Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönjük szépen:)

koko.54, tina07141983, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszike. :) Én meg süttem a fiúknak egy kis finomságot. Egészségetekre!

koko.54, tina07141983, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

sziasztok.
    Koka aköszönjüka köszöntést és a szép virágot..
    A csillagok repültek. Marika

koko.54, tina07141983, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  4. broza

broza Fórumelemző

Szia Szomszédasszony!:) Cic?xD Sajna ennek hiába mondanánk, hogy sicc! xD Viszont ugyanolyan pihepuha, mint egy házi cicuska....jól lehet rajta csicsikálni:[​IMG] :inlove:

Toronyórával nem szolgálhatok, de talán megteszi helyette egy ilyen csini kakukkos óra is:xD
    [​IMG] Lánca is van!xD

No, mára eltolom a biciklit:[​IMG] [​IMG]

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Drágám! Nem bíztam a véletlenre... kellett a 10 bálintnapi tyúk, meg az egyebek...:wuerg:xD
    Gyüjtögetek...:)
    Event első kipipálva... második elültetve... ;):inlove:
    Ahogy elnéztem kokokám is alkotott...;)

Utoljára szerkesztett: 9.3.19
  6. broza

broza Fórumelemző

[​IMG] Látom, még senki nem ébredt fel, úgyhogy itt egy kávé, parancsoljatok!:)
    Event kész, de nagyon nem cerettem ezt a dobálósdit. A csere továbbra is uncsi....nagy kár, hogy ennyire tönkrevágták:(

7. szellorozsa

Ilyen kakkukos nekem is kell:)) A lányod miről álmodik Rózika;)..látom a tigris is pihenőbe van.
    Ez a biciglis hova siet operábaxD...egyik jobb kép mint a másik;):inlove:
    A bahás nekem is kész most már figyelni 2 mertonómot ad 8 óránként..mert kell holnapra. Most is ráértem volna a fejlesztést rátenni:sleepy:..mert akkor 4 óránként adta volna ..én meg rátettem 6-8 órára...már mindegy nem figyeltem. remélem meglesz a darab szám...mert van amikor 4-et is fog kérni.
    Igen én is úgy látom Koko mézeskalácsházat sütött az éjszaka:D

De Rózika én már felébredtem!!!!!:))))..épp kávét iszom.
    Gratulálok hogy kész vagy az eventtel...én még elég az eleje felé vagyok..megyek kicsit dobálni

8. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.
    Akkor ezt már nem lehet megvenni ,nincs sehol sem szerintem :cry:

Fórumjátékon megvolt a sorsolás!

Anna ,Imi ,Anyu ,Emese nyert !!!
    Nekem három receptesnél is szerencsém volt!

Sós aprósütemény / Imi
    Rakott főétel / én
    Gyors vacsora / Anna és én
    Kuglóf / -Anyu-
    Iskolakezdés / én
    Karácsonyi főétel / Galadriel

Gratulálok!!!:inlove::inlove:

Anna nem Te írtál nekem ?? véletlenül az összes levelet kitöröltem :cry:

broza, jófarmerlány, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    A bahás második is sitty-sutty kész lett. Most beültettem sisakbabbal, majd 2-kor aratom a felröpik miatt. Ezt a dobálóst nem szeretem Nem vagyok jóban ezzel a nindzsacsillaggal. Jobb volt az igazi darts. Még 10 játék és megvan a felhőm. Gratulálok aki befejezte! Ügyike. Körbekapáltam mindent, elküldtem az ajikat, és jövök olvasni... hát van mit! De jó!
    Rózikám! Ez a macsek a türelem szobra! És gyönyörűséges. Sajnálom, hogy be van kaszlizva, és félek kínai gyógyszer lesz belőle. Ilyen gagyi piros órát szántál nekem? Én ARANYAT AKAJOK! Millen bicikli ez? Nincs rajt

a pedál oszt rugdisni kell? :inlove::DxDxDxD
    Ja, én meg süttem nekik kuglófot. Ennyi mézeskalács után jobb lett volna valami sós. :wuerg:xD

Köszönöm! Nem is reméltem.

Csillagozok.

ballamarika44, tina07141983, broza és 5 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

Gratulálok a nyerteseknek:) ügyesek voltatok:) én ide nem is pályáztam...
    Tina én írtam vagy kettőtt lehet..de nem tudom olvastad-e?:) az volt benne csak az hogy köszönöm az ajikat...meg hogy mit keresel..küldtem egy-két fát...de láttam neon kitevőt keresel...olvastam a délelőtt acserébe...mindjárt küldök..
    Nincs gazdaoszkárotok aranyba:))) ami nincs összeépítve alappal...egyik kedves szomszédunk keresi:)
    Hát ezt nem hiszem el!!!..nem lehet küldeni NEONEGERET...de miért?? majmot tyúkot kacsa igen..de azt nem...próbáljátok már ki nektek sem??

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Tina,sajnalom hogy mar nem lehet megvenni a fehösort,a kitevöket tudnam adni hozza.Igen-igen gyüjtögetem a edes remisztö kitevöket,jo adjak a TP-et.Ezt a cserenapot is jo el baltaztak,meg a Fraggle kitevöket sem tudom cserelni,:(utolso cserenap meg lehetet,megyek kavezni es sütit enni:)

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

MEGVAN A FELHŐŐŐŐŐ! Most aztán jöhet a lazázás. :) Végre. Hajdanában a két nagy farmomon eventeltem. A kicsikén is majdnem mindent végigvittem, még költöttem is rá. Mostanában ez nem fordulhat elő. Olyan eventdömping van, hogy eszembe sem jut kétszer megcsinálni! A pakolászástól már így is undorom van.

Megyek koko.54 után nasizni.

13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szép szombat délutánt!
    Tinám! Köszi, hogy hoztad a fórumjáték sorsolást, csak pilláztam, hogy nyertem, neked külön gratula, hogy 3-at is megnyertél! :)
    A többieknek is nagy-nagy gratula! Ügyik vagytok.
    Csillagozom. Olllan semmilyen ez a csere... UNALMAS! :sleepy:
    Semmi újdonság, mindig ua.-.-
    A nindzsás haladgat, még 6 játék, és a felhő kész... A baha eventnél, ha tenyésztetek akkor is ad felröppit...

szellorozsa, broza, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  14. tina07141983

Azt még olvastam :) Én is köszönöm az ajándékokat!

A rávalók meglennének ..csak a felhőnek van hűlt helye !!Elfújta a szél :cry:

Gratulálok !!Az igen .Hogy csináltad??Én még csak a 34 lépésnél járok,nincs annyi növényem ,pedig aratok-vetek..igaz éjjelre nem eventes növényt raktam..Volt valami bónuszod???
    koko sütije nagyon guszta ,remélem GM...

Én is csak véletlen pillantottam meg ,de tegnap nemzsu írta aki még akar estig írjon receptet mert sorsolnak ...
    Köszönöm szépen ,én is Mindenkinek gratulálok!!
    Én megint találtam olyan dolgokat amit begyűjtöttem ..egy újabb kép készítéséhez ..nem tudom mi sül ki belőle ..a terv megvan a fejemben ..aztán majd elválik :music:

Ha szabad halkan megkérdezem , akarunk egy olyan MB-s tavaszi képversenyt ??
    :inlove:

-Anyu-, szellorozsa, broza és 4 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Persze! Kizárólag ollat sütök. ;)
    Lehet(ne) róla szó, nem véletlenül készül ez a sok kép....

Apropó.... vett valaki titokólat?

Mit találtam? Ezetet:

ballamarika44, -Anyu-, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Itt vagyok ujra,süti kave meg volt,meg egy kicsi szundi is volt,lassan vacsi lesz,a hajon nem kelt el semmi,event kesz a bahan.A farmon is kesz lesz ma a felhö,hajra mindenkinek.

-Anyu-, szellorozsa, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Gratulálok én is a "Főzöcskézős" nyerteseknek, nagyon örültem, hogy az egyikben én is benne voltam! :)
    Tina,én is írtam levelet, sajnálom, hogy véletlenül kitörölted .:(
    Csillagoztam.
    Hangulatos ,szép estét mindenkinek !

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. tina07141983

Jajj de cuki :) Mi ez ?? kell nekem ilyen :inlove:

Én vettem de nem raktam ki őket :music: hova tegyem ?? az eventnövény fölé vagy alá rakjam ki :cry:xD:D

Gratulálok ,csak tudnám hogyan csináljátok??? Éjjel is arattok vagy ,hogy van ennyi eventnövényetek??

Én is gratulálok Neked Anna !!
    Jönnek az ajándékok / nyeremények Zsu már írt és küldte is őket ...
    Kicsit bíztam ,hogy egyikben talán kapok valamit na de ,hogy háromban is...
    Ja-Ja látod néha bénázok / mikor nem :D:D / ,és képes vagyok mindent eltüntetni ;);),de köszönöm ,hogy újra írtál ..és
    pANNÁcska már ott vár valahol a pajtában ...nem kérek érte toronyórát lánccal ahogy írtad ,jó lesz lánc nélkül is xDxD
    Na viccet félretéve ,természetesen ajándék :music:

-Anyu-, jófarmerlány, broza és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Anna gyűjti még Andrét?
    Többiek ki mit keres?:)
    Gratulálok a konyhás fórumjátékon való helyezésekért mindenkinek!
    Csillagozom!***

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Megjöttek a nyereményeim! Egy új PANNA is lakó lett nálam! Meg rózsa bőröndbolt. Jó buli volt, na!
    Szóval ez a cukiság egy selyemmajmocska. És ez a képen egy felnőtt. Dél-Amerikai esőerdőben élnek, sajnos a fákkal együtt őket is kiírtják. Veszélyeztetett állatfajta. Szegeden a Vadasparkban lakik egy-két család :) a nemzetközi fajmentő program keretében. És szaporodnak szépen.
    Azért tartok itt az eventtel, mert van egy Jackem, spóroltam vele nagyon, meg pörgettem egy bónuszt is. Nem vettem titkot. Egy kisfarmon vettem hármat, de minek! Vettem 45 FA-ért egy rakat szemetet.

-Anyu-, jófarmerlány, broza és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.