Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Anyu...nekem 04.09.-én küldtél húsvéti lekvárt... és pettyes fűz xxl. :) úgyhogy nekem elküldted. :) Itt fél óránként hol esik hol nem..hol süt hol nem. :(

Imi*, **jeje**, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, bár szeles. Kész vagyok a csillagász eventtel. A tenyésztőssel megvárom a holnapot.

Megyek szavazni.

Drágaszágom! Én isz megkaptam az ajikat. Szóval semmi para. Ne éhezz tovább, mert baj lesz!:p:inlove:

Imi*, szellorozsa, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt! Nekiálltam tenyészteni, mondom hamar kipipálom a Díszfás talány feladatot... Bepakolok a szerelem haus-ba, várok, várok, aratok, nézem miért nem ad olyan jelvényt ami kell a feladathoz...:wuerg:o_O Hát hüllőnek beraktam a szalamandrát. És sehogy nem akart hüllő lenni...:wuerg:xD:cry:xD Áááááááá! Velem is csak többen vagyunk...:wuerg:xD
    Akkor jól van.:inlove: Teljesen elfelejtettem... Mondjuk nem csodálkozom, mert akkor nagyon magam alatt voltam...:sleepy:
    Djágasszág! xDxDxD Még nem fogytam el...Majd...xD

Imi*, Galadriel, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Nekem még 8 távcsövet kell gyártani, vagyis még kb 8500 eventgaz kell. A horgászatnál még csak 6 darab gyöngyöm van,de van még vissza úgy 10 nap. Tenyésztősnél kivárom a baby bommot. (beszámoló az event állásomrólxD)
    -
    Szavazok! :)

Imi*, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Máris futok szavazni .:D
    Nekem még 6 távcső hiányzik, 6000 növény, elég lassan szaporodik .:(
    Horgászni még nem horgásztam, de olvasgatom a topikot, elég gyéren adja a gyöngyöket.
    A Tenyésztőset én is holnap csinálom meg, megvárom a Baby boommot .
    Figyelem !!!
    Egy kis tippelős játék az MB tagoknak és bárkinek , aki szeret játszani , tippelgetni.:)
    Mennyi Tp hiányzik a 230.szintemhez ?
    A képet most mentettem el.
    Tippelni 2021.04.25-ig /20 ó/ lehet ,eredményhírdetés utána .;)

Nyeremények:
    A legközelebb tippelő nyereménye 1 Neon ól /Cserenapkor levélben egyeztetünk !/ és ráadás ,a következő 4-ből , válaszhat 2 db-ot !!:
    1.Csokis croissant
    2.Valentin napi cserép
    3.Hibiszkusz lekvár
    4.Eukaliptusz-zselé
    Minden tippelő kap 1 Pünkösdi csokrot .
    Szeretném, ha minél többen játszanátok velem ! xD

Összegyüjtöttem az eddig tippelőket:
    Anyóca:.400 000 000
    Mesike:.645 000 000
    Dóri :......36 000 000
    Julika:...299 999 999 /azta, jó kis szám !/;)
    Marika:.325 000 125
    Tessék tippelni !!
    Szellőcske, kicsicicus, Imi*,kokokám ,MB tagok !!
    Hiányoznak még a Tiszteletbeli tagok is ,de tippelhet bárki , aki szeret játszani,
    tippelgetni !!!!
    Szép álmokat mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 23.4.21
    Imi*, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    515.000.000 Tp lenne a tippem:)Jó éjt;)

Imi*, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Jajj Anyu egyszer már jártál így...meg én is:wuerg::D....de én nem állok a te sorodba;). Amúgy meg könnyű megjegyezni...a simabőrű a hüllő...kaméleon meg az anakonda :) A szalamandra is simabőrű de hasonlit a békáraxD ..remélem érted;).Én meg azt hittem más lesz a poén vége mikor olvastalak. PL. az hogy nincs is még event...vagy nincs is baby boom...ami nincs is :) De jók ezek a kiírások...mert nekem nem is volt eszembe hogy most lesz a tenyésztős:(. Elég horgászni..csillagokat gyújtogatni..nincs még gyöngyön:( akármilyen csalival horgászok. Növény még kell ...ennyi az összefoglaló.
    Anna tippelek:) eddig méricskéltem az enyémhez mert nem sokára én meg 229 leszek..te 230...összehasonlítottam a távolságokat:)
    Egyharmada hiányzott neked az enyémhez képest...de ott több tp kell már... szóval úgy mértem hogy 450-520 M. között van:music:.
    De ez csak tipp:D. A tippem 450 M. tp. További szép estét.

Imi*, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

421.421.421
    fent lenne a tippem. :) Egy hétig készültem egy képre, aztán úgy belemerültem a centizésbe, hogy átléptem a következő szintre. :D

Imi*, **jeje**, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk madárfüttyös, napsütés van. Imádom. Konyhaszamba, kis busójárás....
    A tenyéstős is kész. Odafigyeltem mit rakok a kupiba.
    Megyek szavazni.
    Jajjj Angyalom! Mesterei vagyunk az elbazilikázásnak. Még jó, hogy semmit nem vesztettel, csak egy kis időt, meg szupikaját. Gyógyultok?
    Meglesz az, nem olyan rengeteg 2 területen. Szorítok.
    Köszi a játékot. Megkaptad a meglepit?
    Ugye, hogy ugye? Én is vagy 5x megnéztem, hogy mit is kell most tenyészteni, nehogy elrontsam, ahogy szoktam...

Imi*, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép napot!

Igen Emese,az a jó, hogy 2 területen is lehet eventelni. 4 óra vízzel egyszeri aratás a két területből lehet egy távcsövet csinálni. Még 4 kör és megvagyok én is. Lencsével már túl vagyok,így nem kérek több felröpit. Jöhet a virágos taliga ,gyógynövénykert ,málnabokor,betörő macska és társai :D
    -
    Tenyésztésben kínlódás van.Már múltkor is és most is csak egyesével tudok indítani tenyésztést.Így macerás.Nem mondom,hogy lehetetlen,de lehetne egyszerűbb is,ha működne a "többet indítani egyszerre" módszer. :(
    Nálam nem kattintható a kis plusz jel.Nálatok?
    Kaptam segítséget. Nem volt aktivált tenyésztő robotom :)

Utoljára szerkesztett: 24.4.21
    Imi*, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek:
    Minden este elolvaslek benneteket, de írni már a fáradtságtól nincs erőm.
    A horgászosra haragszom, egy árva gyöngyöm sincs. Kapok ládát 30 db, volt 60 db trágyás
    Sok vackot de igy felhőm nem lesz.A felröppenőt nem kérek mert most ha learatok kész lesz.
    Nagyon köszönöm a sok felröpít.
    Az orvosi vizsgálatok lassan kész lesz még 2 hiányzik az májusra van időpont. eddig minden jó.
    Köszönöm hogy velem szurkoltatok.és még egy kicsit szurkoljatok.
    Szép álmokat Marika

Galadriel, yucee, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  12. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kesz,a tenyesztes is,gyöngyöm az meg nincs,mind lent van a tenger melyen,varom a gyöngyhalaszokat,addig is gyüjtögetek a multkor is igy volt.Gratulalok a keszeknek,a többieknek meg,hajra,sok sikert mindenkinek.

Galadriel, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Egy kis tippelős játék az MB tagoknak és bárkinek , aki szeret játszani , tippelgetni.:)
    Mennyi Tp hiányzik a 230.szintemhez ?

Tippelni 2021.04.25-ig /20 ó/ lehet ,eredményhírdetés utána .
    Lehet még tippelni játékban, esetleg aki még szeretne csatlakozni !

Összegyüjtöttem az eddig tippelőket:
    Anyóca:.400 000 000
    Mesike:.645 000 000
    Dóri :......36 000 000
    Julika:...299 999 999
    Marika:.325 000 125
    Szellőrózsa:450 000 000
    Kuzdern:515 000 000
    Zsani:apja:421 421 421

Tessék tippelni !!
    kicsicicus, Imi*,kokokám ,MB tagok !!
    Tippelhet bárki , aki szeret játszani, tippelgetni !!!!

Köszönöm az eddigi tippeket !
    Szép álmokat mindenkinek !

koko.54, Galadriel, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jövök tippelek én is.:)
    Legyen mondjuk (kétmilliárd) 2.000.0000.000 TP
    Megyek szavazni!***

koko.54, Galadriel, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Imi!
    Szerintem ez túl sok, "csak" 500.000.000 TP

koko.54, Galadriel, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni! Nekem sincs 1 árva gyöngyöm sem...:(>:(
    Pedig mindent elpecázok, amikor van engedélyem...:cry: Nem lesz így felhősorom...:sleepy: Eventből még 1 karika növény, és kész.

koko.54, Galadriel, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! még 221 óra van, hogy szerencsés legyél...szorítok neked;)

koko.54, Galadriel, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép napot!

Anyuszim,Kokó,Marika és a többiek,van még vissza jó pár nap,biztos meglesz az a gyöngymennyiség! :)
    Anyu,köszi a kávét!:inlove:
    -Nekem is csak úgy lett...eddig még csak 12 gyöngy,hogy talán 3x vettem már 5 darab L-es csali ládát. És mindebből a sok és utalvánnyal kapott csalikból kaptam 2x gyöngyöt,mert ugye egyből 6 darabot ad. Az utalványokból is csali ládákat veszek,mert abból ha mázli van,ad néha jobb csalikat és azok több halat adnak egyszerre.
    -
    A tenyésztős és csillagos égboltossal végeztem.
    Kövi projektem az lesz,hogy a zuhatagok szigetén megszerezzem az utolsó kis föld darabot.Kellett hozzáférés a frangipánfához,ami tegnap lett meg.Barkácsoltam még néhány kókusz kopasztót is,mert az is kelleni fog és majd belekezdek.Viszont kell anakonda is és kifogytam a tápból,ahhoz meg előbb nyuszikat kell gyártani. Micsoda bonyodalmak! :D
    -
    Marika,kitartást és szorítunk,hogy minden rendben legyen! :)
    -
    Szavazok! :)

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.
    Nálunk szép. Lusta napom van. Álomkóros lettem.
    Gyöngyöm nekem is a vásárolt ládákból lett. Szeretek pecázni, de így túl uncsi, ezért vettem pár ládát. De nem veazek többet.

Megyek szavazni.

-Anyu-, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

Sziasztok ...meg van nekem is a csillagos eventem végre. Tegnap lett 6 gyöngyöm :) sima csaliból gömbhalból.
    Kedves Jeje...nekem is hiányzik be kell valljam a Zuhatagok szigetéből az utolsó rész8):sleepy:...kicsit lusta voltam csinálni mikor a többiek irták hogysmint a fákkal....utánna mindig csak maradt :( de ha csinálod akkor én is kedvet kaptam hozzá. Majd megnézem mik kellenek hozzá nekem is.
    Annácska nem hoztad a tipp eredményt?:))

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.