Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Gyógyulgassál drága, most mindenki beteg.... Mintha fentről szórnának valami nyavaját ránk, hogy a gyógyszeripar kaszáljon....:eek:o_O

jófarmerlány, Galadriel, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Gyógyulgassál öcsi...azt hiszem nekem is holnap már gyógyszer kell:( ..remélem nem szórnak ránk semmit.

jófarmerlány, Galadriel, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok:

Az eventek jól ki vannak találva, Ha meg akarjuk csinálni
    az pénztárca nyitogató lesz,de nálam sajnos üres.
    Én dolgozom becsületesen,deaz én kertem nagyon kevés felröpit ad.
    Majd lesz valahogy. A csillagok repültek. Öcsi jobbulást, mindég számithatsz rám.
    Szép álmokat. Marika

4. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok!Csillagoztam

5. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Mindkét eventnek nekiállok :) Mindenkinek aki neki áll, sok sikert kívánok hozzá! :)
    Csillagozni este fogok.

Imi*, -gyöngy-581, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok drágák!
    Ha elkezditek az eventet a bahán, figyeljetek oda, mert időkorlátos!
    Az eventcsevegőben leírják oda-vissza, mit kell csinálni. Nagyon hasznos, van kézi, meg gépi aratásra számítás...
    A farmon az eventhez a kék nefelejtset érdemes ültetni, igaz 9 órás, de sokkal kevesebb kell, mint a másik kettőből.
    Ez is ott van az event csevegőben!
    Csillagozom.
    Betegeknek:
    [​IMG]Jobbulást. Én még szedem az antibiotikumot, ma még 2-őt, aztán 7 napig napi 1-et...o_O:sleepy:

Imi*, ballamarika44, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Reggel persze learattam, azt hittem az ajikat is elküldtem automatikusan, de nem. Így jár, aki félálomban tesz-vesz. Csinálgatom az eventeket. aztán majd látom. Csak 1 területet vagyok hajlandó leszedni.
    Nem tudom miért kell ilyen zsúfolt ptogtamot csinálni. A vidámparkba már egyáltalán nem járok, nincs rá időm.

Csillagozok.

Imi*, ballamarika44, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jövök mutatom miket találtam a spájzomban...:wuerg:xD
    [​IMG] Nálam a bájital illatos szénabálával van...xD s a rózsalekvárom: [​IMG] zászlós sárkányos...:pxD Mi van itt? Mék rendet rakok a spájzba...

Imi*, miniowl, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  9. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek,

A betegeknek jobbulást.Az eventezöknek sok szerencsét.
    A csillagok repültek. Marika.

Imi*, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Mönyök, én is szétnézek. Lehet nálam is össze-visszaság van.
    Nem csinálom a bahást- Nem szzeretem az időkorlátos feladatokat. MEGÖRÜLÖK attól, hogy a rendes farmon minden térváltásnál előjön az a vacak eventtábla. Lehet megmérgelődök és ki se nyitom a farmom amíg ez tart.

Imi*, ballamarika44, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok, szép napot mindenkinek:)
    Minden farmos területváltásnál megijedek a felugró ablaktól. Nem örülök neki, hogy ha kell, hanem először megijeszt és utána zárogatnom kell:) Nem akarnám megszokni a zavaró tényezőt, de.. megkapom.
    Az eventekkel szépen haladok.
    Csillagoztam.
    Mindenkinek szépet és jót mára is, a betegeknek jobbulást:)

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nagyon idegesít ez a fránya felugró. Mi a csudáért kellett e ide? Komolyan sikító frászt kapok ezektől az újításoktól. nem akarják, hogy játszak? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Jól összeszedegetted! A több napóra narancsosabb hátteret csinál?

Csillagozok.

Imi*, ballamarika44, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szép 7 végét!
    Hoztam valamit!
    Csillagoztam...

Drágák a beállításoknál kapcsoljátok ki a felugró ablakot....

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Drágaszág! Szoha nincs bekapcolva. :( Ninc mit kikapcolnom ész ez a vacak ablak mindig belemászik a képembe. Nagyo-nagyon-nagyon utálom.

Imi*, -Anyu-, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia:)
    Köszönöm, hogy megmutattad, de én erre nem fogok szavazni, mert magát a minijátékot szeretem mindegyiket, bármelyikkel szívesen játszom. A gondom az önálló életre kelt felugróablakkal van, amit nem tudok eltüntetni. Akár akarom, akár nem felugrik és nem tudok ellene tenni semmit. :oops::sleepy:
    Szia!
    Így érzek én is, bár nálam néha be van kapcsolva, de mindjárt kész vagyok az eventtel és aktív lesz a felhőm, az ablaktól viszont sajnos nem fogok tudni megszabadulni, akár akarom akár nem ugrani fog több területen is.:music::sleepy::oops:

Imi*, -Anyu-, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Panaszkodtam.
    Hát ezért kap a paraszt gutaütést. :(

Imi*, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  18. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    En csak a bahan csinalom az eventet,ha,minden sikerül,estere kesz:)neha keverekxDcsillagokat osztom.

Imi*, szellorozsa, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Mindkét felhőm aktív, gyakorlatilag egy órán belül készen van mindkét event. Az időutazóból hiányzik egy pici rész, ott várom a növények érését és rendezem vissza a bahát :) Jöhet a pajtatöltés újra:) Tetszenek az árvácskák, lehet hogy a farmon készül egy új képem velük (?) még alszom rá egyet/kettőt, mert sajnos holnap is dolgozni fogok :)
    Én kicsit megijedek (de már kezdek edződni...:cry:) és sajnálom a felesleges kattintásokat. Amikor telefonról aratok külön macera területenként zárni újra és újra.. az event pedig még elég sokáig tartani fog :( Reménykedem a javításban..
    PS: Visszajöttem, mert most örülök egy kicsit, remélem tartósan:) eltűnt az ablak, ez nagyon jó hír :)

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
    Imi*, szellorozsa, asdfghjkl7373 és 5 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam :)
    Szép álmokat mindenkinek !

Imi*, szellorozsa, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.