Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    A Bummot meghosszabbították állítólag és pénteken is lesz Bumm, akkor is lehet majd tenyészteni, ahogy máskor is !
    Csak türelem és minden megoldódik, csak a "RENDES" játék térjen már vissza !

koko.54, Imi*, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..akkor már lehet aratni remélem meg a tenyésztést beszedni:)

koko.54, jófarmerlány, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    A tenyésztős kész, felhő beüzemelve. A másik nem érdekel. A farmot nem robbantom szét, a szédültön vetem az eventgazt, fogalmam sincs mire lesz elég, de nem is izgat igazán.

koko.54, jófarmerlány, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estikéket!
    Event kész!

Másikat én sem csinálom...Dinnyét kérek szépen!:)
    Most nézem nincs is event tárgy, amit lehet küldeni...o_O

Utoljára szerkesztett: 10.4.19
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végre beengedett a játék...
    Kicsit ilyenkor azért függőnek érzem magam, vagy mi!:wuerg:
    Tegnap megléptem a 220. szintet és a "legenda" szerinte ezen a szinten a normál kerékre felkerülnek a rózsaólak is mint nyeremények!:music: Hát izé... nem az!:D
    Végre valami!!!;)
    További szép estét kívánok mindenkinek!
    Csillagozom!***

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

Sziasztok nekem is kész a tenyésztős....17 jelvény maradt ki összesen...elég jól számoltam. A másikat nem tudom én sem csinálom-e...elültettem a 10 magot. Persze learattam Jackoto_O:oops:..pedig nem akartam a második aratót is megnyomtam... mindegy.
    Majd meglátom holnap csinálom vagy nem..adta a tenyésztés is a felröppenőjét.
    Imi gratulálok a sok rózsaólhoz!

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ahá! Szóval akkor azért pörgettem a múltkor azt sok rózsa ólat.

koko.54, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Én már elkezdtem és meg is szeretném csinálni.
    A ládák sok titok olat és fát ad,Igaz a szerencsével hadilábon állok,de jólenne új ol és sak uj fa hiányom van. A gazdakörit sajnos nem tudom csinálni.
    A csillagokat repítem. aképek gyönyörüek. én mindenkit 1 helyre tenném. marika

koko.54, Galadriel, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Sziasztok csak csinálom a galaktikus eventet...1-ik Felhő már meg lett ma...
    Galaktikus átjáról kirakva...egyet egyből arattam de rájöttem 16 óra múlva kell mert akkor adja a legtöbb CSp. Én még ma értettem meg az eventet hogy jobbn átolvastam. Meg ezt a mályvacukor kapszulát hogy megkaptam a 6-ik játék után 4 óránként aratni kell..ami szintén ad átjárót vagy cukrokat. Kicsit bonyolult de már értem.:eek:
    Még 75 malomtermék kell...ami 5250 db. növény. Igaz fél óra múlva aratok 3 földről.
    De még kell azért csinálgatni.

koko.54, jófarmerlány, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Hát képzeljétek el, csak eventeltem. Kizárólag a szédültön, nem bontottam farmot. ÉS KÉSZ VAGYOK! Persze Jack, meg csatni, meg kata, de végül is nem kellett sok gaz. Az 1. felhő gyorsan meglett, aztán kiraktam a kapott, meg a nyert átjárókat, meg arattam a kapszulákat, és ma reggelre kész lettem, megvan a 2. felhő is. Teleraktam totyogó tyúkkal. A hajdani csibék küldték előszeretettel.

Csillagozok.

koko.54, Imi*, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Sziasztok..én is csak végig csináltam az eventet..most fejeztem be meg lett a 2-ik Felhőm is..nem volt annyirra megerőltető event ..meg adott ezt azt is. Csillagozom.

koko.54, Imi*, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon el vagytok foglalva az ünnepi készülődéssel. :( Én is a konyhába szambázok, a bokám már majd eltörik.... A jövő hetem nagyon-nagyon sűrű lesz, azt sem tudom hova kapjak....

Csillagoztam.

koko.54, Imi*, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  13. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Eventet talán még én is befejezem most.:) Tenyésztősnél a 3. kört nem kezdem meg sztáp hiány végett. Jövőhetem nekem is zsúfolt lesz munkahelyen is, játékra sok idő nem fog jutni....Holnap du lányokat ismét viszem pónizni, számukra ez a teljes boldogság.:) Tavaszi nagytakarítás 80% teljesítve a való világban.
    Szellőrózsa, Koko, Imi, Ildikógazda gyönyörű húsvéti képetek van! Gratulálok!

Szép estét mindenkinek!

koko.54, Imi*, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok !
    Csillagoztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

koko.54, ballamarika44, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  15. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Úgy tűnik elkiabáltam. Szerintem nem lesz meg utolsó feladat. A galaktikus átjáró mire való? Kaptam, de nem találom sehol...

koko.54, ballamarika44, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Szia Dórika !
    A Galaktikus átjárót a fás menübe keresd ,üres földbe rakd ki ,16-óra érés után learathatod /de ha van gyorsitód tedd rá/.:)Vigyázz arra. érés közben ne arasd le, mert akkor kevesebb mályvacukor pontot kapsz rá.
    A mályvacukor pontokat kell a végén beadni a feladatba.

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napo, jó reggelt kívánok!

[​IMG] [​IMG]

Csillagozok.

18. szellorozsa

Sziasztok...ez nagyon jól néz ki a kávé...a macska meg látom csinálja hozzá a rakott palacsintát;)

19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!

Aki még szeretne a húsvéti képversenyre képet hozni, az még megteheti!
    Húsvéti képverseny!
    Csillagozom.
    Ha kell meghosszabítom a kiírást...:)

koko.54, Galadriel, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. yucee

yucee Fórumszaki

Köszönöm szépen! Segítségeddel megtaláltam, kitettem, majd kiderül mire elég.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.