Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

De! Megmondtam!

Aztán lesz kapsz!

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Legyen szép estéje mindenkinek !

3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szia Rozika!
    Az en tippem 55milla,abbol indultam ki amit Szellöcske irt,nagyon gömbölyü a vege [​IMG]
    Köszönöm a zeneket,tetszenek:)a vegen mindig a YouTube oldalon kötök ki.
    Köszi.olykor nekem is van szerencsem:)gratulalok en is,ugy mindenkinek akiknek sikerült valami jo.

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Dehogy van itt komolytalankodás:)...ez a fiú cica meg mit játsza az eszétxDxD...vagy elment neki;)...valami egeret lát mert nyalja a száját:D.

Ez birka volt a Főkolompos a nyájban..azért ilyen merész..ott kolomp a nyakában;)...nem tudom a nyájat hova terelte....xD....szerintem utánna kapott egy kis eligazitást:D.

Az eventtel így állok...eventnövény szépen szaporodik...örömében röfi ráült az elefánt hátára:eek:és a Főfarmomat kezdi elönteni a
    a Forrásvíz.:) Kicsit megkavarodott helyzet;). 50 érmém van már... csak kettő kell a Felhőhöz.

r[​IMG]

5. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Sajnos ez a játéknem vidit, hanem mérgesít.
    Dórika Boldog névnapot. Virágot a kertemből tudtam volna szedni.Virágzik a hóvirág.
    Nekem a farmom is teli van virággal, meg hintázó barikával.Sokszor se kézzel se géppel nem tudok aratni.
    Nem azért jöttem hogy panaszkodjak.

Rozikám az én tippem 15 999 999.
    És gratulálok a szint lépésedhez.

Marika

6. broza

broza Fórumelemző

Annácska....nemcsak szavazni köll, hanem tippelni is!:p;)

Mennyi pont kell még a szintlépésemhez?
    A legjobban tippelő díja egy Panka!
    És hogy érdekesebb legyen, a legrosszabbul tippelő díja pedig egy Pocok légyfogó!xD

Mivel cserenap 12-től van, így a tippeket február 11-ig (csütörtök) várom.

Tippek:
    Anyóca - 238 millió
    Emese - 301 millió
    Kuzdern- 123 millió
    Jucus78- 99 millió
    Vízöntő - 156 millió
    Szellőcske - 74 millió
    Jeje - 2 millió
    Koko - 55 millió
    Marika - 15,99 millió

7. jófarmerlány

Sziasztok !
    Csak bekukk, szavazás estefele.:)
    Rozikám, te olyan magasságokban jársz, hogy meg sem tudom tippelni, mennyi kellhet még a 238. szintedhez . :p;)>:(
    Na majd összeadok, kivonok és négyzetre emelek, no meg a gyökvonást sem hagyon ki és azután én is tippelek majd
    valamit . :D:wuerg::cry:
    Legyen szép napja mindenkinek !!

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szürkeség van. Megkapáltam, ajikat elküldtem, megy a láblóbálás. Jól esik.

Megyek szavazni.

Látom nem vetted komolyan a csillióimat, pedig.... Olyan rengeteg pont kell már egy szintváltáshoz, hogy teljesen beláthatatlan. Engem igazán már nem is érdekel. Haladni nemigen lehet, vagy csak csilliókért.
    Annám csapj a hasadra, jó lesz az!

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Itt ezer ágra süt a nap... :) Nagyon nevettem a képeken...xD Jajj! Még a könnyem is kicsordult...:cry:xD
    Reggeli edzés meg volt a padon, utánna 20 perc masszír a fotelban, majd ebéd félig kész, lencse főzi, csibe fasírttal...Gyógy teámat megittam, most már jól vagyok...
    [​IMG]:wuerg:xD Megyek osztok nektek szavazatokat...;)

10. jófarmerlány

Mesikém, majd megcsapkodom párszor a pocakom és tippelek valamit .:)
    A tenyésztős neonólból lett egy neon teve .:p

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Végeztem röffenccsel...

Gratula! Nekem is az lett...:)

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratula!

Nekem neon macskaházacskám lett.

13. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Emesmém a gratula jár, mivel lett szajkód és gekkód is, ha jól olvastam :)
    A zenék jók! :)
    -
    Szellőcske, nagyon muris a farmod!xD
    -
    Gratulálok a neon ólakhoz! :)
    Valami nekem is lett, de már olyan régen volt, hogy nem is emlékszem!o_OxD
    -
    Szavazok! :)

14. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Annácskám üssé a hasadra 5-ször...és utánna szorozd be annyival ami éppen eszedbe jut hogy kb. mennyi is lehet;).
    Rózikát látom nem lehet megvenni a csilliókkal :) Jó kis zene...tetszik az énekesnek a haja is :)
    De kis édes:inlove:...kutyát is láttam már csöpögő vizből inni...jobban szeret mint tálkából.
    Gratulálok mindenkinek a neon ólakhoz:) Nekem is van pár mozaik titkos hátha lesz belőle...mi az új?...pele? lepény? megnézem mogyoróspele. Nekem meg van lepényfám....nem volt eddig.
    Szia..igen kicsit helyet cseréltek a földek:)....hát én sem nagyon szoktam emlékezni mit is kaptam.
    Nem sokára aratok..felhő meg van de még nem csücsül rajta semmi:)

Last edited: Feb 8, 2021
  15. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok az olakhoz,az itteni olvasas utan en is mentem a raktarba, talaltam is egy ladat,haaat mit kaptam Neon tengerimalac olat xDpedig pulyka olat szerettem volna,jo lesz cserenapra.Ha minden sikerül holnapra kesz leszek a fagyos szezon feladatokkal,elsö alkalommal csinalom keszre,ma itt is kaptam egy gekkot,mar kettö van.Na megyek egy kicsit meg dolgozni es szavazni,hajra eventesek.

16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!
    Hoztam a kávét és futok melóba! :D

17. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!
    Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondolt rám!:inlove:
    Kissé elúsztam munkahelyen munkával, most pedig "pihenek" immáron nem egy hanem két beteg gyerekkel itthon.:(
    Emesém a frézia nagy kedvencem. (csak halkan súgom, bár egy napon van Dorottya, Dóra, én az elsőt ünneplem);)
    Eventek általában nem sikerültek, de olvasom, nálam komolyabb játékosoknak is feladta egyik a leckét. Pedig már ezerszer eldöntöttem, bele sem kezdek, aztán legtöbbször mégis..
    Mindenkinek szép napot kívánok!

Broza ha elfogadod, tippem: 178,50 millió

18. jófarmerlány

Sziasztok !
    Csak bekukk !:)
    Dórika, jó látni téged is, a picurkák meg hamarosan meggyógyulnak,ápolásuk nálad "aktív" pihenő, amibe sokszor jobban el lehet fáradni, mint a munkahelyen .:wuerg:
    Az eventekért meg ne búsúlj, sokszor a nyeremény is elég ..... !>:(
    A márciusi tenyészállat a ardnamalazs lesz, lehet gyüjtögetni előre !!!:)
    Szavazás estefele.
    Szép napot mindenkinek !

19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Tegnap délig szikrázó napsütés, majd beborulás, ködféle, délután eső, majd este hószakadás...:wuerg:o_O Kicsit megviselt, hol majdnem elaludtam, hol pakolászni volt kedvem...:sleepy:
    Dórika! Gyógyulást a "picikéknek":inlove: Neked utólag is Boldog névnapot! :) Annám! Köszi az infót,;) Megyek szavazok, a holnapi hivatalost várom.

20. jófarmerlány

Anyócám, nálunk is ugyan ez volt tegnap, ma meg reggel óta esik és hűvös is van.:(
    Hétvégére meg "bejön" az igazi tél, éppen ideje, ne márciusban-áprilisban legyenek minuszok .
    Pusztuljon a sok "randa" bogár !! Nem akartam a "randa" bogárból ide tenni egy képet, így egy katicát hoztam , úgyis tudja mindenki melyik bogárra gondoltam .:)

Thread Status:
Not open for further replies.