Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Hát ezt a szülinapit egyszerűen nem értem. Szétolvastam az agyam, de akkor sem. Egyszerűen a fogalmakkal nem vagyok tisztában. Mi az a szint? Azonos azzal, ami a táblázatban szintnek van írva? Mi az a karakter.... Szóval nagy a homály, jó annak aki érti. Lehet kihagyom, nem mérgelem magam.
    Ha valaki tudja, hogy az összes szükséges kitehetőkért és a felhőért mit kell tenni a kékített feladatokat figyelembevéve, az szóljon.

Csillagozok.

2. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Imi-nek van itt egy szamolasa hogy mik kellenek,remelem nem haragszik meg hogy die hoztam,bocsi Imi:)
    Sziasztok!
    Gyorsan összeszámoltam a nosztalgia küldetéshez szükséges cuccokat! :)
    Kerti zsázsa 18.000 db
    Búza 9.000 db
    Répa 9.000 db
    Növény vagy gyümölcsérték összesen: 160.000 ezer értékben
    termények: 240.000 ezer értékben
    Tyúk 100 db
    Nyúl 100 db
    Juh 70 db
    Kecske 70 db
    Az utolsó kettő időkorlátos!!!Dió 900 db
    Szilva 900 db
    Alma 900 db
    Szeder 900 db
    200 db-hoz fajtánkét 50 db fa, 300 db-hoz fajtánként 75 db fa, 400 db-hoz fajtánként 100 db fa!
    Angóra 30 db
    Birka gyapjú 30 db
    Tojás 30 db (15 fa vagy 30 tojástojó)
    Kecsketej 30 db (15 fa vagy 30 tejüzem)

Szóval nem annyira vészes sok sikert hozzá! :)

lazanne, Galadriel, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

De Emese az eventet nem érti:) ez mi?? küldetés? remélem nincs köze az eventhez.:oops:

4. koko.54

Igen a küldetes,jo-jo egy kicsit kevertem,öszinten en is olvasgatom de egyre jobban nem ertek semmit:cry:

5. szellorozsa

Az a lényeg nincs köze hozzá:))

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Persze semmi gond de ez nem ehhez tartozik ez a nosztalgia gazdaköri küldetéshez vonatkozik! :)

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Olvasd át pontosan ezt hátha segít! ;)
    Itt
    Valóban össze lehet zavarodni!
    :oops:
    Szerintem ezt ne, hagyd ki annyira nem mumus!:D

A lényeg hogy az adott karakternél mindig a középsőt válasszátok én biztosan azt fogom! :)

Ezekhez kell a 4 event növény és még komló, menta, borsó, orchidea!

Utoljára szerkesztett: 23.1.18
    jófarmerlány, miniowl, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  8. koko.54

Szia!
    Köszi hogy hoztad:)nagyon ki van ez talalva,egy kicsit tul varialjak,nem is csoda hogy el megy a kedve a jatekosoknak.

jófarmerlány, lazanne, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Nahh most megint bekvertél nekem:):D..eddig értettem ahogy Kukori leírta a feketével kiemletet választom 3-at haladok nem 2-őt:)
    Most mi ez a "középső "amit írsz?? a feketével kiemelt? amit te akarsz választani? gondolom az mert akkor értem továbbra is:)
    igen akkor komló, menta, borsó, orchidea kell ami nem event növény:) de a 4 eventnövényből mennyi kell? azt is írták emlékszem..
    6600 meg 5280 azt hiszem párjával.

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Bocsi nem volt szándékom de így is érthető mivel a középső sort kell erőltetni ahova a menta, orchidea, borsó és komló kell!
    Mivel pontosan nem tudom fejből mennyi kell belőlük de csak azért hoztam, hogy ezt az oszlopot kellene csinálni vagyis én ezt választom! :)
    Ez alapján ennyi növény kell! :)
    Itt láthatod
    Gyerekek már én sem értek semmit!
    :cry::oops:

jófarmerlány, lazanne, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt hiszem én ebbe a furcsa állatfajtába tartozom, mert a felhők közül néha kikandikál eventügyben a napocska:)
    De én is elég nehezen fogtam fel néhány fogalmat.

Nem idézek senkit sem, mert túl hosszú lenne a hozzászólásom:) Mindenkinek köszönöm a kedves szavait amiket a képemről mondtatok:)
    Szép álmokat jó éjszakát mindenkinek:)
    PS: Töröltem a hozzászólásom egy jelentős részét, mert feleslegesnek ítéltem ma reggel amikor újraolvastam.

Utoljára szerkesztett: 24.1.18
  12. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Az eventet sikerült befejeznem. A felröpit köszönöm.
    ezt az új eventet nemtudom hogy hogyan csinálom meg. Első elvasásra elég nehéznek
    tűník A csillagok repültek. Gyöngy a képed nagyon szép
    Szép álmokat mindenkinek. Marika

jófarmerlány, Imi*, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi. Ezt nem láttam, pedig én is itt olvasgattam. Nem volt világos, hogy mi micsoda. :(

14. szellorozsa

15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, jól lemaradtam a dolgokról, még azt se tudom mikor milyen event lesz, de csillagozás után körül nézek, amit olvastam itt, már kedvem veszi, mert a növények nincsenek meg, tehát ez kimarad megint.

16. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Sziasztok :D Látom mindenki meg van döbbentve az eventel kapcsolatba:eek:
    Én az este készültem de ki hagytam a szederfa kitevését [​IMG] így várhatok reggelig:mad:
    Csillagok kiosztva :D Gyöngyi gratula nagyon szép képet alkottál:D

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Tudja-e valaki, hogy a fáknál Kacsa katát (+2) számolja-e a z 5. feladatban? Itt csak az ezüstöt fogom megcsinálni, hogy eljussak a 6. hoz.

Időnként csillagozok is ;)

18. ocsimarifarm

Szia :D persze hogy duplán számolja a + 2-t db-t és a terményes fáknál is :D
    Én aszem letermelem az event növényeket és nem ürítem más termestől :eek: nem olyan vészes a letermelés 5-t területen :p

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

De Öcsikém! BELE is számolja a feladatba? valamelyik időkorlátosnál nem számolja bele a tuningot, csak az alapmennyiséget.

20. ocsimarifarm

Belle számolja a Tamás mondta hogy azt is figyelembe veszi 8) a rendszer .8)

Én az utolsó ilyen feladatnál meg volt szórva és annyit értéket számolt amennyi volt 8) 4+2-tö vagy 2+2 a terményeseknél .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.