Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Hulla fáradt vagyok.
    78 kincskeresés.
    5 "bájitalt" kevertem le eddig, nincs növényem...
    Megyek is aludni de előtte a csillagokat kiosztom!:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, -Anyu-, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam.:)
    Mi ez a tolongás, senki nem volt fent ma egész nap, vagy csak "lustizott" mindenki ?? :D:p;)xD
    Szép álmokat mindenkinek !

ballamarika44, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Ma végre többi ajit tudtam küldeni.:)
    Késő van már elteszem magam holnapra!
    Csillagoztam!***

4. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok.

Köszönöm.
    >arra gondoltam ez biztos minden farmon így lesz -beadja elsőre- ,de aztán tévedtem. :cry:
    Azért azt megjegyzem farmaranyas party pörgetésen sima barkácsólat ,sárga ólat kapni /nyerni :wuerg: azért ez elég gáz a bp. részéről !! >:(

Kincskeresőn a 85 -nél tartok. Nem nagyon kedveskedik nálam ,nem nagyon ad plussz zsetont vagy mit a ládikából.
    Eventezők hajrá -hajrá ügyesek legyetek.
    Nálam a szintlépésekkel a tervek szerint haladok. Talán meglesz a kitűzött cél. Majd a végén elárulom mi is volt az. :music:

Az idő kicsit lehűlt ,szeles váltakozó felhős -napos.Ha minden jól megy /nem romlik tovább az idő / ,estére Szigligeten a süllő fesztiválon Bikini koncert lesz .
    Jó lenne eljutni ,még sosem hallottam őket élőben .

Szép napot Mindenkinek.

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép nAPpot!
    Itten vagyunk, csak kuksolok csöndben, mint a csuka, (vagy süllő?). Szürkeség van. Ma busójárás lesz nálunk,.... szóval konyhaszamba.
    Kész van a boszis felhőm, meglettek az új fák. Szépek, de ez az éjféli tölgy nagyon sok helyet foglal.
    Hajrá! Szorítok!. (Meg a kapott tp is jól jön ;)) Szerintem is gáz FA-s pöriért mindenféle kacatot felrakni a kerékre. Legalább csak olyat tennének fel, amiből mondjuk 4-el lehet indítani a vonatot.

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Jöttem csillagozni..
    Itt szakad az eső, csúnya szürke nyúlós idő van... Nem szeressem...
    Tinám! Kívánom, hogy összejöjjön! Gondolom a 200 a terv!;)
    MAIxD

7. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.

Köszönöm szépen.

> Farmaranyért minimum farmaranyas dolgot vár az ember.Persze nem lehet mindig szuper ajándék .Volt mikor vettem party pöris csomagot ,de amíg ezek benne lesznek nem teszem ,gazdálkodok azzal amit innen -onnan összegyűjtök.

Szia.

Jujj ,eső pedig kellene de miért pont most a hosszú hétvégén. ??na persze ,hogy hét közben meg szép "vénasszonyok nyara " idő volt.

Persze -persze 200. szint a terv ,de most ahonnan indultan az irreális lett volna.

Nagyon cuki kutyusok , tegnap párommal a / Patrick - Ebbel szebb az élet/ című filmet néztük a moziban .Az a kis Mopsz . :) :) Imádat volt. :inlove::inlove::inlove:

A külső linket eltávolítottam, mert a szabályzat alapján nem lehet a fórumon megjelentetni. Az utalás megmaradt, akit érdekel, megkeresheti./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.18
    -Anyu-, ballamarika44, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Morgok! Most nézem csak, hogy se a vértölgy (vagymi) xxl se a megúzafa xxl nem lett meg, helyette kaptam 3 éjféli tölgyet. ha nem lesz cserélhető dühöngeni fogok.
    Csillagszórok.

9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kesz,igy nemkerek több felröpit,a erme gyüjtögetes is jo megy,mar 131-nel jarok 9db vagy is 3nap es kesz.Emese,ne mergelödj a vertölgy miat,kitudod valtani es nem is kerül sokba,örülj hogy kaptal 3db ejfeli tölgyet en csak egyet kaptam,ezt nem lehet kivaltani.
    Nalunk holnaptol igen hidegek lesznek,talan egy kis ho is lesz,vagy hü-ho:)vege a jo idöknek.sok sikert mindenkinek,hajra.

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    100 kincskeresésen voltam eddig.
    24 játékom van a banyással így, hogy nincs egyezés sehol nem is érdekel de a felhő mindenképp kell, de ilyen tempóban lehet bennmarad!:oops:
    Jelenleg még nem sikerült kipörgetni az új főnyereményt!-.-
    Csillagozom!***

koko.54, jófarmerlány, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

Azért , hogy nem írtam jártam itt, a csillagokat elküldtem
    Az élet nagyon zajlik,és semmihez sem volt kedvem,így egy kicsit beguboztam.
    Egy kis ígő kell hogy mindent fel tudjak dolgozni..
    emese én is már 3 db nagyfát kaptam, de mást nem. A piszkospénzt sem kapok csak azt a 3 -3 db jőn

a kisfarmon már készen van de a marikán még nincs, de nem sok a hiányzik.
    A csillagok repültek. Marika

koko.54, jófarmerlány, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jönnek a hideg napok sajnos.:oops:
    Eddig azért sírtunk mert meleg volt most meg azért mert hideg van!xD Ki érti ezt!:music:
    110 kincskeresésen vagyok túl.
    31 játékom van a banyásnál, nem kérek több felröppenőt köszönöm mindenkinek!:inlove:
    Csillagozom!***

Galadriel, -Anyu-, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Most olvasgattam, hogy mi vár ránk. Az új kedvenc, az új event.... Szóval ez már megint annyira bonyi így leírva, hogy nem sok kedvem van hozzá. Arról nem beszélve, hogy így első olvasatra igen időrabló.
    Kicsi segítséget olvashattok ITT.

Csillagozok.

15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok 34 lejátszott játékom van a banyásnál..nem lesz meg a 40-es felhő..nem baj most vége is 2-kor az eventnek...a gombás látszik nem tiszta így kevesebb növény jön.
    Érmésnél csak a 77-nél tartok most jön majd a 4-ik kitevő variáció.
    Fojtófüvet kell ültetnem hogy tudjak tündérmacska tápot keverni... meg az izzőbükk kiváltásához is kell.
    Köszönöm a felröpiket! Csillagozom. A holnapi event tényleg bonyolult kicsit de az érmék miatt kellene csinálni mert abból maradásom van.

Galadriel, -Anyu-, asdfghjkl7373 és 3 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ez a holnapi event igen kacifantos lesz,3-szor neztem vegig a videot,erteni ertem:)de hogy mi lesz a vege nemtudom:(kocka kivalasztas,forgatas,rövidebb utat keresni a kincshez, es kijutas,hmmmmm,es minden uj jatszmanal emelkedik a kincs kereses:cry:Reszemröl,nem csak kacifantos meg idö kerdeses is,puzle jatek:)Sok sikert annak aki elkezdi,en igen:)este bontok mindent ugy is letelt a plusz TP-ado idö.Meg most is a fejemet razom a sok növeny es a sok felröpi miat,kivancsi leszek mire jutok,a farmokra megy hosszu ültetes vadrozsa ugy is gyüjtöm,a bahara meg hosszu eresü fakat.

szellorozsa, Galadriel, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ez a boszis event végül is tetszett. Végre lazán meg lehetett csinálni valamit, ha mind a kettő terület használható. Végül csak a vértölgy xxl hiányzik, a többi fa meglett.
    A kicsesből kapott (meg innen-onnan) titokólakat kirakva heveny gutaütést kaptam a rengeteg sárga ól miatt. Semmi hasznos nem jött belőlük, pedig kiraktam kb. 30-at. Nagy ajándékok, tényleg. A titokfák is hasonlóan muzsikáltak. Annyi lila akácom van...., na meg kecskefűz.
    Ezt a labirintusosat a nagy farmomon elkezdem, de a kicsin nem fogom csinálni. Unom a pakolást. Ha nagyon sok időbe telik, akkor ejteni fogom. Azért a farm miatt nem fogok elválni....
    Tudja valaki, hogy mit fogunk tenyészteni? Nincs most energiám bányászni.

Csillagozok.

koko.54, -Anyu-, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eventet elkezdtem.:)
    A felhőig biztosan menetelek!
    Minijáték: Te jó isten!xDxDxD Egyáltalán nem tetszik!-.-
    117 kincskeresésnél járok talán sikerült a végére érni.
    Sok sikert kívánok mindenkinek!:)
    Csillagozom!***

asdfghjkl7373, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Elkezdtem ezt az eventet...
    ezzel a próba lépéssel, kb 1/2 óráig rakosgattam ide-oda a vonalakat, aztán csináltam valamit, és kijutottam, de csak 1 ajit vittem magammal...:wuerg:xD-.- Szerintem nekem felejtős... Nincs idegem hozzá... Lehet alszom egyet, aztán majd meglátom...:p
    Csillagozom.

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kitöröltem véletlenül a kapott denevérpostát.
    SEGÍTSÉG

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.