Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Ma kész leszek a focissal, aztán már csak mazsolázok. A bólésnak is nekikezdtem, de megszakadni nem fogok. Pörgettel pajtabónuszt, és ezért kezdtem bele. Ha csinálom is, csak a minimum verziót. Jack mentesen. Nem pazarolom erre az eventre. Nyitottam egy almás ládát. Mit gondoltok mi volt benne? Hát 1 db alma. Azt se tudtam hova tegyem nagy örömömbe.

Csillagozok.

Drágaszágom!+ Eltünt a képed. :( Azért megkaptad a 9 csillagot.

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szerintem azért tünt el mer új képpel rukkol elő Anyu:) Kiváncsi vagyok rá..szerintem az új bóti vásárlásból látunk ereklyéket:)
    vagy focizik:)
    Napi ajándékból kinyitottam a két CSP-ős ládát amit kaptam..kiváncsi voltam mennyit ad... a kettő darab 2000 csp-őt adott:oops:

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Igen! Új képet csináltam, de még nekem sem tölti be....:sleepy:
    Nem volt foci pályám, meg fedett arénám...;)
    Balcsin vagyunk, gyönyörű idő, kb. 20 fok, és jégeső...2.-ik napja... De azért szép a Balaton... Senki nem fürdik...:wuerg:xDxD

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szerintem csekkold le, hogy te látod-e, és megosztottad-e, mert még mindig nem látom. :(

5. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szebb estét!

Ma nem igazán jutott időm a játékra, mert a településen, ahol élek, ma a helyi fesztivál zajlott, miközben kettő utcányira 17 rendőrautó és a fene tudja, hány TEK-es autó próbálta elkapni az egyik házban lévő férfit, miözben az az anyját fogva tartotta. Kiderült, az Amerikai Légióban szolgált, ezért elég jól kiképzett katona volt. :oops::oops::oops:

Szerencsére elfogták, és senkinek nem esett bántódása.

Így, hogy teljesen ne legyek off, jöttem végre játszani és kikapcsolódni. Csillagozok. :)

Nektek hogy telt a napotok, mennyire tudtatok foglalkozni ma a farmmal? :)

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, Szép estét kívánok mindenkinek!

A focissal végeztem, a felhő megvan a rávalókkal együtt.:)
    Kicsit még rúgom a bőrt és ennyi.
    Racko augusztusi ajándéka!

Csillagozom!***

Micsoda sztori...:music: Filmbe illő!o_O

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    Aktualizáltam dágaaaa! Nem adja be nekem sem... Majd, ha hazajöttem itthon megbütykölöm...

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    A focis kész, még 1-2 dolgot kiszedek, de holnap visszapakolok mindent.
    A bólésnál kész a malmos, még kell egy 2-3 kanyar gaz, és akkor a felhős része kész.

Csillagozok.
    Te jó ég! Hol élsz te? Chicago-ban?
    Okés. Azért a pontyok röppennek.

9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Jöttem olvasgatni meg csillagogat szorni,Anyu probaltam aktualizalni alul de nem sikerült.Sajna meg nekem nincs elixir de mar kaptam,köszönöm öket.A focis event kesz a masikkal is haladok lassacskan,semmi eröltetes,vettem egy fedet arenat,meg nem volt.

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Elfelejtettem kipakolni a szigeten a reggeli aratás után. :wuerg: Úgy látszik az agyamra ment a meleg. szóval még termelem a focis gazt, hátha ki tudok még szedni a boltból valami értelmest. Ma végre tudtam forró elixírt küldeni. Innen is, onnan is. :p No, de kaptam is cserébe egy rakat tápos ládát. :(:cry:xD
    Ez a bólés még minimum verzióba is szörnyű. Ráadásul elpancsoltam 2 db malmost, mert nem figyeltem.:wuerg::cry:

Csillagozok

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttünk...
    De pénteken megint megyünk, 1 hétre tengerhez...;)
    Megnézem a képemmel mi a baj, meg csillagozom....
    Köszönöm az elixíreket, nekem még nem volt a napi között, ma szuperkakit kaptatok...:p

12. -szellorozsa-

-szellorozsa- Utánpótlás-írogató

Sziasztok...innen írok kis farmról...a Nagyon még nem volt elixir egyszer sem..ezért nem küldtem senkinek:(
    Tegnap volt egy kicsin..onnan tudtam volna küldeni...de szinte már mindenki betelt...még én is:)
    Csinálom még a focist Felhő az már meg van. A másik eventet nem csinálom..a módosítás után már nem akartam neki állni.
    Lehet leszedek mindent és mennek az elixirek….gondolom nem lesz ott event egy darabig. Csillagozom.
    Anyu még nem látszik most sem:(

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sajnos a farmos fényképezővel nem fotóztam le az új alkotásomat.:cry:
    De elhoztam egy kis kép formájában.:)
    https://kepkuldes.com/image/Ww0ti7
    Megvettem a csincsillás titokizéket de nem lett csincsillám csak sárga ólam.:wuerg:
    Nálam ma tápos ládát kaptak a szomszédok.:p

Csillagozom!***

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nagyon klassz! Borzasztó lassan tölt be, valami *** van vele. Próbáld meg mégegyszer lefotózni. Ötletes vagy Angyalom, jó az a sok zászló.
    Ügyessssss!

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hu nagyon szuperul néz ki:)...ez a sok zászló nagyon jól mutat rajta.
    Kedves Anyu nagyon császár a képed;)...nekem is lassan töltötte be...letöltötte és nem tudtam megnyitni. akármire kattogtam a képcsászár.hu-ra vagy letöltésre. Ott oldalt...ahogy tölötte láttam nagy filé...de azt se írta hova töltötte....szóval nem láttam:(((
    Kicsibe hozzátok ide ha lehet:)
    Sikerült :) mégegyszer próbálkoztam a letöltéseknél megtaláltam és a paintba meg tudtam nyitni....ez is nagyon nagyon jó lett.:) Mindketten jó focisták vagytok:)

Utoljára szerkesztett: 5.8.19
    koko.54, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Meghoztam a nappali csillagokat.:)
    Minden nap csillagoztam, csak nem írtam ide.
    Anyóca, Imi ,jók a Focipályás képek !!
    A Focis event kész, de érmet éppen csak annyit adott ,amennyi a felhőre kellett,nagyon szűken mérte .:(
    Kicsit bánatos vagyok, mert a Retró ajándékokból én is szerettem volna párat venni, gyüjtögettem is a Gazdakörikből még egypár FA-at, de tegnap mikor feljöttem , láttam, hogy vasárnap 22-kor végetért.:( Azt hittem a Focis event végéig tart, így jár az aki nem
    jegyzetel.:(
    Anyóca, jó nyaralást majd péntektől !:)
    kicsicica, nem semmi , ami nálatok történt, még jó , hogy nem lövöldöztek,nagyon "divatos" az mostanában .:( :(
    Legyen szép délutánja mindenkinek !

yucee, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönöm a gratukat :)
    Mentem csillagozni, és látom Tina is új képet csinált, ua. úgy nem tölti be nálam, mint az enyémet. Írjátok már meg, hogy ti látjátok a Tina képét?!
    Mert akkor nem az én gépemben van a hiba...
    Mindent kitakarítottam, frissítettem, töröltem, aktualizáltam, sőt próbáltam másik böngészőt is...:oops:-.-:sleepy:

koko.54, Imi*, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Anyóca, én sem látom Tina képét, de a tiedet sem.:(:wuerg:
    Reméljük hamar megjavul majd!!

-Anyu-, koko.54, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Én sem látom. :wuerg:

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.