Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én is gratulálok:) ügyes vagy hogy kész van minden. Most küldtem el a szavazatokat.
    Csillagozom.

**jeje**, Imi*, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    [​IMG]Jöttem Kívánni Szép Advent.-4 vasárnapot.

Anyu gratulálok még sok-sok évet töltsetek együtt . Én az ismerkedésünket le se merem írni, de az esküvő

67 karácsonyán volt.
    Küldöm a szavazatokat. A csillagok mentek. Marika

**jeje**, Imi*, kicsicica!!! és 5 más kedveli ezt.
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szep Advent 4 vasarnapi estet kivanok mindenkinek!Gratulalok azknak akik kesz vannak az eventel,a többinek velem együtt hajra:)Nalunk is eg a 4-dik gyergya,szep kettesbe vagyunk:)a fiamek voltak itt delutan kavera es egy kis sütire.Sajnalom meg a ajandekokat nem tudtam küldeni de,ami kesik nem mulik,ajandekok megjöttek köszönöm,a szavazast is küldöm meg ma este.Delbe volt egy kis idöm meg az asszonyka az ebedet csinalta,en meg egy uj kepet csinaltam magamnak egy kis havasat.

**jeje**, Galadriel, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm a gratulációkat! Annám, Koko-kám nagyon szépek lettetek! :) Jöhetett volna a havas farm előbb, szebb képeket lehetett volna csinálni a versenyre, de így is gyönyörű képek születtek!:inlove: Kint hagytam a manó műhelyt a farmomon, hátha itt hagyja a Jézuska...:wuerg:xD Szép estét, jóccakát!

**jeje**, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  5. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Hajnalok-hajnalán innen csillagoztam egy kört !:)

Áldott, békés karácsonyt mindenkinek !

**jeje**, koko.54, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Csak gratulálni tudok és még sok sok örömet. Használjatok ki minden percet, mert hiányozni fog!
    Mi 42 évet éltünk együtt több nem adatott meg, de sajna a fennható eldöntötte, hogy ezután külön kell élni..ennek már 10 éve.
    Lassan én is haladok, ma még előkarácsony - jönnek az unokámék - nagyon nagyon várom. Holnap meg már.....itthon az iker gyerekeimmel és családjával fogom tőlteni az ünnepet! Nagyon várom már....Legyen szép napotok!!!!! és sok sok kellemes pillanatot mindenkinek!
    csillagoztam!

Utoljára szerkesztett: 23.12.19
  7. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, jó reggelt! :)

Csillagoztam.

Öröm látni, hogy ennyi boldog évet töltötök/töltöttetek a párjaitokkal. Gratulálok nektek. :inlove:

Én a párommal csupán 4 éve élek együtt, de nyilván ez annak is betudható, hogy a 20-as éveink elején járunk. Bízom benne, hogy hasonlóan hozzátok, mi is ilyen sok-sok évet tölthetünk el együtt.

**jeje**, ballamarika44, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-2

-Anyu-2 Fórum-zöldfülű

Szép hétfőt!
    Hoztam egy kis déli frissítőt!
    [​IMG]Most innen csillagozom... Ildikóm! Örülök, hogy sikerült! ;) Kellemes készülődést, és boldog várakozást mindenkinek! :)

9. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ha nem mondjátok el hogyan is kell, lehet, hogy soha nem jötgtem volna rá. Köszönöm!

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csak bekukk és hoztam egy meglepit : Ünnepi ajándékcsomag : SZUPER !! :D
    Szép délutánt mindenkinek !

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Innen is megyek egy kanyar csillagozásra! Azért vagyunk drága, hogy segítsünk... ;)
    Ne feledjétek 14.00-től újabb event, ami szintén a baha ültetvényen ad felröppit, ólak, terményesólak, és 100% a tenyésztésekből... Lehet kapunk baby-boom-ot hozzá...:) Jó lenne. De a fő farmról is jöhet ólakból.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok! :)

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Még egy utolsó szambakanyar és kész a kajahegy, meg én is. A fa már áll, ajándékok alatta, még a gyümiragu, meg a tzatziki hibádzik, meg a leves. Nem akartam csinálni, de muszáj lesz, mert a xdsalád reklamál.

A hómberes kész, ez a mesés meg..... szívás. Csak az állatokbó a főfarmon, meg a bahán meg tenyésztésből másfél ezer röpi.....

Ildikó44: köszi a pontokat, megy a te farmodra is a csillag, ahody eddig is.

Csillagoztam.

Szépikék a téli képek!

14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szep estet mindenkinek,jöttem olvasgatni es csillagokat szorni.Holnap lesz meg egy kis vasarlas utana a megerdemelt pihi,ma csinaltam egy kis kocsonyat magyarosan.6db tanyeral lett,csak egyedül eszem:)meg haverom kap egy tanyeral asszony es gyerek nem eszi:)mivel a fej es a körme benne föt,nem igen tudjak mi a jo.Holnap meg csinalok töltöt kaposztat,asszonyka meg a kacsat töltve nemetesen.Mi sütemenyeket nem igen csinalunk,venni szoktunk en szeretem az itteni Karacsonyi sütit Stollen-nek hivjak külömbözö valtozata van ugy hogy az ünnepekkor füstöl a kemeny:)Itt a nemeteknel nem szokas az a nagy lotas futas,sokan mennek ebedelni valahova szeretik a kenyelmet.Mikor olvasgatom amit irtok, szambazas a konyhabol-kanyhaba, csak moslygok es eszembe jut a gyerekkorom mikor az Edesanyam is csinalta, mi meg vartuk mikor lesz kesz a makos vagy a dios kalacs:p

15. yucee

yucee Fórumszaki

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves topiklakónak!

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Boldog, szeretetteljes Karácsonyt és jó egészséget kívánok mindenkinek.

Csillagoztam.

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  17. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Szép reggelt! :)

Nagyon Boldog, Szeretetteljes, Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)

Nálunk már a hidegtálak készen vannak, kacsa készen áll a sütésre, a fasírt szintén. Sütemények pihennek, estére lesznek tökéletesek. :inlove:
    Fa már feldíszítve 2 napja, ajándékok alatta. Este már nyithatóak.

Remélem, jól telik az ünnepi készülődés mindenkinek. :inlove:

Ui.: Természetesen csillagoztam.

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szép napot !
    Békés , boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !

**jeje**, -Anyu-, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

„Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.”

Müller Péter​

Nekem elég, ha külditek, nem ragaszkodok a frissen sülthöz ;)

**jeje**, jófarmerlány, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Boldog és békés karácsonyt kívánok minden kedves farmkép készítő társamnak!:)

**jeje**, jófarmerlány, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.