Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép délutánt! :)

Csillagozom.

És közben igyekszem kiküldeni mindenkinek az ajit, ami a képversenyért jár. Remélhetőleg ma megérkezik mindenkihez, akihez eddig még nem. :inlove:

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Tökleki ment ma és tegnap azoknak, akik előttem neveztek.
    Csillagozom.

Emese, Ildi köszönöm kedves szavaitok. Sajnos kisebb kezdi ismét, de most nagyobb lányom is kezd köhögni...:wuerg:

Imi köszi hogy hoztad kódot, ma be is váltottam.:inlove:

3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

**jeje**, koko.54, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Köszönöm szépen a gyönyörűséges nevezéseket, és a sok édességet, csak úgy csordogál a pajtámba a sok finomság!:)
    Dágaszágom! Nálunk a menű a szokásos harcsa halászlé, töltött kápi, aszaltszilvás pipimell baconbe tekerve, kacsa comb, lila káposzta, törtburi, és a lyányomnak vegán menű: sütőtök krémleves, fenyőmaggal, és olivabogyós-fokhagymás spagetti, aszalt paradicsommal...
    Ja! meg bejgli, de azt veszem, GM, mákos-szilvás, meg diós, és egy gyors hamis zserbó... Valahogy, valamikor elkészülök...:wuerg:xD
    Holnaptól mehet a szavazás... ;)
    Csillagozom
    Most olvastam!
    Az eventgaz csak a szántón, az egyik felröpi csak a szántón fák?! (Ha csak itt lehet eventgazolni, ki fog fát ide rakni????) és növényekből, a másik felröpi baha ültetvényen ólakból, terményes ólakból... Háááát... Nem biztos, hogy pakolászok...:wuerg:o_O Miért kell bonyolítani?

Utoljára szerkesztett: 18.12.19
    **jeje**, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Még egy utolsó kanyar ajándékügyileg. holnaptól már sütés-főzés, indul a hadtáp program, szambaaaaaaaaaaaaaa! Nagyon meleg volt ma, pedig számítottam a természetes hűtőre...

Elkezdtem ezt a hóemberest, mert nagyon ari, de nem fogok belesántulni.

Csillagozok, chrome-ból, mert a firefoxból nem megy.

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok !
    Csillagoztam !
    Merre jártok kedves "birtokosok" ? :D:wuerg::cry:
    Nagyon szép új farmok készültek, nagy gratula mindenkinek !
    Ünnepi ajándék felröppenőt kérek, kösziiii ! :)
    Kérem, jelezze bagolyban, aki még nem kapta meg az ajit, amit felajánlottam a versenyben !

Legyen szép az estétek !

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Napsütéses szép nap volt. Lóg a bélésem, és holnap-holnapután még szambázok, aztán pihi.. Ne felejtsetek el szavazni!

Eventelek, de egyik felröpivel sem vagyok jól eleresztve.
    Annám szerintem mindenki süt-főz. :)

Csillagoztam.

8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Bocsánat, azt sem tudom, hogy hol is keressem a képeket - tudatlan vagyok- ami linket láttam azt megnéztem, és nem is értem hogyan is kell. Sajna nekem a gépkezelést még nem tanították, amit tudok azt saját szorgalommal értem el, ezért inkább kérdezek, és persze, angolul sem tudok, mert még amikor én voltam diák, akkor ez nem volt szükséges...Most már valamivel jobban érzem magam, de a szokásos karácsonyi munka az még várat magára. Csak percekre tudok idejönni, nagyon lassan haladok. Nem bánkódom, de ez van. Képzeljétek el, hogy tegnap a fadíszítéssel az egész napom odalett, mert mikor végre az égők rendben voltak, és a helyére húztam a fát, hát megint kiégett az égő, kezdhettem előlről. Éjjel 2 óra lett mire befejeztem és még egy kicsi mára is maradt, de most már kész!!!!! Meg kellett csinálnom, mert a sütés legalább két napot fog igénybe venni, és nem akarok elkésni a cuccokkal. A csemetéim 24-én és 26-án jönnek, igy a nagyinak akad dolga...de legalább nagyon szép lesz az ünnep. Majd 26-án délután a hugicáméknál jön össze az egész család apraja nagyja, már nagyon várom, remélem, hogy az ajándékoknak is örülni fognak. Azt hiszem a farm akkor pihenni fog, legfeljebb reggel tudok majd idejönni, ezért most kívánok nektek nagyon nagyon szép ünnepet![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 20.12.19
    **jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép reggelt!
    [​IMG] Jöttem csillagozni...
    ***************************************************************************************************
    Szia Ildikóm! Neked is kívánok nagyon szép, meghitt ünnepeket!
    Ha gondolod segítek, a csillagozásban.:)
    A havas bannerem alatt, ott van, hogy szavazólista, ha arra rákattintasz feljön ez az oldal:
    http://kepcsaszar.hu/image?id=346025&.PNG
    Lejjebb ott van, hogy német lista, és a nevek, az első névre kattintva feljön ez az ablak:
    http://kepcsaszar.hu/image?id=346027&.PNG
    És ott vannak a csillagok, amik pontszámokat jelentenek, és maximum 9 csillaggal tudsz szavazni, ha csillagoztál, jön a kis mosolygós ember:
    http://kepcsaszar.hu/image?id=346026&.PNG
    Majd bezárod a lapot, vissza jön a lista oldal, és jöhet az újabb név, és a csillagozás. Remélem tudtam segíteni, és mostantól menni fog a szavazás! :)
    Most olvastam!

Utoljára szerkesztett: 21.12.19
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Jajjjjj! Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy el vagyok maradva a melóval, de aztán minden kisímul. Remélem így lesz most is. A narancsos csokitorta isteni lett, de sajna elfelejtettem fotózni, és kb 20 perc alatt fel lett falva (ékes magyarsággal) ;) Most sütök sajtos stanglikat tökmagliszttel, meg mák- és diótortalapot. A mák az narancsos lesz, a dió csokis. Na meg kell csinálnom madártejet egy vödörrel.
    Aztán kocsonyafőzés. Karácsonyra elő étel lesz a kacsamáj tzatzikivel, pirított egzotikus gyümikkel, a főétel kacsanellekek, és sertés szűz krumplisalival, tzatzikivel, meg ki mivel akarja. Levest most nem főzök. Aztán persze tarcsinak ott a töltöttkáp, füstölt akármikkel.

Szomszédkáim! Ünnepi ajándékot küldjetek, mert nagyon-nagy az ínség. A jobboldali már kész, de a középső nem halad.

Csillagozok.

Utoljára szerkesztett: 21.12.19
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm, ha elkészültem az itthoni dolgaimmal meg fogom próbálni!!!

12. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét! :)

Csillagozom.

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  13. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Nálam is bejött a dologidő, a menza időszak megkezdődött.De az ünnepi robot
    sem marad el.Pedig még nem vagyok felszabadítva a logásból. / mind két szemem egy honap alatt meg lett mútve
    szürke hályog lett rajta / A busó járás nálunk sem marad el , igy a konyha szamba müködik.
    A farm zömiben éjszaka üzemel. A csillagok repülnek, csak az írás marad ki.
    Majd bepotolom.
    Mindenkinek nagyon boldog Ünnepeket és jó egészséget kívánok. Marika

**jeje**, yucee, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ne idegeskedj, nekem is megműtötték már mindkét szemem és nincs is vele gond. Egyetlen dologra kell odafigyelni ezután - a dokim szerint - ha picit homályosabban látok meg kell keresni a dokit, mert előfordulhat, hogy valami rárakódik a lencsére és azt le kell szedni, lézerrel de az nem fáj és azonnal meg is oldja. Nekem már ezt is csinálta és mindössze pár perc volt az egész. (csak hogy tudd)
    Egyébként jó reggelt!! Megyek már betehető a sütőbe a beigli és akkor a konyhában a helyem. Még ma picit vásárolnom kell de ez már csak apróság...jöhet az ünnep. Legyen szép napotok és igyekezzetek a farmon.

**jeje**, Imi*, yucee és 6 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

manó.jpg manó.jpg három kívánság mint a mesékben! manó.jpg karácsony.jpg

**jeje**, Imi*, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Szép tavaszi napunk van, pedig jól jönne egy kis természetes hűtő...
    A két szélső hóember kész, csak a középsővel szenvedek, de azzal nagyon. Ma sütök-pácolok, konyhaszamba.

Csillagozok.

**jeje**, Imi*, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Csillagoztam ! :)

Ma meggyújtjuk az adventi koszorún az utolsó gyertyát, melynek jelentése : SZERETET .

Áldott, békés adventi vasárnapot mindenkinek !

**jeje**, Imi*, yucee és 8 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép advent 4.-ik vasárnapját...
    [​IMG]Jöttem csillagozni...
    Ma 30 éve, hogy megismerkedtem az urammal... :wuerg:;) Még gombócból is sokkkk...xD Fa feldíszítve, lakás rendbe vágva, hűtő bepakolva, holnap sütés-főzés, aztán kedden csak előszedem, és kialudva, fitten kiszolgálok mindenkit....:p Várom még a szavazatokat, akik még nem szavaztak holnapig van a határidő. :)

**jeje**, Imi*, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratulálok nektek, és sok boldogságot, hozzá jó egeszséget kívánok.
    Ügyi vagy, nálunk is hasonló a terv...

20. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Gratulálok nektek, még kétszer ugyanennyit :inlove::inlove:

Csillagozom. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.