben:) Ausztráliára tippelek..vagy valami távol keletre...vagy Amerika?..de az nincs két napos út..mindenestre jó utat kívánok nektek:)
    Ültettem az előbb event-növényt majd meglátom mi lesz belőle:)..láttam módosult a Felhő tartalma:)

18. -gyöngy-581

Sziasztok:)
    Nehezen, de ideértem én is:)
    Az eventet csinálom, Imi terve kb egyezik az enyémmel, a felhő az én célom is:) hogy utána folytatom-e tovább azt pedig majd meglátom.
    Csillagozok és futok vissza aratni :)
    Mindenkinek a saját tervei szerinti jó játékot kívánok:)

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Hát elkezdtem. A nagyon megpróbálom teljesen megcsinálni, a kicsin pedig szuperkaja-party pöri módban fogom csinálni. Én számolásom szerint a telje megcsináláshoz 12500 gaz kell. Szóval termelek 1000-rel, de nem szeretnék 0 percezni.

Örülök, hogy sokunk benevezett a szépségversenyre. :) Drukkolok. Hajrá MB-sek!

Csillagozok.

20. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Csillagszórás ma is megvan :)
    Eventet csinálom, jutok ameddig jutok :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.