Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Busók balra el, elmosogatva, felmosva... hajatmosva ;) Voltunk egy sárga tállal, de jó ez így.
    Termelgetek ezt-azt. Néztem a gazdaköriket.... hát némelyikbe annyi gaz kéne, hogy elképzelhetetlen, hogy valaha meg tudom csinálni.
    Édi-bédi ez a kuty! Melege van? Nálam is állatok a főszereplők, jól jönnek a neon ólak.

Csillagozok.

koko.54, -Anyu-, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok nekem is kész az event hétfőn tegnap..látom tegnap van.:)
    Nagyon aranyos kutyus..gondolom a tiéd:)
    Nekem is rendezés volt vissza a farmon...még majd most aratok.
    Valamelyik nap vettem egy Új villát a másik mellé..van CSp. rá. Nem is tudom a bal villa vagy a jobb villa tetszik jobban:)
    Én is kedvet kaptam az új farmképhez:)

jófarmerlány, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Dög meleg van. Beszedtem az összes lámát, nem adok ekik több szuperkaját. Majd ha rendes tápot tudnak enni, kirakom megint.

Szellőrózsa, Imi* szépek lettetek ti is.
    RÓZI ha erre jársz... remélem jól vagy.... szóval légy szíves egy képet..... akármilyet.

Csillagozok.

4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    beültettem hösszúval és csak este jöttem fel. A csillagok repültek.
    A meleg nálunk is 100% teljesített.. Szép álmokat , Marika

Szép estét mindenkinek.

Hol vagytok? ? Talán ez a szép naposidő Számüzött benneteket hidegebb éghajlatra. Engem is elvihettetek volna, mert sajnos én is nehezen viselem.
    A csillagokat kiosztom, Holnap jó nehéz event kezdődik Egy kicsit megbonyolitották.
    Szép álmokat. Marika

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.19
    koko.54, jófarmerlány, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép hűvösebb napot...:wuerg::p Itt 34 fok van...:sleepy:
    De sebaj! Hisz nyár van...;)
    Csinálom az eventet, és enyvest kérekszépen felröppinek. Törött üveget küldtem napiba, de írjátok meg kinek mi kell...:)
    Csillagozom...
    Imi, Rózsaszálam, Dágaszágom, Yucus, Kokom! Szépek vagytok!:)

Utoljára szerkesztett: 13.6.19
    koko.54, Imi*, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Megfőttem. Irdatlan meleg van, és futkosnom kellett. Brrrr. Eventelek, bár már unom ezt a kincsest.
    Mehetek a kutyuka mellé? Drágaszágom én is enyveszt kérek.

koko.54, Imi*, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

8. szellorozsa

Sziasztok... én is csinálom az eventet...Emese: enyves..Anyu : enyves Anna: törött üveg. Én: törött üveg?...de ha a másik lesz se baj:)
    Nekem is enyvesből van kevesebb...de láttam mikor kevertem az üvegházat a malomba...hogy enyves: Növény ,Ól
    Töröttüveg: Ól, Fa,
    ebből jön felröpi. Nahh most akkor nulla percezni lehet ha kevés az enyves meg az eventnövény is adja.
    Ezért lehet jobb ha töröttüveget kérek:) Csak azt nem értem az enyves miért jön szükmarkúan.

Ohh de aranyos a kutyus..úgy megnyomnám az orrocskáját:)….látom szeret pihenni jóhh kis kényelmes helye van. Anna gondolom a te kutyusod.
    Köszönöm:))
    Nahh ennek a kutyusnak is jó helye van:)

Utoljára szerkesztett: 13.6.19
    koko.54, Imi*, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest
    A felröpiket beírtam azoknak, akik írták mi kell. Próbálom követni, de szóljatok, ha hiányzik valaki/valami.

Már unom ezt az eventet.

koko.54, Imi*, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

Még nem írtam sose a topicba, de olyan jó néha a sok-sok event mellett a farmunk szépítgetésével is foglalkozni, ( már amikor van erre lehetőség) így hát benéztem és gondoltam, csillagozok egyet és jelzem is ezt felétek. :)
    Remélem, hogy nem bánjátok, ha néha errefelé tévedek.

További szép napot nektek, és kitartást ebben a nagy melegben.

-Anyu-, Imi*, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Hol vagytok? Megfőttetek? Hogy álltok az eventtel? Milyen lett a titok akármi?
    A felhőket megszereztem, de még vacakolok az eventtel. A titkok közül lettek jó fáim, de nyárfa nem :(

Csillagozok.
    Szia! Gyere csak bátran, szívesen látunk. A topik elején talalod a szavazólistát, arról könnyebb szavazni. Hozd az ID számod és csinálunk neked is szavazós linket. Ha rendszeresen jársz hozzánk, akkor a törzsgárdába is bekerülhetsz. :)

koko.54, -Anyu-, kicsicica!!! és 2 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok !
    Csillagoztam .:)
    kicsicica, köszönjük, hogy csillagoztál, máskor is szeretettel várunk ! ;)
    Mesikém , vettem 5 titokfát , XXl-esek lettek meg Tulipánfa, de Nyírfa nem lett belőle .:p
    Szép álmokat mindenkinek !

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  13. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Volt mikor én is keretelek benneteket,egyik nap a másik után irtam,Azota is feljövök,de csak csillagoztam.
    Az event halad a kocsisnéra enyvesdoboz kell a marikára meg öcsimarira törött üveg. A felhok megvannak.
    A csillagok repültek Marika

koko.54, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  14. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Köszönöm a kedvességeteket! :)

ID számom: 28162903

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Leolvadtam. Ezt a meleget utálom. A hideg ellen fel tudok öltözni, de a forróságban csak a légkondi marad. Nagyon lájtosan matatok még ezen a keresgélőn. A felhők megvannak, a maradék dekort kiraktam a futtatóba, mert tp bónuszt adnak. Az állatkáimat elővettem, nagyon jó volna már egy kis nyugi, de lehet csinálok magamnak.

Annám! Nekem van nyírfám egy szekérrel! Szólj cserenapon és röpülnek, csak a fejed kapd el...
    Ügyes vagy! Próbálom nem összekavarni a hozzávalókat....
    Itten van kérem:
    http://www.farmeramania.org/mania/farmbewertung-multi/?fid=28162903&fupdate=1
    Nyomtam is rá 9 csillagot. :) Nagyon szép rózsaszínű farmod van. Legközelebbi fotódnál szerintem etesd meg az állatkáidat, akkor nem lesznek rajta ezek a piros háromszögek.
    Így is lehet, és akkor jól néz ki az aláírásodban:
    kicsicica!!!

koko.54, Imi*, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok !
    Mesikém, Nyárfát akartam írni, lám mit tesz egy betű ! :D:p:wuerg:xD;)Nyírfám nekem is több ,mint 2 tucat van : :)
    A másik, nagyobb farmomon mind a 2 új fából lett 1-1 db.:)
    kicsicicára adtam 9 csillagot, szép a rózsaszín farmja, a többiekre majd este .
    Hűvösebb délutánt mindenkinek !

17. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Köszönöm! :)
    Legközelebb időben etetek. :D

Köszönöm szépen! :)

jófarmerlány, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Sziasztok..én is nyomtam egy 9-es csillagot a Kiscica képére:) majd csak gyülik:)...szép sok rózsaólad van:)
    Gondoltam hogy elírtad Annácska a nyírfát...gondolkoztam mire vajon..de legörgettem látom írtad nyárfa:) olyan nekem sincs...biztos szép. Most nekem állatok vannak kinn..megvárom az aratásukat utána ültetem az eventnövényeket...mert jön a +3 eventnövény..figyelek hogy jókor... bal oldali felhő meg van..a jobb is meg lesz szerintem holnapra ha növényeket reggel elültetem. De látom van még idő az eventre.
    Csillagozom.

jófarmerlány, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép vasárnap délutánt!
    Itt leszakadt az ég, még jég is volt, úszott a kertem...:wuerg: Lehűlni nem nagyon hűlt le a levegő, inkább tiszta párás minden, fullasztó...
    Mind 2 felhő bezsebelve még tegnap, én fás csomagot vettem, és lettek jó fácskáim, de kaptam xl-t is...:sleepy:
    Üdv kicsicicus! Ment a 9-es a farmodra...:)
    Megyek csillagozom, és tőltögetem a pajtát...

Utoljára szerkesztett: 16.6.19
  20. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Köszönöm! Nagyon szeretem a rózsaólakat, olyan kis szépek.:)

Köszönöm szépen! :)

Én még ma nem csillagoztam, de el is kezdem.

És ha már itt vagyok, én is megosztom veletek a sikereimet. Összességében elégedett vagyok, bár hozzá kell tennem, megvettem a 30 db fás csomagot, így volt benne garantált.
    A titokfákból a sima farmon lett 4 ősfenyőm, 1 nyárfám és 2 kőrisfám. Számomra mind új, mivel se kőrisem, se ősfenyőm eddig egy darab sem volt, szóval most nagy a boldogság. :D
    A bahán kettő rambutánfám lett, illetve egy tucat Suriname-i cseri.

-Anyu-, jófarmerlány, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.