Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm hogy drukkoltok, minnel több gyöngyöt kapjak:)holnap vagy holnap utan hozom az eredmenyt.csillagokat osztom,tovabbi szep estet.

jófarmerlány, Galadriel, lazanne és 2 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Holnapi event
    Csillagozom... És láblógatás tovább... Tegnap leszakadt az ég, o_O nagyon nagy vihar volt itt a Balcsin... Ma 1000 ágra süt a nap, és harapni lehet a levegőt. ;)

3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Jó láblógatást! Az én kis családom is a Balcsin van Fonyódon, ma mennek du. Badacsonyba borozgatni, na csak vicceltem, szétnéznek, majd szombaton jönnek haza. Nagyon hiányoznak!
    Az eventet nem csinálom, nem érdekel, azért köszi az infót.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia Emikém! Köszönöm, rám fért már a pihike...;)
    Tegnap voltunk Badacsonyban! Imádtam. Mi borozgattunk, cukiztunk, kávéztunk, ebédeltünk...Ja! És piacoztunk.;):inlove:

jófarmerlány, Galadriel, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...itt éjszaka valamennyit esett...de ma egész nap..délután 4 körül hagyta abba..borúság van.
    Kitettem a Bahára a titkos ólakat....már jól összegyűlt..de még így is van 20 db. ... majd ezek után ki teszem azt is.
    Itt van rólla a kép...kiváncsi leszek mik lesznek belőle:music:..sárgatojó...sárgakecsketej remélem már a múlté...hátha lesz benne narancsangóra;)

http://keptarhely.eu/view.php?file=20200819v00tqxm12.png

Csillagozom.
    Esetleg ha valakinek van kedve az egyéni tipphez amit ő talál ki..nyugodtan tippelhet. Pl. mennyi sárga ól lesz...vagy mennyi narancs...vagy mennyi rózsa...esetleg azt is mennyi új ól...mert azért tudni mik az újak...de összeségében az új..nem külön külön. Szerintem csak van olyan titkos ami mostanában kaptam.
    Rátok bízom. Aki legtöbbet eltalálja bármiből ..3 napig. 3 csatni a nyeremény.

Utoljára szerkesztett: 19.8.20
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijja Rózsaszálam!:)
    Tippelek!

Agáma 2
    Szurikáta 3
    Narancs 12
    Citrom 12
    Piros 8
    Rózsaól 2
    Angolna 3

jófarmerlány, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Köszönöm szépen:) ügyesen megoldottad:) legalább a többieknek lesz valami alap :)

jófarmerlány, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Tippelek:
    tengeri póni 2
    angolna 3
    szurikáta 1
    mantarája 2
    narancs 3
    rózsa 0
    piros 2

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Megjöttem! Amikor az a nagy vihar volt, mi akkor utaztunk. Le kellett állni, mert semmit sem láttunk. Alsóörsön gyűltünk össze. Ettünk, ittunk, dumálgattunk. Volt akivel 30 éve nem találkoztunk. Most megbeszéltük, hogy nem várunk ilyen sokat a legközelebbi talira, hanem 2 év múlva Szegeden...már várom.
    Farmozni nem igazán farmoztam, reggel egy aratás és kész. No, de most aztán kapálok rendesen. ;)

Csillagozok.
    Köszi az infót. Csinálgatom, lesz ami lesz.
    Szellőcske a szigeten nem kaphatsz kecsketejest.:pxD:inlove:

TippElek:
    Agáma 1
    Szurikáta 4
    Imádkozó 3
    Narancs 8
    Citrom 15
    Piros 3
    Rózsaól 0
    Angolna 2
    Rája 3

10. koko.54

Sziasztok!
    Kód: SPEED
    Tartalma: 5 party pörgetés, 50 szupertrágya

jófarmerlány, lazanne, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Köszönjük a kódot meg azt hogy tippeltek...majd most aratom a titkosakat..és eventbe is most fogtam bele.
    Nem rég jöttünk Boldogkőváraljáról...és bele léptem egy gödörbe :( csúnya a bokám lila dagadt..elmentem az ügyeletre azt mondta pihentessem borogatás ha nem múlik holnap menni megyei...röntgenre..mert pénteken nincs semmi rendelés. Nahh tényleg Boldog-kővár után ..borúság:oops:...de most jobb vettem be algopirint is.
    Akkor aratom a titkosakat...tippeljetek még ha van kedvetek...még csak 3 tipp van...majd vasárnap hirdetek...megyek nézem mit kaptam;)..kecsketej tényleg nem lesz Emese;)

jófarmerlány, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Gyógyulgass, tényleg borogatni kell és pihentetni.

jófarmerlány, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Mióta megjöttünk főzök. A lánykáméknál ki kellett venni a konyhafalat, így ő nem tud kaját csinálni. Ráadásul bevásárolt husikából, szóval sütök-főzök. Még mindig van nyers husi.

Az eventtel lassan haladok, de ne is mélyedtem el benne, csinálom, mint a kakukk.

Csillagozok.
    Ó te szégény! Így jár aki félrelép.:p:inlove: Pihentesd, hamarabb szabadulsz.

14. koko.54

Sziasztok!
    Szellöcske,jobbulast kivanok:)
    Sikerült befejeznem a pecazast,10 napi gyüjtemenyem.
    13db gyöngyöt kaptam,volt meg 3db,igy lett 16db,a felhök sikerültek:)

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Mindennap csillagozom, csak nem írtam...:)
    Program, program hátán.... Annyian vannak most itt lent, hogy ennyi ember nincs is... Mindenki ide jött??????:eek:
    Holnap már start haza, elég volt...:p

Édes Rózsám! Hát mitet csinász magaddal drágaságom... :sleepy: Nekem Rómában sikerült ugyan ez, reggel, mikor indultunk a Colosseumba... Nem akartam kihagyni, így 4,5 órát végig bicegtem, estére 3x akkora volt a bokám, másnap fekvés a szállodába, amikor fizetett program volt, azt hittem beleőrülök...:mad::sleepy: de nem tudtam lábra állni... Alig tudtam haza cammogni... Úgyhogy hallgass a szép szóra, pihenni, pócolni, borogatni...És jobbulást!
    Kokokám! Gratulálok a felhőkhöz. :) Nekem 1 van, mert kimaradt egy event... De sebaj Tóbiás! ;)

Utoljára szerkesztett: 21.8.20
    jófarmerlány, lazanne, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét kívánok mindenkinek.
    Én is itt vagyok, és mindég olvaslak benneteket.
    Nekem is sok titok ól meg fa jött,de új nagyon ritka volt.
    Szellöcseke jobbulást kívánok. Ha lehet még tippelni akkor a tippeim a következő:

Agáma 1
    Szurikát 3
    Imátkozó 1
    Narancs 10
    Citrom 12
    alap állat 10
    piros 1.

Azért kívánom hogy ennél sokkal jobb legyen

jófarmerlány, -Anyu-, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Sziasztok...köszönöm szépen a jókívánságokat. Délután megröntgenezték 3 oldalról...nem volt törés..se szakadás...csak húzódás és zúzódás...rándulás.
    Nekem is olyan mint buci... egybe lábammal..tiszta lila..kicsit utánna még járkáltam a ..párom Obizott...vártam rá...de én sem tudok sokáig egy helyben lenni.... 1-2 hét és remélem rendbe jön azt mondták.

Tippek:

Anyu:

Agáma 2
    Szurikáta 3
    Narancs 12
    Citrom 12
    Piros 8
    Rózsaól 2
    Angolna 3

Lazanne:

tengeri póni 2
    angolna 3
    szurikáta 1
    mantarája 2
    narancs 3
    rózsa 0
    piros 2

Emese:
    Agáma 1
    Szurikáta 4
    Imádkozó 3
    Narancs 8
    Citrom 15
    Piros 3
    Rózsaól 0
    Angolna 2
    Rája 3

Marika:

Agáma 1
    Szurikát 3
    Imátkozó 1
    Narancs 10
    Citrom 12
    alap állat 10
    piros 1.

Koko:
    Agama 2db
    Tengeri poni 3db
    Angolna2db
    Imatkozo 2db
    Raja 2db
    Narancs 10db
    Piros 6db
    Rozsa 1db
    Citrom 10db​

Akinek van kedve még tippeljen :)

Utoljára szerkesztett: 22.8.20
    jófarmerlány, -Anyu-, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Már megint fullasztó a hőség. Semmihez nincs kedvem.
    Az event halad, ha jól nézem minden babánál 1-1 hiányzik. Termelem a gazt ezerrel.

Csillagozok.
    A tippelős hszt beraktam ám a szavazóra. Ne vigéckedj a lábaddal, adj neki időt a gyógyulásra.

jófarmerlány, -Anyu-, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Gratulálok, na ugye ugye, hogy ugye, csak türelem és felhőket terem

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kész vagyok az eventtel, megszereztem a szerszámfa xxl-t.

jófarmerlány, lazanne, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.