Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nagyon-nagyon aranyosak! És nagyon megnőttek. A két lány le sem tagadhatná, hogy tesók. Hogy szalad az idő! Méghogy suli.... öregszenek, na :) Köszönjük a képeket, és jó egészséget kívánunk nektek.

FIGYELEM!

Utoljára szerkesztett: 8.2.19
    Imi*, szellorozsa, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  2. yucee

yucee Fórumszaki

Köszönöm szépen nektek!

Othep köszönöm a javítást és a gratulációt is!

A nagy képkeresésben, betevésben lemaradt. Tina jobbulást kívánok neked és lányodnak.
    Koko vigyázz magadra!

Imi*, szellorozsa, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Jajjj! Tinám én is jobbulást kívánok nektek. Úgy megörültem az MB bébiknek, hogy elfelejtettem. Le vagytok szúrva? Mármint védőoltással?
    Én Pár éve nagyon megszívtam az influenzával, ráment az egyensúly szervemre (belső fül) és hónapokig estem-keltem. Azóta minden évben szúratok.

Csillagozok egy kanyart.

Imi*, szellorozsa, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csak bekukk egy aratás-vetésre .:)
    Dórika, csodaszépek a lánykáid . Emlékszem rá , mikor Bogica született . Zsófi pedig már kész hölgy , iskolás lesz !:)
    Hogy elszaladt ez az 5 év !
    Tina,mielöbbi gyógyulást mindkettőtöknek és mindenkinek , ebben a "nyavalyásos" időben ! :(
    Csillaggyújtás estefele .
    Szép,"pihenős" hétvégét mindenkinek !

Imi*, yucee, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  5. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szia Dóri . !
    Nagyon szép lányok. :) Gratulálok hozzájuk. Bogica akkor egy évvel fiatalabb az én kis Fruzsinámnál :)
    Köszönjük már jobban vagyunk ,kicsimnek már nincs láza még köhigcsél de már kezd alakulni :)

Köszönjük szépen . :) A magas láz ellenére ha láttad volna...,persze a szemén -arcán látszott a láz ..aztán itt le is tudta ,mert szerencsére nem hagyta el magát ...

Köszönjük szépen . :) nem ,nem vagyunk leszúrva oltással ...de legközelebb nem hagyjuk ki ...
    Te oltva vagy és úgy veszed észre ,hogy jobb??? nem támad meg a vírus vagy könnyebben túllépsz rajta ??
    >jó is ,hogy említed az oltást mert a kullancs elleni az most lesz majd aktuális ...a harmadik ...:)

Köszönjük szépen :) szerencsére túl leszünk rajta. :)
    Remélhetőleg így Fruzsinám részt vehet az ovis farsangon...egyik este úgyis sírdogált ,hogy nem mehet el ...

szép napot Mindenkinek :)

Ma ezt is elértem... legalább itt milliárdos lettem xDxD

https://gtfkephost.hu/files/2019/06/09/i3xqocqdi8.png

Benedek75, Imi*, yucee és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    A felhő beüzemelve, de a gyárfejlesztés még messze van. Nagyon rosszul bánik velem a szerencse. (Miért nem lep meg?)
    Tinám azóta nem kaptuk el az influenzát, és ezek a megfázásos ügyek is lazábban zajlanak. Én javaslom mindenkinek. Borzalmas szövődményei tudnak lenni. Nálunk az egész család apraja-nagyja le van szúrva minden évben. ;) A kölkök is jobban bírják ezeket a nyavalygós időszakokat. Csak ajánlani tudod. Mindig november elején-közepén oltatunk, így az egész telet-tavaszt át tudjuk vészelni.

Gratu a csilliárdhoz! El tudod költeni?

Imi*, tina07141983, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt...
    Uhhhhh... Jó sokat írtatok...
    Dórikám! Ááááááá.... Nagyon szépek a lánykáid.... Úristen, hogy megy az idő...Emlékszem Balatonon, Zsófi olyan baba volt még...
    Nagyon hasonlítanak, (persze, mert testvérek):wuerg:xD Csodaszépek tényleg!:inlove:
    Marikám kórházban van?!:sleepy: Nagyon sok erőt, kitartást, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Tinám! Nagyon vigyázzatok, mert a mostani influenza nagyon erős, mondják van vagy 4 féle, és egyszerre jönnek...
    Lázas, ami nagyon magas, hasmenéses-hányos, ízületes, meg a fejfájós...
    De jó, hogy nem voltunk itthon, legalább kimaradt valamennyi idő, remélem már nem esünk bele...:oops:
    Az én lányom is Fruzsi...;) Újév Fruzsina. Így kezdődik minden év...
    Ő meg az enyiméééé:inlove:

Csillagozom.

Imi*, tina07141983, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  8. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep hetveget mindenkinek!
    Event kesz 73 jatszmat jatszottam le,a gyar holnapra talan meg lesz.En meg sosem oltattam magam,sok mezet,citromot es külömbözö teakat iszom,mindent ami letezik.Azt hiszem jövöre en is fogom magam oltatni,2-3 napja szedtem össze bronchite betegseget,ha jo olvastam a szotarba,valami hörgögyulladas,nagyon killodom vele,köhöges levegö,fejfajas,mellem hatam mindenem faj,napi 3-4 inhalirozas.Jobbulast kivanok mindenkinek.
    Tina!
    Jobbulast kivanok neked es a leanykadnak.
    Dorika!
    Nagyon csinik a lanykak,lassan gyüjteni kell a stafirungra:)remelem jo irtam.
    Anyu!
    Csini,kesz nagy lany,egy reggel arra ebredtek hogy hült helye lesz:).

Imi*, tina07141983, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  9. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!
    Bár hogy Bogi hajasbaba? A kép csalóka, Zsófinak dupla mennyiségű van, szerencsére már kiegyenesedett neki, 3 éves koráig brutál göndör volt a haja. Leért lapocka alá, de visszagöndörödött fül alá, kemény volt...

Betegeknek további gyógyulást kívánok!

Ildim te leánykád még Balcsin nyíladozó virágocska volt, mára kinyílt, gyönyörű szép hölgy lett belőle. Vigyázz rá!

Imi*, koko.54, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Vasárnapot!
    Megvan a gyár! Nagyon nyögve-nyelve. A bahás új fákból kaptam, de a farmosból NEM! Nincs kőrisem, meg xxl szil. :(:wuerg::cry: Pedig elszórtam egy rakat aranyat. lassan erről is le kell szokni, mint az ólakról.

Csillagozom.
    Óóóóóóóóó! Gyönyörűség. Tényleg. :):inlove:

Imi*, szellorozsa, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nagyon szép a lányod:)..hogy megnőtt..
    Én is vettem most 5 új fát meglátjuk...még 5 játék kell és meg lesz a felhő...majd most aratok abból meg is lesz az 5 keverés.
    Elég jól kaptam a pontokat a kockákból.
    Aki akar még tippeljen estig.

Imi*, koko.54, tina07141983 és 3 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Na idén mi is így fogunk tenni! Csak ne hallana az ember annyi ellentmondást mindenről,hogy még van ,hogy orvosok SEM javasolják az oltásokat!!!
    Hát persze ,van helye a csp-nek / lenne ha lennének aranyállatok a piacomon...,szeretnék egy aranykertet összehozni...
    De állatokat veszek ,készülök a lehetséges tenyésztésekre :) ;)

Már sokkal jobban vagyunk ,talán nem maradunk le az ovodai farsangról. :)
    Nagyon szép a lányod :)Büszke lehetsz rá. :)

Vettem titokfákat, bahamán megvan :
    az újdonságok közül:
    jáka xl 14 db
    jáka xxl 7 db
    mahagónia 7 db
    és lett még 5 db papau is ,
    farmos még érik
    Na itt is megvan :
    kőris 3 db
    szil xl 8 db
    szil xxl 12 db
    tulipánfa 12 ..az érdekesebbek

Utoljára szerkesztett: 10.2.19
    jófarmerlány, Imi*, yucee és 4 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratulálok! Esz a penész a szil xxl-kőris duóért. Tulipánfa nekem is lett, meg az a szép fenyő xxl, meg rengeteg vörösfenyő xxl. Nem vagyok boldog. :(
    Örülök, hogy jobban vagytok. Az oltásról csak annyit, ha nem lennének védőoltások, sokan élnének vastüdőben, vagy halnának meg valami fertőzésben. Szamárköhögés, torokgyík..... Amit lehet mi felveszünk. Épp elég dolog rombolja az immunrendszerünket, próbáljuk inkább erősíteni.

14. szellorozsa

Sziasztok Eredmény hirdetés
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190205v00pfbff.jpeg

Kitettem 19 New York titkos ólat...mennyi darab póni lesz belőle.

Emese: 2 db.
    Koko: 3 db.
    Anna: 1 db.
    Anyu: 0 db.
    Tina: 1db.
    Yucee: 4 db.
    Ez lett.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190210v00ppdqbw.jpeg
    A nyertes nem más mint Anyu:) Gratulálok:)..hát nem bántam volna ha más lett volna;)...de majd lesz legközelebb pónim.
    Adott a póni helyett két rózsaólat igaz... ott fenn van a jobb sarokban. Gratulálok Anyu. Ha gondolod válaszhatsz valamit az mind titkos ami lett a képen..de ha nem akkor cserenapkor megbeszéljük mi legyen...biztos lesz olyan aminek örülsz..vagy pedig nincs. Felírom hogy el ne felejtsem cserenapkor:)
    Én még most tettem ki 10 fát..reggel derül ki mi lesz belőlük. Gratulálok Tina:)lettek jók.

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Ma semmire nem volt időm, majd csak most kockázok kicsit...

Csillagozok.

Jajjjjjjjjj! Szellőcske ez akár az enyém is lehetett volna, bár én rózsát sem szoktam kapni. Sajnálom.

Drágaszág! Gratula! Csak szedjed a stafírungot, szedjed babám!

NE FELEDJÉTEK!!!

jófarmerlány, Imi*, tina07141983 és 3 más kedveli ezt.
  16. koko.54

Sziasztok!
    Az eventet meg csinalgatom 122 lejatszott jateknal jarok,lassan kezdem unni,kivancsi leszek a Valenti eventre, es mi szepeket lehet majd venni.Anyu,gratulalok a nyereshez,Szellöcske,sajnalom hogy nem sikerült:(de azert sikerült 2-tö rozsa,majd maskor, en is igy vagyok vele.Tina,gratulalok neked is a sok szep uj fakhoz.Emese,sajnalom hogy nem ugy sikerültek az uj fak,ezert nincs is mar kedvem venni,regebben volt neha egy kicsi szerencsem.csillagokat osztom

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok!
    Jöttem csillagozni...

Mááááá eljött az a nap.... Karácsony után...:sleepy:
    Minden hiába elvitte a herceg, fehér lovon...:wuerg::p

Köszönöm drágaszág!
    Köszi Tinám. ;)

Jájj! Rózsaszálam! nem akartam,hogy ne legyen...:wuerg:De egy kicsit, csak, hogy én nyerjek...xD:inlove:
    Köszönöm, nem vagyok igényes...
    Amit cserenapkor szeretnék:
    Toronyóra arany lánccal, persze rózsa terményeseken, és körbe-körbe csupa zöld pannikkal, dőlős fával, ééééééés bálintnapi tyúkkal megspékelve, meg királypálma erdővel...
    Azt hiszem nem kértem sokkkkkkkat...:wuerg:xD:inlove:
    Édesem. Majd megbeszéljük...

Gratulálok az új fákhoz, én is vettem, még nem raktam ki...
    Imikém jól eltünt...:music:[/QUOTE]

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
  18. szellorozsa

[/QUOTE]
    Hát ezek közül mind meg van amit felsoroltál:)..csak nem látszik az erdőtől ;)majd választasz:)..de majd tényleg megbeszéljük:) dőlős fa már annyirra nem menő..
    már mindenkire rádőlt:)
    Még kockázok.

Imi*, jófarmerlány, yucee és 4 más kedveli ezt.
  19. koko.54

Sziasztok!
    Tegnap irtam hogy kivancsi leszek a Valentin eventre,es hogy mi szepeket lehet majd venni:)A kinalatbol minden meg van,csak a tyukocska nincs,regi vagyam,most majd föhet a fazekba:D

Imi*, jófarmerlány, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

De ott van a végén Bálint napi tyúkocska 5 FA..meg tudod venni:) vagy azért írtad hogy főhet az fazékban mert láttad;)..Annácska is vehet egy szekér André hősszerelmes borzot:)
    Most van kínálat bőven még most láttam csak... délben csak az eventeket láttam. Lehet költeni az aranyat.

Kockázósnál majdnem minden meg lett...csak a flössből maradt ki 4 db.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190212v00pifatv.jpeg
    102 játékom lett 14150 pontig jutottam az 57-ig. Még 100 pont kelett volna a 800.000 tp-ig. Most láttam az erdőn még lett volna növény 1 keverésre. Nekem jó volt ez a kockázós event.

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
    Imi*, jófarmerlány, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.