Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Itt vagyok de mindjárt megyek csicsikálni. Eventelek holnaptól

Utoljára szerkesztett: 28.1.21
    **jeje**, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Marika !
    Úgy sajnálom hogy ennyit kell kinlódnod és mégsem sikerül...látom ma este nem is jöttél:(
    Nincs véletlenül többször letöltve a Kliensed? Tudod mondták az elején hogy nem szabad kétszer vagy többször letölteni mert galibát okoz. Csak egyszer kell. Elhiszem hogy aki nézte... csak a géphez ért a farmeramához nem...de azt esetleg megnézhetné hogy letöltéseknél mi van neked letöltve a farmerama játékhoz...meg elmondanád neki nagyjából mi is itt a változás a játékban.
    Vagy eseteleg kérjél meg valakit aki játszik ott közeledben ...hogy nézze már meg... hátha tudna valamit beállítani..törölni...vagy letölteni...
    ki tudja mi a gond. Remélem megoldódik..és jössz majd :)
    Én is csinálom az eventet délbe ixorát elültettem:)
    Köszönjük Anna az összesítőt:)
    Anyu is el van tűnve...pedig ma még egy repülőt is küldtem át a farmjáraxD...gratuláltam a lépéshez neki...gondoltam hátha felébreszti a dübörgés...de továbbra sem kapál;).
    Szavazok .
    Igen nekem meg éjszaka.. este... mindig lassú az unity meg forog ezért ilyenkor a klienssel jövök fel olyan gyors mint a villám...csak kicsi méretben..tudom valahol le van írva hogy kell nagyobb méretben...de jó ez így mert napközben az unityvel jövök.
    Szavazok..jóéjt.

jófarmerlány, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia Szellőcske , ilyen késői órában ! :)
    Így/itt lehet a Kliensben javítani a képernyő nagyságát:

Beállításokat a jobb felső sarokban találod. A legalsó ikon villáskulccsal, csapóval.

Rákattintva a megnyíló ablakban találod a nagyítást:

Ne felejtsd el az alján elmenteni az új beállítást !
    Szép álmokat!

szellorozsa, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Náluk ronda, szürke. Tegnap torna órán nagyon megkínoztak, olyan izomlázam van, hogy mászni is alig tudok.
    Én is azt a 24 órás virágot vetettem eventvárónak. Sok felröpi kell, ajjoz képest, hogy csak egyetlen terület adja.
    -Anyu-: Hol vagyol?

Ne arassátok az ültetvényt!

Megyek szavazni.

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok! Itt vagyok, most fejeztem be a vasalást...
    [​IMG] Mondjuk én nem ilyen mosolyogva csinálom...:wuerg:xD

Édes Rózsám! Semmilyen repcsi nem jött...:eek::oops: Lehet nem mükszik még ebben az unityben. De láthatatlanban is köszönöm a gratut.:inlove:
    Itt vagyok ragyogok...:) Nekem majdnem sikerült aratni fél 11-kor... De észbe kaptam! :) Már lekevertem 10 macskás szobrot, én a 7 órással kezdtem. Na majd meglátom. Szavazok...

6. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Szavaztam!
    -
    Anna,köszönjük az infókat!
    :)

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm szépen Annácska:)
    Szia lehet kliensből küldtem már nem is tudom vagy.... unityből....az biztos hogy megírtam:)...lehet küldés helyett bezártam:music:
    mindegy gratuláltam :) Azé mosolyog a vasaló muki...mert be sincs dugva a konnektorbaxD...és csak egy helyben simogatja és ábrándozik;)...így én is el vasalgatnék;).
    Haladgatok az eventtel...aratok...rengeteg növény kell:(

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

**jeje**, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Hát hol jártok Báránykáim? Sehol senki? Ennyire azért nem kell kapálni! Még megárt ez a kemény meló.:inlove:8)
    Én is el vagyok veszve, ma konyhaszamba előre, mert holnap kémiát nyűjjük Zsuzsikámmal. Azért kapálok is, a 4 órással kezdtem, már van kb 8500 db. Ma megleszek vele, aztán jön a másik.
    Ti hogy álltok?:inlove:
    A szezonosnál az utolsó sort ismételgetem.;)

Megyek szavazni.

**jeje**, koko.54, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok !
    Én is itt vagyok, "erősködöm" az eventnövénnyel, mert nem igazán akar szaporodni !:(:wuerg::cry:
    Azt hiszem ,jó lesz most, ha a felhőig eljutok, lealább az legyen meg, ha már az előzőről lemaradtam .

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt vagyok en is,event halad,meg egy aratas es kesz a hosszu eresü,de sajna a felröpi olyan mint a feher hollo,kb:500db es ezer kellenexDhogy a rövid eresüt tudjam csinalni.14db pannim van meg sem adja ugy ahogy kellene,jo fel evig szepen adta,kezdödik megint.Sok sikert mindenkinek hajra.

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest
    A gaz megvan, felröpi kb 560 db van. Nem tudom, hogy lesz ez meg....

Szép álmokat...

13. jófarmerlány

Újra itt !
    Szavaztam .
    Jól megoldották nekünk ezt a "Barlangkutatós" eventet !
    Rövidebb idő alatt , mint a szokásos event, 2 x annyi növénnyel és 2x annyi felröppenővel, kevesebb területen és még 0 percezni sem lehet !
    Nincs mindenkinek 10000 szupertágya a pajtájában ! Persze nem kell mindent megszerezni 1-1 eventben, így aztán a "csóróbbak" elégedjenek meg a Felhővel. /Ha eljutnak odáig./
    A másik, nem mindenkinek adja a Malom számolatlanul a %-os bónuszokat !:(
    Na, most kipanaszkodtam magam,/ritkán szoktam/ de tudom , úgy is felesleges, mert ilyenkor szoktak azzal jönni, nem kell eventezni, sőt farmozni sem kötelező! :(
    Ez csak kikívánkozott most belőlem, ne haragudjatok !!
    Szép álmokat mindenkinek !

yucee, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nincs mit tennünk...a 7 órás gaz nekem is kész...röpire várok, sisakbab van a földben:sleepy:felhőm lesz, piccolo láda nem:cry:
    ez most 1 ilyen küldetés...további szép estét;)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ne mérgelődj Annám. Nem lesz kész, és kész. Én már elengedtem. Lehet még a felhő is szopik...

16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Bekukucskálok és megnézlek benneteket. A szenvedésem tovább tart,de nem hagyom magam.
    A felhőig nagyon szeretnék eljutni. Köszönöm nektek a felröpiket .
    Remélem a vezetőség nem akarja megfelezni a játékosokat, és ezt a
    nehéz feladatot sikerül nekik megoldani. Marika

Galadriel, **jeje**, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Eventelek én is, kb. annyi sikerrel mint ti. Hosszú érérsű legyártva, a felröppim 588. Valamit kezdhetnének vele, mert én sem áldozok több szupikakát. Ha nem, akkor nem... Szavazok.

18. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép reggelt mindenkinek!

Anyu,köszönjük a fincsi kávét! :inlove:
    -
    Én mjusikot hoztam,ezt hallgatom így közben és nagyon jó. Relaxációsat kerestem :)

-
    Szavaztam! :)
    -
    Anna és a többiek,itt legalább panaszkodhatunk kicsit egymás között..hisz azért vagyunk egymásnak. :inlove:Mind ugyanabban a helyzetben vagyunk. Ez van.
    Én is írtam nem fogok eventezni,mert tudom miből áll,aztán mégis mindig belekezdek.
    -Én a hosszúval kezdtem a meló miatt,így 1x-2x bekínlódtam magam telóról szünetben,hogy learassam azt az egy területet. De még így sincs meg. Szupertrágyám nekem is kevés van,most kint van az összes mamutfám a farm területeken,az erdőben ólak. A felröpikből iszonyat kevés van.Learattam a hosszú érésű eventnövényt 4 Pannival és adott 38 felröpit :( Összesen 452 darabom van. :(
    -A szezonosnál nemsokára meglesz a 38-as rész.
    - Egyik nap majd 1000 aranyat elszórtam az ólválogatás dologra, vagy nem is tudom a pontos nevét.De kaptam sok jó ólat.Egy csomó zombijuhot is.
    -Aztán a többi aranyon vettem 100 paty pörgetést és jó sok aranybanánt.
    Ha már a felhőt nem vehettem meg mivel aranyat vettem korábban, akkor már elszórtam jó dolgokrao_OxD
    -
    Marikám, borzasztóan sajnálom amin keresztülmész most ez a játék miatt...Tudom mennyire szeretsz itt lenni a csapatban. Annyira remélem,hogy sikerül megoldani azt a problémát.
    Ha értenék hozzá,akkor nagyon szívesen segítenék,mert tudom,hogy létezik olyan,hogy távolból is megoszthatod a géped képernyőjét mással és úgy tud az illető a távolból akár működni is a gépeden...programokat helyrehozni stb. Csak nem tudom hogy kell :(

Utoljára szerkesztett: 30.1.21
    yucee, jófarmerlány, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép. Mindenesetre vigasztal, hogy hasonlóak az eredményeink, nem én bénázok....
    Babám! Jó ez a mjúzika, csak este kell hallgatni, mert elalszom. Most valami jó kis pörgős, riszálós kell, hogy mindennel végezzek----

740 felröpim van, az éjjelte zöldbabot (vagy mit) vetettem 1x1-be. Most is azt ültettem. Remélem a felhő meglesz, ha nem... Lehet ez az event a bünti. mert a szülinapi laza volt. :p:wuerg:

Megyek szavazni.

Anyu! Köszi a kv-t

-Anyu-, jófarmerlány, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  20. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

611 felröpim van és több mint ezer kell,hogy meglegyen a felhő. Ez az event már biztos nem a kispályásoknak lett kitalálva. Vagyis igen is meg nem is. Normál módon feléig lehet megcsinálni,max a másik felét is el lehet kezdeni. De már, ha megvan a fele, az úgymond egy event,mert a második fele a prémium jutalom,mivel minden dekorból még egyet lehet szerezni,plusz a végső jutalom a piccolo láda.
    Még,ha az eventnövényeket le is termeljük...amit folyamat termelni kell ezen a kis területen,hogy meglegyen 2-3 nap alatt a több mint 10.000 darab, de a 4 órás gazra nem tudunk...vagyis lehetetlen annyi felröpit szerezni, amennyi kéne. Itt csakis azok teljesíthetnek,akiknek van valami extra bónusz + sok-sok szupertrágya.
    Azt hiszem elégedett leszek én a felével is! :D
    -
    Jaaa...és kérem szépen 100-as szintű lettem farmon!!! :inlove:xD
    -
    És ezt az infót ne felejtsétek el! :inlove:

yucee, jófarmerlány, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.