Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam.
    Köszönöm az ajikat, kaptam párat :)
    Én is küldtem mindenkinek, aki nem telt be.:)
    Szép estét, szép álmokat !

koko.54, -Anyu-, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!

Most főztem.

Köszi mindenkinek az ajándékokat!
    A két nyertesnek most küldtem el én is.:)
    Köszi a képversenyt anyóca!:inlove:
    Eventezem de nem kérek felröppenőt, hanem elixírt de azt forrón!;)
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Imi* köszi a KV-t, pont jókor. Nem eventezek, forró elixírt kérek én is. ;)

Csillagozok.

jófarmerlány, koko.54, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  4. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Csatlakozom az előttem szólókhoz /írókhoz / ,nem kérek felröppenőt NEM csinálom az eventet!!
    Ha lehet én is a forró elixires kitehetőt kérem . :)

Most pedig egy kis segítséget ..mert teljesen elvesztettem a fonalat ,hogy kinek mit küldtem el és mit nem a képversenyes ajikból...:cry::cry::cry:

A lepényeket talán elküldtem minden indulónak ,de a három helyezettnek /Emese ,Anna ,Imi / -na itt teljes a káosz...

Na és Anyócának a szervezésért a meglepit sem felejtettem el :)

Év végére próbálok egy komlex tippelős játékot összehozni , remélem sikerül megvalósítanom. :)

Szép napot!

jófarmerlány, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok drágaságok!
    Elteltek az ünnepek, remélem mindenkinek nagyon jól telt.
    Nálam volt egy kis gebasz...
    Mamikám elcsúszott, szilánkosra tört a válla... 23.-án este...Kórház, röntgen, szorítókötés jobb kéz.
    Semmit sem tud csinálni...
    Még jó, hogy mindent megcsináltam előtte, így mentem, és ott is megcsináltam mindent...
    Volt, hogy kevés volt a 24 óra, és szó szerint beestem a fa alá...Szóval most regenerálódok...
    Köszönöm a sok finomságot, ma én is küldöm még akinek adósa maradtam...
    Eventeket sem tudtam befejezni... Sem a karácsonyost, sem ami előtte volt.. Nem is érdekel... Szerintem ezt sem csinálom, még átolvasom...
    Csillagozom...

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..anyukádnak jobbulást Anyu...főfarmon learattam a többin nem ért be..eszembe jutott event lesz pedig a varjuházakat üzemeltem. Nekem sem nagy kedvem van csinálni az eventet..meglátom majd.
    Nekem is jöhet a forró elixir...
    majd 0 percezem ha kell a röpik miatt. Akkor Imi Emese Tina Anyu forró elixir….nekem is jöhet...ha kell röpi szólok ha szükös lesz ..vagy csinálom.
    Imi ma már nem tudtam küldeni semmit:)..majd holnap még az elmaradt 2 próbálom..

7. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok!
    Csillagoztam

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Tinám án egy francia lepényt és egy racsatnit kaptam tőled, amiknek nagyon örülök és köszönöm, ha elfelejtettem volna. ;)

-Anyu-
    ! Ó istenem! Szinte biztos voltam, hogy valami kavar van, annyira eltűntél. Mamikád jól van? Nem gipszelték?

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nem drága, mert határeset volt, repedt, meg darabkák estek ki, de nem kellett gipsz. De így is 6 hét a gyógyulás, és szorító kötésben van. Lehet a gipsszel jobban járt volna...:sleepy: 72 éves a mama, és még semmije nem tört még. Pityergett, meg totyogott mellettem mint egy kis gyerek, nem tud mit kezdeni azzal, hogy pihenjen...Nehéz.:wuerg: Mert ugye csak az jó, amit ő csinál, meg ahogy csinálja... Szegény papikám... Kapja ám az ívet.. de szó nélkül csinálja a dolgát...:wuerg:xD
    Készítettem a káposztát, és ott állt a hátam mögött, mint a strázsa...xD
    Fürdetésnél, meg öltöztetésnél nem ám keresztbe ráadni a harisnyát... Néz mindent mint egy őrszem...
    Szembe álltam vele, és azt mondtam: Nézd mami, képzeld szültem én is egy kicsilányt, akit fürdettem, meg öltöztettem, meg etettem, és felnőtt... Nem éhezett, nem fázott. Láttam, hogy elgondolkodott... Na szóval egyszer csak túl leszek rajta...:wuerg::inlove:

yucee, jófarmerlány, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Tudom milyen nehéz, mi a párommal még az ajtót sem tudtuk jól bezárni. A csomagtartóba betett csomagokat drága apósom kiszedegette.... a párom feje elsült és halkan megkérdezte, hogy a csomagokat vissza is vigye-e a nyaralóba, vagy kihozni azért kitudta.... Anyukám dettó. De tudod Drágaságom sokszor gondolok erre, mikor a nagylányom után szólok, hogy vigyázzon magára, vagy megfogom a kezét, mikor át kell mennünk az úton..... nekem ő sose lesz felnőtt, mindig a pici kislányom lesz.
    Jobbulást a mamikádnak, neked meg sok-sok türelmet.

yucee, jófarmerlány, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  11. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Sziasztok !
    Jöttem megosztani mai örömömet veletek, elértem a 100. szintet !! :D:wuerg::cry:
    Repültek a csillagok is mindenkinek ! :)
    Jó eventezést és szép álmokat !

yucee, -Anyu-, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szívből gratulálok! Ez egy nagyon fontos mérföldkő a játékban. Innen 200-ig sétagalopp lesz. Szóval Hajráááááá!

-Anyu-, jófarmerlány, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  13. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ahogy olvasgatom senki sem csinalja az eventet,holnaptol mindenki ezt a uj mütyürit kapja,en sem csinalom,csak a mütyürit gyüjtöm.
    Anyu,jobbulast kivanok anyukadnak.csillagokat osztom.
    Gratulalok,most mar lassan sietve lehet haladni:)

-Anyu-, Galadriel, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  14. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szép jó reggelt :D na hoztam a frissítőt [​IMG]
    Anyu jó gyógyulást anyókának ;) Röpi nekem holnaptól nem kell :p már most reggelre van 1360 db. Csak a növény termesztés marad :eek:

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  15. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

-Anyu- jobbulást édesanyádnak ,Neked pedig sok türelmet, nem irigyellek nem egyszerű dolgok ezek.:(

Na igen köszi Emese egy ilyen segítségre gondoltam.Akkor Neked még egy királyi koszorút reppentettem ,.
    Anna és Imi is megírhatná nekik mit küldtem eddig .

Gratulálok!!! Most már csak 25 milla kell egy-egy szintlépéshez....a 200 szintig, aztán megint elszabadul a pokol :D

ÁÁÁÁ ...köszi öcsi ,ez az ami kell nekem :)

Akkor ha eddig jól olvastam senkinek nem kell eventes felröppenő ,Mindenki az elixirest kéri !!!

Annyit elárulok a ládákkal szeretnék Nektek egy összetett játékot játszani ...
    13 + 1 tipp kell majd és a találatoktól függenek majd az ajándékok!!!
    Remélem lehet, és benne vagytok egy ilyen megmérettetésben .

Szép napot!!

Utoljára szerkesztett: 28.12.18
    yucee, -Anyu-, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Gratulálok innen majd haladsz szépen 200-ig:)
    Igen jöhet:) részemről.

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Lassan beköltözhetek ismét a konyhába, kocsonya...stb. Olyan jó, hogy nem kell parancsra kapálni, tatásan el pisztergálok, amikor időm engedi, és ÉLVEZEM.

Öcsikém! Köszi a KV-t Ezt már szeretem! ;)
    Naná, hogy jöhet az a totó! Köszönjük.

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szellőcske 3 ajit , Mesi , Anyóca,Tina ,Ildikó , Imi 2-2 ajit ,a többiek 1-1 ajit küldtek .:)Köszönöm szépen őket !!;)
    Anyu, jobbulást édesanyádnak !!!
    Csillagszórás estefele. :)
    Mindenkinek szép napot !

-Anyu-, koko.54, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Nahh akkor legalább ezt tudom ez nekem letudva:):inlove:..nekem úgy gondolom még Iminek 2 ...de ha másnak még hiányzik itt tényleg jó ha leírjuk.

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  20. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok!
    Csillagoztam

koko.54, Galadriel, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.