Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Közben kisütött a napocska, és jó meleg lett, kertészkedtem...;)
    Holnap tárgykeresős event.
    Láttátok a fő díjat? A 160 befejezett játék nyereménye 2 FA fa!:D
    Biztos csinálom! ;) Kell még egy, meg még egy!:p

Most olvasom a csevegőt...
    Jesszumpepi!:eek: 50 ezres gazt kell letermelni... :cry:Rengeteg szupikaka kell, gyűjtögettem, meg remélem lehet venni is... kell nekem a varázsfa, farmaranyfa, meg minden...:wuerg::cry: mammut fejlesztések, farmarany, szezonpontok...

Utoljára szerkesztett: 26.5.20
    Imi*, lazanne, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ezzel én is így vagyok. Végre egy kicsit érdekesebb kapományok! Bár ez a milliom gaz.... egyetlen területről.....

Imi*, lazanne, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüüü,borzalmas sok növenyt követel es felröpit:cry:igaz,szep dolgokat lehet kapni.Azt hiszem csinalni fogom,lesz ami lesz,Farmaranyfa meg nekem sincs,kezdetbe Bambi voltam azt hittem lesz meg majd lehetöseg.Most van lehetöseg de, milyen aron hüüüüü,reggeltöl Mikulasig kell dolgozni,sok sikert mindenkinek hajra,nehogy mar a nyul vigye a puskat.

4. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Sajnos ma én sem tudtam csillagozni...

Sajnálom ezt az eventet, pünkösdkor nem leszünk itthon, biciklitúrára indulunk.:)
    Bár gondolom, ha mindennap aratnék 2-3x sem érnék farmaranyfáig.:)

Emese vonatosból lett sivatagi rózsa, mosódió, mangrovefa és ambarella fa.:)

Imi*, lazanne, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. Bellerose

Bellerose Járnitanuló

sziasztok

sajnos én nem régóta játszom,így teljesen új a farmaranyfa fogalma. megéri érte szenvedni? sok minden kell,hogy elérjem?

Imi*, szellorozsa, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. koko.54

Szia!
    Ha,hosszab ideig szeretnel jatszani,megeri szenvedni, nagyon ritka a lehetöseg a farmaranyfa megszerzesere.

Imi*, szellorozsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, most belevágtam az eventbe, hááát a fa jól jönne, de rengeteg gaz kell hozzá.
    Persze nem véletlen, mert így sokan vásárolnak majd, ami jól jön a farmszakiknak, jól kifundálták.

Imi*, jófarmerlány, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hát jól fel kell kötni a gatyaszárat! Még nem tudom milyen taktikát választok, egyenlőre csak termelek, mint a meszes. Hogy lehet ennyi gazt letermelni? És én nem tudok 80-90 pontnál többet csinálni. Nem olyan jók már a reflexeim.... Na jó néha-néha bejön egy 100 pont feletti, no de akkor is!

Nektek hogy megy ez a vadászat? Melyiket csináljátok?

Nem tudtam csillagozni. :wuerg:

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Kissé késve kezdtem neki az eventnek, pörgettem partyt vagy 130-at lett is bónuszom, +1, (3db.) csak az a baj, hogy 6 órásak...meg 100% bevétel. Nos a kezdőmagot nagy földbe ültettem, minden jóval megszórva, a rekeszbe fehér ártatlanság, meg karácsonyi süti, így a szupikakás földem 48 perc alatt ért be, 23 növénnyel földenként, már a 4.-ik aratáson vagyok túl. Ezek már 1x1 földben voltak. (Muszáj kihasználni a 6 órás bónuszokat) Továbbra is szupikakázom a földeket, már a bal oldal 12, a jobb 51... Remélem végig tudom vinni...;)
    Még mindig nem enged csillagozni...
    Én a különbségest játszom, ahol 10 különbséget kell megtalálni, ez vált be a legjobban... Átlag 95-100 pont...:)

Utoljára szerkesztett: 27.5.20
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nekem ritkán volt 100 pontom....nem nagyon memorizáltam lehet az a baj. Sok idő elmegy vele...ha másfajta eventmechanika lenne talán csinálnám....így is csinálom....de hogy FA fám nem lesz az szerintem elég biztosnak tűnik már most.
    Sok sikert nektek remélem sokótoknak sikerül :)..én úgy csinálom mint a többi eventet.
    Csillagozni nem lehet.

11. koko.54

Sziasztok!
    Anyu,nagyon jo haladsz,en is a 10 külömbseget csinalom 80-90-es szerencsevel,jobb oldal 23-as bal oldal 6-os,csak csendesen csinalgatom.

Imi*, -Anyu-, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Szóval bedurvultam. A 90 s-es feladattal 102-120 pontokat tudok csinálni. a mai 3 képet már kenem-vágom. Bal 13, jobb 56 jelenleg, de még lesz 11 játékom ma. Éjszakára bekomfortozom.

Hajráááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

Imi*, -Anyu-, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  13. koko.54

Emese,igen szepen haladsz te is,en meg nagyon alul kullogok,na majd holnap:)

Imi*, Galadriel, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam volna, de nem tudtam ! :(
    Én még nem játszottam, csak termelgetem a növényeket, majd lesz belőle valami .:)
    Szép álmokat mindenkinek !

Imi*, Galadriel, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok!
    Az event haladgat, de lehet, hogy a felhő sem lesz meg, hát még a FA fa.
    Azért csinálgatom, mert jó cuccokat is ad.

Imi*, jófarmerlány, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok! :)
    Hozok 1 kis frissítőt a sok kapáláshoz...Bal oldal 15 sor, jobb 60... Megleszaz!:wuerg:xD

[​IMG] Nagyon ügyik vagytok,;) mindenkinek hajráááá! Hosszú még az event idő... Megnézem lehet-e csillagozni...
    Hurrrrááááá! lehet! Így csillagoztam!:D

Utoljára szerkesztett: 28.5.20
    Imi*, lazanne, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Most annyira nincs jó idő, de legalább nem esik. Elmentem csillagozni. Hipp hipp huzzááááááááááááá! Műx!

Így állok az eventtel. Visszatértem a komfortozáshoz, mert nem győzöm szuperekkel.

Hajráááá mindenki!!!!

Imi*, lazanne, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  18. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Csillagoztam, végre lehetett!

Imi*, jófarmerlány, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hahóóóóóóó!

Így állok:

Imi*, lazanne, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Imi*, lazanne, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.