Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen:D

koko.54, -Anyu-, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok!

összegezném a mai napot ,ami számomra vidáman telt el , és örömteli hangulatban !!
    Köszönhető ez mind Nektek . :inlove:
    Örömteli mert keresésemre olyan gyorsan jöttek a meglepi ajándékok ,hogy mire feleszméltem már megtömtétek a pajtámat! örömteli azért is ,mert ha volt az amit kerestetek gondolkodás nélkül küldtem ,így viszonozhattam valamilyen módon a Tőletek kapott meglepiket :)

Vidáman mert jókat kacagtam a szebbnél szebb ajánlatokon amit legfőképp a hajón tapasztaltam /láttam , de a cseretopikban is voltak elrugaszkodott ajánlatok!
    Hangyainvázió tört ránk , és olyan dolgokat kérnek érte :cry:..de nézve a másik oldalt amikor pink halásztanyát , 2 db páncél pannit stb kínálnak érte. Hát soha ne legyen hangyám ha ez az ára..

Kacarásztam mert Emese gombás dekorjait sehogy sem értettem ...milyen gomba ???,míg végre beírtam a keresőbe ...párat találtam így küldtem galócát /hát az is gomba / ,illetve gombaerdőt ?? de már ez sem biztos ...Talán őszi kép készül??
    Aztán jött Imi a fazekas csacsival amiből köcsög /agyagedény/ lett ???:D na jól meg lett kutyulva , de aztán lett minden annak rendje módja szerint.

Drága Ninett .
    Igen lett ,több is mint reméltem ..mert csak küldték és küldték azok az önzetlen gazdatársak persze titokban ,akikkel talán elmondhatom kölcsönösen segítjük egymást :)

Mindenkinek szép estét :)

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  3. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Szép estét!

A csere-bere eddig nekem is sikeres volt, sikerült hangyát szereznem és kaptam néhány önzetlen ajándékot. :inlove:

Sajnos még rózsa pillangót nem sikerült, ő hiányzik már csak a rózsaól gyűjteményemből, de nem baj, még van idő rá. :)

4. tina07141983

Szia.
    szerintem nézz még egyszer körül ;)

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nem nagyon volt ma időm a cserére..és tegnap sem... :(bocsánat... nézelődöm majd most már...8)
    ...kitettem tegnap este titkos állatokat meg fákat...most arattam. Pónik...sárga és narancs farkas.
    narancs bölény...tengeri malac...sárga teknős..és lett egy csincsillám:)
    A bahán meg lett a fákból rambutánfa...meg xxl datolya..meg mahagóni is most látom..úgyhogy elég jók lettek.
    Gyorsan olvasgattalak benneteket...gratulálok a sok jó dologhoz...meg hogy jót csereberéltetek.:)

Utoljára szerkesztett: 8.11.19
    koko.54, Kuzdern, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  6. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Nagyon köszönöm! :inlove::inlove:

Irtó hálás vagyok érte! :inlove:

szellorozsa, koko.54, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Uhhhhhh... Jó kis robbantás volt itt...:wuerg:xD:inlove:
    Alíg bírtam olvasni. Örülök, hogy mindenki örül... Én is! Nagyon köszönök mindent! Még Marikámnak vadászom a hangyát...
    Dágaszág! Küttem még 1 bolondgombát, aztán a vacsora nem ám gombapöri lesz...:wuerg:xD
    Tinától kaptam édesanya szívét!:inlove:
    Gyorsan összedobtam 1 képet... Ollllan novemberis...:p
    Visszajöttem aratni...
    Megvan a felhőm! Nem kérek több kürt-öt...

Utoljára szerkesztett: 9.11.19
    szellorozsa, koko.54, tina07141983 és 3 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nem nagyon találok már semmit a lufiban, az eventtel kész vagyok, termelgetek.

Csillagoztam.

Nagyon szép lett a gombás képed. ;) Sajnos nem vettem észre, hogy hozzáírtál a hsz-hez, szóval kürtöt kaptál. :(

szellorozsa, tina07141983, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  9. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt!

Még nézegetem a léghajót, hátha sikerül valami jót cserélnem. Sajnos konfettiágyút, tojáságyút és fagyiágyút nem igazán szeretne senki elcserélni.

Ettől függetlenül nagy az örömöm, mert sikerült szereznem neon ólakat is, amik eddig nem igazán voltak, csak néhány.

Remélem, nektek is sikeres a csere-bere. :)

Csillagozom.

szellorozsa, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüüü volt mit olvasgatnom,latom igen ügyesek vagytok,nekem is sikerül egy kicsit a hajon cserelgetni.

Imi*, kicsicica!!!, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. tina07141983

sziasztok!

Sikerült egy hangyát szereznem / úgymond a cseréket illetően grátiszként :)
    Vannak jó kis cseréim ,hajón pedig kimondottan jókat tudok kifogni..
    még egy aratás és kész a vikinges...de ez a szerencsefaktor ...:cry:

Nagyon szuper kis képet rittyentettél össze :inlove:
    Gratulálok a sikeres eventhez

Marikának milyen dolgok hiányoznak ??
    szellőrózsa sem jelentkezik mi az ami kell neki ...

Imi*, jófarmerlány, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Gratula a hangyához! Nekem is sikerült 2... Egy ment Marikának! ;)
    Köszönöm. :inlove:

Imi*, jófarmerlány, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  13. koko.54

Köszönöm Emese a olat,van kinalatba Pöttyös ernyögömba,Hangyabolyt kernek erte 1x1 ben,erdekel valakit?

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Dágasszág! Nagyon csini lettél! "Látom te is begombásodtál...":wuerg:xD:inlove:
    Rózsaszálam! Te mit keresel?!:)

15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Itt vagyok...csak a napokban elfoglalt voltam. Köszönöm szépen kedves Tina hogy gondolsz rám...hát olyan nagyon nem keresek semmit...mondjuk hangyám az nekem sincs...de majd lesz máskor:)...megyek megnézem a hajón hátha most olcsóbb a hangya.
    Koko nincs pöttyös nekem..köszi..Most látom Anyu te is írtál..köszönöm hogy írjátok:) Emese nagyon jó lett az új kép...Anyu a tiéd is nagyon jó..az sok pulyka meg kakas..vagyis tyúk:)
    A hajón most láttam adnak 2 pockost 1 rózsahalásztanyáért...akit érdekel esetleg írja meg ha kellene neki 2 pockos. Tényleg jókat lehet nézni...ilyen van a hajón ad 1 kokénybokrot 1 páncél panniért:eek:
    Ilyen is van: Ad 2 pöttyös ernyőgombát 1 hangyáért...esetleg akit érdekel.

Imi*, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Igen, igen! Ehhez kerestem a gombákokat. Angéla is küldött párat, meg ti is...

Szívesen! Kíváncsian várok.

Imi*, szellorozsa, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam . :)
    Kaptam én is , kedves gazdatársaktól mantarát , hangyát is , és pár Andrét, Makrancost .Még 1 Anyagi jólétet is küldtek .xD
    Szuper jól érzem most magam ! :D
    Mesike, nem kérsz még egypár gombát?? Jó lett a gombás farmod.;)
    További jó csereberét és majd szép álmokat !

Imi*, szellorozsa, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Jöhet, ha már nem fér.... Másmilyen borz is jó? André nincs.

Nnnna, már meg semmilyet nem lelek..... egyek aludni..

Szép álmokat.

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

A borz az borz, jöhet :)

Imi*, szellorozsa, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. koko.54

Szep jo reggelt a koran kelöknek!
    Tegnap ejjel meg sikerült az uj fotokat nezegetni igen csinik lettek,mar csak azt szeretnem tudni,hova jöhetek ebedre gombat enni:)de,a jo sült husikakat is szeretem.Nekem is sikerült csinalni,kedvet kaptam kedves szomszikak, cserenapnak lassan vege,sok sikert a keresöknek,este lesz meg egy kicsi hajtas.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.