Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk is szürkeség van, jó kis fejfájós időjárás. Gratulálok az event(ki)végzőknek. A királynő lehetett volna bőkezűbb, de már megszoktuk, hogy mindig egy kicsit gyengébb lesz. ;) Nem tudom, hogy csinálom-e ezt az eventet. Nagyon elegem van a parancsra kapálásból, nem vagyok én rabszolga. Lehet kicsit inkább pajtázok piacozok.

Csillagozok.

2. szellőcske

szellőcske Utánpótlás-írogató

Sziasztok állítólag a felhőig el lehet menni ültetés nélkül is...ha minijátékot játszol és abból kapsz batyut...a batyuba meg van növény...ha jól olvastam. A mini játékot meg úgy indíthatod ha a felröpikből keversz malomterméket és azzal.
    Én is elolvastam v. 2-3szor...de nem tudom jól értelmeztem-e. Venni lehet piacon növényt de gondolom horrror áron. Később lehet olcsóbb lesz. Én elősször úgy döntöttem nem csinálom. De most csak bevetettem gyékénnyel....meg a bahán is csinálgattam de ott maradtak rövid érésű ólak...nincs kedvem állandóan pakolni:(. Minek a Bahát bele keverni8). Nahh majd lesz valami...hogy alakul.
    Újból elolvastam de még mindig az nem tiszta hogy a Felhőt meg lehet szerezni ültetés nélkül. De ha batyukat kapunk a minijátékból csak azt írják ültetni kell.
    Vagy olyan sok növényt ad egy batyu hogy elég a beadáshoz. Ma már nem olvasom el többször:) Most innen írtam...Csillagozom.

Last edited: Feb 26, 2020
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Egy kicsit kesve de sikerült die jutni,olvasgattam az eventet,nincs sok kedvem csinalni.En sem ertem rendesen,valamit mindig kavarnak:cry:el is veszik a kedvemet.jo ejt mindenkinek.

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Vacak, szeles idő van. Nem szeretem.
    Belekezdtem. A baloldalit meg lehet csinálni ültetés nélkül, felröpikkel. Az ültethető magok a kapott batyukban vannak, növényeket csak a magok elültetésével kaphatunk. Ezeket kell a jobboldaliba beadni. Ha jól értem.

Megyek csillagozni.

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia igen jól érted én is nem rég világosodtam meg....tegnap csak 3/4-ig....A jobb oldali végén de jól néz ki a piros zerge karám...de az nekem nem hiszem hogy meg lesz. Azért ültetgetek is valamennyit a jobb oldalba is adok ha van mit....de a felröpire hajtani kell a bahán hogy meg legyen a bal oldal. Kirakós nem rossz legalább dolgoztatja kicsit a fejet.
    Én ezért pecsétgyűrűt kérek...én is azt küldtem. Amúgy nem rossz ez az event szerintem érdemes bele vágni.

6. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok
    A csillagok repültek.Az eventet megprobálom csinálni.A felröpiktöl félek,mert nagyon kevés jött elsőre.

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! :)
    Jöttem olvasni, csillagozni...
    Még nyaraló üzemmódban vagyok, jövőhéten megyünk haza, 7 végén már leszek.
    Elkezdtem ezt a kirakóst, nagyon jól haladok: 28/18 az állás...
    Kimaradt nekem a karneváli, pedig akartam csinálni, de mindig csavarogtunk...:wuerg:xD
    Na megyek, mert itt már este 19:55 van...
    Jók legyetek! Mézes csókokat mindenkinek.;)

Event naptár március!

Pecsétgyűrűt szeretnék napiba! :inlove:

Last edited: Feb 28, 2020
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Haladgatok. 24/35. Megszakadni nem fogok, és a gatyámat is megtartom.:p

Üdv Drágaság! Hiányzol. Várunk nagyon. Vigyázzatok magatokra, nem kell minden vicik-vacak koronát összeszedni.

Csillagozok.

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam .:)
    Szép álmokat mindenkinek !

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!

Óóóóóóó! Dágasszág! Nincs itt semmiféle királyi ékszer, :wuerg:xD:inlove: De ha jól olvasom, akkor pont Európába tart...S mi több pánik keltés a cél...o_O;)
    49/35 az állás, a felhőm meg van, így már örülök...:)
    Csillagozom...

11. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt! :)

Csillagozom.

12. koko.54

Sziasztok!
    Szia Anyu,jo nyaralast ugy neked mit a csaladodnak,gyertek vissza jo egessegbe es pihenten.Az eventel nagyon gyors vagy,kivancsi vagyok hol jar Emese.En nagyon gyengen muzsikalok,jobboldalt 22-es a balt meg el Sem kezdtem,a felröpik alszanak.

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kisütött a napocska végre.
    Gratula! Ügyi vagyol. Azért fő az óvatosság....

41/38. Felhőm már van.

Csillagozok.

14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Anyunak jó pihenést és várunk haza egészségesen benneteket.sok puszi,és megy a gyürű.
    Nálam a játék 38/39 a kocsisné elmaradt,de holnap ott is rendet teszek.
    A csillagok repültek, szép álmokat mindenkinek.

15. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok, szép reggelt!

Csillagozom.

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Undok idő van. :( Nem szeressem.
    Az event nálam : 55/47. Lassan, de haladgat. A jobboldalival tuti nem leszek meg, mert nem veszek semmit. ;)

Csillagozok.

Drágám! Hát ez gyönyörű lett!

17. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok! :)

Csillagozom.

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Event kész! A jobb oldalit még mazsolázom...
    http://kepcsaszar.hu/image?id=356105&.PNG

Köszönöm édessszég! Gondoltam összedobok 1 tavaszt...;)
    Csillagozom...

19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...Igen azt küldök gondoltam az kell nekem is hiánycikk.
    Hát merre vagy te Anyu 7 óra eltolódással??:eek:...Ázsiába?;):music:. Vigyázzatok magatokra biztos jól érzed magad:)
    Nekem is meg lesz a Felhő..csak kirakózni kellene még vagy 6-ot és meg lesz. A jobb oldal az elég gyenge.
    Anyu tényleg valami Gyönyörűséges lett a képed . Mitől kaptál te ilyen szép ihletet:D:inlove:.
    Csillagozom.

Last edited: Mar 1, 2020
  20. koko.54

Sziasztok!
    Igen-igen Emese,gondoltam hogy a felhönel jarsz,mara meg mar kesz is vagy:)
    Gratulalok a keszeknek,gyorsak vagytok,en meg csak most ertem a felhöhöz,hajra mindenkinek:)

Thread Status:
Not open for further replies.