Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok !
    Nálunk sem volt esemény mentes a karácsony.25-n a férjem már ebédelni sem akart,nem is evett semmit,ment lefeküdni lázas volt. Persze ügyeletre hogy is mennénk el.Végre tegnap már elmentünk a háziorvoshoz,aki azonnal beutalta sürgősségire,2 x kapott oxigént nagyon nagyfokú tüdőgyulladása van.Persze a kórházba befeküdni na, azt nem.25 óta csak 2 x evett icipici húslevet.Az inni valót tuszkolni kell belé.Mit ne mondjak nagyon nehéz,Anyu neked sem könnyű,jobbulást a maminak ,na de amikor egy férfi beteg !!!
    Pontoztam ,ha valakinek nem küldtem volna el az ajit,jelezze bagolyba.

yucee, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kapálok ezerrel nincs időm semmire, ja nem egész nap aludtam!xD
    Köszi mindenkinek az ajándékokat!:)
    Csillagozom!***

Szia!
    Gratulálok a 100. szinthez.:)

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nálunk kivételesen nyugi van. Majd 1-én lesz busójárás. Még mindig morzsabált tartunk, de ma nekiállok a kocsonyának.
    Hát igen! nagyon nehezen viselik, hogy nem ők irányítanak. Meg ez az orvostól való félelelm..... szörnyű. És veszélyes. Pedig erről mi tehetünk, nők, anyák, akik így neveljük a pasikat....

Csillagozok.

Imi*, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  4. bence9191.

bence9191. Haladó

Sziasztok!
    Végre van az embernek ideje leülni és játszani. Az adventi naptárban a 30-ai nincs kinyitva. Én nem bírom ki holnapig. :eek: Valaki nem tudja mi lesz a két nagy ajándék? Megnéztem a farmokat, CSODÁLATOSAK.
    További szép napot mindenkinek!

Imi*, koko.54, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...korallból 4 ezer...tátikából kb. 10 ezer hiányzik igaz azt most ültettem..2-3 ezer lesz belőle...még tegnap nyitottam ki a sorvégi a dobozt a múltkorit és plusz 1 termés van...még 680 felröpi kell de az meg lesz..majd 0 percezek.. nem kell küldeni.
    Ildikó jobbulást a párodnak...biztos kicsit nehézkes lesz belőle...de most már a gyógyszerek biztos használnak pihenés és lassan rendbe jön.
    Bence köszönjük...nem tudom mi lesz a sorvégi.

asdfghjkl7373, Imi*, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma olyat csináltam amit még soha!:p
    Megvettem a munkásokat 30 napra.:) Nem bírta tovább a kupon készletem, és kézzel meg most biztos nem aratok!;)
    A tátika megvan túl is termeltem, a 8 órásból még kell pár ezer. A felröppenő is megvan.
    És már tuti, hogy kígyót fogunk tenyészteni!:wuerg:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)
    Csillagozom!***

-Anyu-, kelleri, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Én is mostanában meg vettem havonta mert tényleg amúgy nem megy...de én nem látom az akciók között...hol vetted? vagy ez nem
    akciós...mégegyszer megnézem de nem látom.
    Csillagozom..
    Gondolom akkor rendes áron vetted---rájöttem...

-Anyu-, koko.54, bence9191. és 2 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia.
    Hogy akciós-e az nem tudom...
    Erre kattintottam!:)

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Mert 1790 ft. 1 hónapra olyat szoktam...ilyet nem is láttam...de köszönöm hogy mutattad...de a Bankba meg még drágább..
    Ezt még hozzá írtam most:)Az olcsóbb a kosaras bal oldalt... a másik meg az üzletbe:)

-Anyu-, koko.54, Galadriel és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Pontosan ennyibe került. (1.790 Ft)
    Szívesen!:)

-Anyu-, koko.54, Galadriel és még 1 ember kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Az üzletbe meg 2690 :eek:...akkor ez jó hogy az 1790 mindig lehet venni azt hittem csak 1 hónapban egyszer mikor akciós..akkor vszinü nekem is vennem kell ma járt le:)

-Anyu-, koko.54, asdfghjkl7373 és 2 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Élvezem a láblóbálást. Nem hiányzik a parancsra kapálás. :) Piacozok, ott sem jártam már ezer éve.
    Azért szorítok az eventezőknek, hajráááááááá!
    Én is megvettem, pedig most győzném kuponokkal, na de majd legközelebb kihagyom. Munkások nélkül nem jó ezt a játékot játszani szerintem, tiszta ínhüvelygyulladás.
    A kígyó.... pfujjjj. Eddig is utáltam nevelni, csak éppenhogy annyit, amennyi muszáj volt. Szerintem ezután sem lesz kedvenc. Ez a nyúl és csirke-darálós táp.... :wuerg:
    Akciós! :) Az eventóránál a jobbra nyílra kattogjál, és akkor látod. :) :pxD

Csillagozom.

-Anyu-, Imi*, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Köszi... nahh így látom már a lila locsolót amit Imi is látott:))
    Akkor a kosárnál is azért annyi:)

-Anyu-, Imi*, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

[​IMG] :inlove: [​IMG] :p:inlove:
    Én is jártam már hasonlóan. :)8)xD

-Anyu-, Imi*, asdfghjkl7373 és 2 más kedveli ezt.
  15. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D szép estét mindenkinek ;)
    A munkásokra csak annyit fűznék hozzá :eek: hogy előnybe vagytok mert nálatok magyarba olcsó 1790-é:eek:
    Nálam egy hónapra 7,59 euróba kerül :eek: de meg éri mert akkor nincs event :p Két eurót nyertek hozzám képes :eek:
    EUR HUF
    coinmill.com
    0.50 161
    1.00 322

Event kész a tegnap reggeltől. És ázótatól csak piacozok trágyával . Most is 2900-é adtam el a max 4950-n volt :eek:

-Anyu-, Imi*, asdfghjkl7373 és 4 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    En nem szoktam venni ezt a havisat igen draga,amit veszek farmarany mikor kinalatba van es 100% bonusz hozza.Szezonmunkas akcioba szoktam venni 7 farmarany 48 ora,aratas 7,vetes 7,mind külön,aratas veszek mindig a többit ahogy kell,a felhöt mindig kezzel aratom,csak mikor kuppont hasznalok akkor geppel:)
    Nalam ez a kinalat:)olcsobb meg nem volt.

-Anyu-, asdfghjkl7373, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Holnap talán végzek a feladattal.:music:
    Az egyik gazból több ezer feleslegem van a másikból meg még kell...-.-
    Jön az anakonda tenyésztés jövőre!o_O Ti, hogy álltok vele?
    Én rosszul...xD 1 db állatom van csak!:wuerg:
    Végre a naptár is lejárt, nem kell izgulnom az ajándékok végett!xD
    További szép estét kívánok mindenkinek!
    Csillagozom!***

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. akire33333

akire33333 Fórummogul

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Mindenkinek kívánok boldogságot, békességet, gazdagságot, jó szerencsét, egészséget!

Csillagozok, aztán megyek lencsét főzni.

Utoljára szerkesztett: 31.12.18
    -Anyu-, Imi*, yucee és 8 más kedveli ezt.
  20. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Köszi, én is kívánok elsősorban egészséget mindenkinek mert ettől fontosabb nincs !
    Boldogságot ,békességet,gazdagságot és kívánom hogy mindenki érje el a kitűzött céljait.
    Sajnos a férjem tegnap este bekerült a kórházba,így magányos szilveszterem lesz.
    B U É K ! Ildi.

-Anyu-, Imi*, yucee és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.