Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, még egyszer nézz körül alaposan farmos területeken , nem lehetséges-e, hogy mégis ki van helyezve valahol.
    Talán csak elbújt valami mögé...:)
    Ha semmiképp sem találod, valamelyik Segítségkérő topikba hozd át a problémádat.
    Köszönöm.

upload_2018-11-24_22-54-44.png

koko.54, jófarmerlány, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  2. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Marika :eek: mit keresel [​IMG] holl mi tünttell!! 8) [​IMG] én neked meg találom!
    Szét nézünk a telken!!! [​IMG]
    Na Marika meg is van [​IMG] :D Kint van a kifutóba!!!
    [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 24.11.18
    _Ilona49_, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelit!
    [​IMG] jöttem csillagozni...
    Marikám! Na látom Öcsim megtalálta azt a szabóöv készítőt...;):inlove:

_Ilona49_, Galadriel, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  4. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Tina szívből gratulálok, teljesítetted az álmod! Nagyon ügyes és kitartó vagy!

Broza neked sok-sok erőt, türelmet, kitartást. Anyósodnak gyors felépülést kívánok.

Magyar egészségügy olyan amilyen, de vannak még csodák, és akad még lelkiismeretes orvos. Én hálát adok hogy gyerekeimmel tündéri orvosokba botlok. Bogicámat már bő két éve Budapesten operálta egy lelkiismeretes orvos, Zsófimat Székesfehérváron okt. végén egy tündér orvosnő. Valami mindig történik itt velünk is, de aztán felállunk, megrázzuk magunkat és éljük tovább kis életünket.
    Emese igazából neked írom a lányokat, te kérdeztél felőlük jó pár napja. Bocsi, olvasgatok néha, írni meg nagy ritkán írok. Zsófim jövő ősszel kezdi az iskolát, mivel évvesztes, őszi születése révén. Hogy repül az idő, anno egy szuper kis csapat babakelengyét gyűjtött neki, sose felejtem. Ahogy a balatoni találkát sem.

Mi ma mézeskalácsot sütöttünk kislányokkal, ha már esőben kimenni nem tudtunk. Fél tepsit be is faltak, miközben írókáztak.

_Ilona49_, Galadriel, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  5. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszönöm. :)

Köszönöm szépen :)

Köszönöm szépen :)
    Ha nem zavarlak szeretnék írni neked privátban.

Ma délutántól nálunk is esik az eső bár délelőtt sem volt barátságos az idő .
    Mézeskalácson már én is gondolkodtam ,de nekem most valahogy a gm.-változatot kell finoman megoldanom,hogy ehető legyen.
    Édes otthon eventnél az utolsó részhez termelem a növényt .1000 db kell ,kb a negyede van meg.
    Teliholdas gazdaköriket csinálom ,jó lenne egyszer a végére érnem.
    Tp-s kütyük még kb. egy hétig lesznek kint minden földön ,aztán már csak a kerge kerten és a kúrián lesznek az igazán ütős tp-sek.

Ma találtam egy új dekort raktáramban ,a neve :Minden gazdák legjobbika . Ezt a 200. szint eléréséért kaptam?? Gondolom.
    csillagok kiosztva.szép estét. :)

Galadriel, koko.54, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Még nyűvöm ezt a kankalios (vagy mi) eventet. Jó sok tp-t d a felhő után. Szép kényelmesen kapálgatok. Az édes otthonnal a 4. házikóból hibádzik még 100 gaz, meg még ki tudja mi.... A topot kihagyom. Annyira nem bulis, és nagy bukta bir lenni. Idegbajra meg nincs szükségem.
    Te jó ég! Suliba megy a nagyobbik csemetéd! El sem hiszem. Öregszik na. Azért jó kis csapat van itt még mindig. Ha időd engedi ugorj be hozzánk. :) Tündérkék várják a karácsonyt, télapót?
    Igen Tinám azért kaptad a bukétát. ;) Nem tudom, hogy gratuláltam-e, de ha nem, akkor most megteszem. ÜGYI vagyol!

tina07141983, yucee, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..a nagyítós eventnél meg lett a Felhőm..beüzemelve...a többit meg meglátjuk.
    A Top-os eventbe 1639 papucsvirág van...adok most már be a házikókba..eddig még nem adtam.
    Csillagozom. Imi jó lett az új képed:)

Utoljára szerkesztett: 25.11.18
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok,
    Jó volt olvasni benneteket. yucee köszönjük a beszámolot a leánykáidról.
    Nagyon tündérek lehetnek. Az idő rajtuk is halad és az ovoda után jön az iskola és utánna az egyetem.

Mi meg megöregszünk., és felejtünk.De a lényeg minden rendben van. Mindenkinek köszönöm a segítséget.
    A csillagok repültek. Az eventben még 7 detektiv kell és kész. Az othonhoz meg az utolso házikohoz 100 db kell.
    Szép álmokat. Marika

tina07141983, yucee, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még 15 játék kell a tárgykeresőshöz.
    Reggel végzek a toppossal, utána jöhet a bedobálás!
    Csillagozom!***

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Hajrá a toposoknak, szorítunk!

Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon szép képeket adtatok be a pályázatra! Mindenkinek gratula. A fiúk is kitettek magukért, igazán.
    Elírtam. 1000 gaz kell. :wuerg::(8)

Szép álmokat!

ballamarika44, koko.54, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  11. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Sikeredett szintet lépnem! 97, csak 72 milla kell a következőhöz...

12. tina07141983

sziasztok!

Ma egész nap szakadt az eső,holnapra meg már havat mondanak hideggel.
    Édes otthon event kész , megnyílt előttem a top kapuja ...de én be nem lépek rajta csak nézelődni!!Sok sikert minden Magyar indulónak!! Hajrá IMI !!:inlove:
    Teliholdast ütöm -verem szeretném végre lezárni a gazdaköris részét...de valószínűleg most is marad valamennyi...talán már legközelebb sikerül ,ha addigra nem lesz új.
    Csillagoztam. :)

Köszönöm ,közben megnéztem a fotót amit a szintváltásnál készítettem ott rajta is van ..de akkor úgymond kicsit nem figyeltem .:cry:
    Köszönöm szépen a gratulációt!

ballamarika44, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  13. yucee

yucee Fórumszaki

Kedves Tina!

Ha válaszomra vársz, nem zavarsz, ha még aktuális írj nyugodtan. Ne haragudj, de eddig a leveled lestem...
    No meg hajtottam TP-t, évvégére gondoltam meglesz, de így meglett már november végén, nekem még ez a boldogság!:)

koko.54, Galadriel, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép hétfőt! Sziasztok!
    Még én is nyűvöm ezt a papucsos top-ot...:sleepy:
    Olyan szinten belassították, annyira unalmas így termelni, hogy nagyon. Na mindegy. Még kell nekem is vagy 1200 növény...o_O
    A keresős is lassan halad, még a felhőt sem látom...:wuerg: majd lesz ahogy lesz...:p
    Yucusom! De jó már, hogy itt vagy. Édes babák. Nőnek mint a bolond gomba...:):inlove: Hogy repül az idő...
    Gratulálok a szintlépésedhez!
    Ezt a hsz-t reggel írtam, csak nem küldtem el...:wuerg:
    Na megyek csillagozom.
    Imikém! Ildikó! Szépek letettek! ;)

Utoljára szerkesztett: 26.11.18
    szellorozsa, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  15. tina07141983

Szia.

Neharizz ma el voltam havazva /annak ellenére,hogy egész nap eső esett/ .
    Gratulálok a szintlépésedhez.
    Közben már röppent feléd a levél. :)

szellorozsa, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  16. yucee

yucee Fórumszaki

Szia!

Ne viccelj, sosem haragszom. Válasz postagalambbal ment iziben. Csak nyugi holnapra havat mondanak!

Remélem lesz pár centi hogy picit tudjunk gyerekekkel bohóckodni.

Gratulációt köszönöm szépen mindenkinek!

Anyu ne izgulj, mire kitavaszodik elpárolgok!

szellorozsa, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Randaság van kívül, nem szeressem a sötétet... Nem hiszem. hogy végigérek a detektívesen, de se' baj. Nekem úgyis mindig csak a hulladék jut a szerencsfaktoros cuccokból.
    Kíváncsiságból ezt-azt behejigáltam a top-ba, a ládák miatt. Hát látom ám, hogy Öcsink ás Marikánk is dobálgat. Szóval aki akarja csak hajrá. Én nem fogok gatyára vetkőzni az biztos.

yucee! Jaj de jó, hogy vagy! Már meg is szoktam, hogy visszaszoktál, szóval nem ér megszökni!

Csillagozok.

Djágaszág! Nagyon aranyosz asz új bannered! Jókedvem lett tőle. :D

yucee, szellorozsa, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  18. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok !
    Csillagok kiosztva.
    Anyu köszi.:)Szerintem ezek a legszebben megrajzolt kedves kis állatkák.

szellorozsa, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még 8 játék kell és kész vagyok a tárgykeresőssel.:)
    Köszönöm a gratulációkat mindenkinek de mindenki szép képeket csinált!:inlove:
    Köszi Tina!:inlove::inlove::inlove:
    Csillagozom!***

jófarmerlány, yucee, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  20. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A csillagokat repítettem mindenkinek.
    Gratulálok a TOP résztvevőinek.
    Rozikám az élmezőben masirozEmese, Évakarma és Andzsi
    is nyomul előre.. Én csak az event nővényeketéskevés szegfüt és rozsát adtam be.
    Én már egyszer kifosztottam a kocsiosnét ugy hogy még a növényeket is újra kellett termelnem.
    ezt töbször nem csinálom meg.
    Jó magyar közmondás, Egyszer volt kutya vásár.
    A gratulációm mindenkinek jár aki részt vesz Marika

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.