Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. miniowl

miniowl Fórum hercege

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nekem is meg lett a Felhő:) nagyon szépen köszönöm nektek a sok a sok felrepit:) nagyon sokat segített:)
    Öcsi vigyázz magadra..biztos rendbe lesz minden!
    Szóval Anyu elbarkálcsoltadxD...én is elősször kitettem kettőt..semmi csillagbokor...és Akkor Koko azt javasolta egyszerre tegyem ki a 8-at!!!..mert neki így lett 4 csillagbokra. Nahh én is igy csináltam...mikor meg lett a feladat vártam 4 napotxD....akkor kitettem a 8-at...vártam hagy verje a gyökeret:D...és lett is 4 db. ;). Szóval a maradék 5-öt még ha nem tetted ki...egyszerre tedd ki azt is;). Amugy sajnálom
    hogy nem lett:(...hátha majd maradékból. Nem mentem át hozzád mert elakadtam a hóbaxD
    Gratulálok a nyerteseknek meg magamnak is:) Szerintem kisbagoly jó lesz így:)

Utoljára szerkesztett: 19.3.18
  3. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Neked holnap postázom a nyereményt.
    Iminek és gyöngynek elküldtem.
    Csajok, ti pedig cserenapkor írjatok rám, nehogy véletlen elfelejtsem... :)

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok:)
    Napközben telefontól olvastam a baglyodat és azt sem tudtam miről van szó, ezt egy kicsit szégyellem, és alig vártam, hogy ide fel tudjak jönni, hogy kiderüljön miről van szó:) már világos minden, és köszönöm a játékot! :D:)
    A csatnikat megkaptam nagyon örültem neki:)
    Szórom a csillagokat.
    Mindenkinek szép estét kívánok:)

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első utam ide vezetett, megjöttek az ajándékok NAGYON szépen köszönöm a játékot és a lehetőséget!:inlove:
    Tervezek én is majd valamit, úgyhogy legyetek majd résen!;)
    Szavazót frissítettem természetesen!:)
    Megyek csillagozni...!

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok!
    Jöttem olvasni, csillagozni...
    Köszönjük szépen a mini játékot, és a nyereményt is! Gratulálok mindenkinek! ;)
    Szijja Rózsám! Egyben raktam ki, és az 5-ből 5-öt elvittél... Láttam a lábnyomod a hóban! :wuerg:xDxD

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!
    Gratula még egyszer minden nyertesnek. Ronda HAVAS azidő! Fujjjj!
    Kedveseim! NEM NUBLONOZOK! Nem vagyok hajlandó a véres verejtékkel letermelt javaimat bedobálni ebbe a masinába némi apróért. Szóval aki küld ajit az kérem barkácsot küldjön. Még mindig égető fa-hiányom van.
    Én még nem raktam ki a csillagbokros titokizéket. Elég volt a bahamás titokólsokk. Májd máskor..
    Megyek csillagszórni.

Utoljára szerkesztett: 19.3.18
  8. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Én se nublonozok, pontosan ugyan ezért... Nekem mindig a legkisebb tételeket adja cserébe...
    Csillagokat én is kiszórtam :)

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Sajnalom de par napot ki hagytam,öszinten nem sok idöm volt,az asszonyka csinalgatta a farmot.Olvasgattam a szavazasokat,gratulalok a nyerteseknek:)remelem több idöm lesz jönni.Csillagokat osztom.

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Az nem én voltam:)) én siléccel közlekedem:D.
    Én meg nem is tudtam hogy van nublonos:music:.

12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam :)
    Ügyesek voltatok a tippelgetősben .:)
    A titkosakból nekem sem lett semmi újdonság !
    A Tenyésztős eventnél csak a kicsi farmon lett 2 meglepi, 1 Szultán teve és 1 Polka pulyka, a többi a szokásos sárga-narancs ólak. Jók lesznek majd a Gőzösre :)
    Öcsinek drukkolunk, minden rendben lesz, várunk vissza újúlt erővel !
    Mesike, Bagolykát és Fantomot nem teszed be a felső csoportba ?
    Na, kicsit "hosszúra" sikeredtem ,el is búcsúzom mára, szép álmokat mindenkinek !

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Annám! Írtam, hogy javítsátok a Szavazólista linkjét, mert a régi az archívumba mutat. A tied is! Kérlek javítsd erre:

Szavazólista

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Legyen ma is szép napotok! :)

[​IMG] :p

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijja drága Annám! Bagolyka kérte a levételét! Ha jó szavazót használsz, azon már nincs rajta.:)
    Szép napot! Sziasztok! Csúnya, hideg idő, kissé meghűltem... (nem csoda! Kint leskelődtem, hogy ki vitte el a csillag bokraimat!):wuerg:xD
    Na szóval. Csillagozom, és pihengetek...

16. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Ott voltam a listán, és valóban én kértem a levételét. A ti képeiteket viszont továbbra is csillagozom :) MOST IS :D

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Próbáltam a régi szavazót javítani, de nem lehet (értelemszerű). Szóval muszáj a linkeket javítani. Pajtázok. Nevelgetem az állataimat, termelgetek. Annyi a hijány, hogy azt sem tudom mihez kapjak.
    Baglyocska köszi a pontyokat. :)
    Imi*: Köszi ezt a finomságot! A látványa + 2 kg!

Csillagszórok.

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Hoztam a holnapi eventhez 1 kis segítséget! Itt!

Akinek nincs oroszlánja, meg csigája hajrá! Akinek van annak lesz 2... És a felhő is jóóó....;)

-gyöngy-581, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Iiiigen, meg jó sok fát lehet kapni. Pillanatnyilag ez izgat a legjobban. :)

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Várom már a tavaszi feladatot! :)
    Játszottam kettőt a nublonossa és jött 90, 150 farmpengő elég is ennyi, vettem belőle 2 db dekort!:)
    Köszi, hogy gondolsz rám ajándék ügyileg! :)
    Megyek csillagozni mert olyan szépek a képek!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.