Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. broza

broza Fórumelemző

Hát kérem azéééé nem vittem szatyrot, mert vót' segítségem:[​IMG] xD
    Még jó, hogy nem így jártam a boltban:[​IMG] xD

Végül lecsó lett az ebéd, de nem ő főzte:[​IMG] xD

Köszönjük Szellőcske a játékot, Kuzdernek meg gratula a jó tippért!:)[​IMG]

koko.54, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szivesen...Hátha nem olvad el :);) itt is hőség van...de éjfélkor volt egy kis tűzijáték :)

Nahh látod a kis drága Zsanika meggyógyult:)....itt meg éjfél körül volt egy kis forgatag..gyorsan be mindent az erkélyről...esett ez az villámlott és fél óra mulva vége volt.
    Én is csinálom a hétvégit..de este jutott eszembe ráadásul a szédültön állatok voltak...semmi röpi...

Köszönöm szépen Emese a meglepit :)..én majd a csatnikat hétfőtől postázom mert most röpiket küldök a hétvégi eventre.

Ohh hát akinek ilyen kutyusa van..álom a bevásárlása :) Lecsó volt az ebéd?? egészséges...és gyorsan kész...de gyorsan meg is lehet ennixD. Kis pofás egér látom két pofára tömixD.
    Szivesen...legközelebb te szervezzél kis tippelőst;).

koko.54, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Pedig Gusto éttermében misclen* volt...:wuerg:xD:inlove:
    Ideáig suvickoltam, takarítottam, mostam. Elfáradtam.
    Ma is voltunk szurin, felhúzta magát, elkezdett megint fulladozni, felkaptam, aztán csak nézett rám, hogy mi van...:oops: Nem tudom a holnapit hogy fogja kultiválni, fáj neki, mert izomba adják, és csíp is... Pillanatok alatt felhúzza magát, aztán krákog, meg fullad...:eek::cry::cry: Hétfőn vége lesz már! Remélem.:sleepy:
    Szavaztam.

koko.54, **jeje**, broza és 4 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Lóbálom a lábam. Mindjárt megvan a 2. felhő. A teliholdas jutalmazóst veszem ki. A 3. nem érdekel.
    Azta! Ez a segítség nálunk is elkelne, a szakács is jöhet. A lecsót pedig imádom..
    Nekem sem volt röpim. de krókuszoztam.
    Látod minden rendeződik. Párod is jól van, ugye? Mitől tud egy kutyukának epebaja lenni? Kell valami diéta?

Utoljára szerkesztett: 10.7.21
    koko.54, **jeje**, yucee és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Norbi, gratulálok a jó tipphez/má' megint :p/!
    Szellőcskének köszönjük a játékot !:)
    Anyóca, szuper, hogy a kutyuskád meggyógyult ! :)
    Rozika, így könnyű a bevásárlás, ha ilyen segítséged van, én reggelire ettem lecsót, imádom .;)xD
    Máris "szaladok" szavazni.
    Szép álmokat mindenkinek !

Szavaztam ! :)

Utoljára szerkesztett: 10.7.21
    koko.54, **jeje**, broza és 4 más kedveli ezt.
  6. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot!

Kuzdernnek gratula! :)

koko.54, **jeje**, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Köszi...neked meg 1 kis hűvöset:p

koko.54, **jeje**, kicsicica!!! és 5 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok.
    Ma is volt 2 futás a dokinál... Injekció, befulladás, és újra kellett éleszteni, mert feladta...:cry::cry::cry::cry::cry:
    Nagyon kivagyok. A férjem jól van, köszönöm. Megviseli őt is amit Zsanika csinál...Most alszik, meg evett, itt őrizzük...:sleepy:
    Megyek szavazok.
    Még nem engedi, majd később...

koko.54, **jeje**, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  9. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Bocsi, hogy eltüntem,de de egy kis nyavaját szedtem össze , Az orvos szerint
    ülő ideg gyulladás se ülni se hajolni,még a menés is rossz ,már negyedik hete. vége lehetne már.
    a kiírt gyogyszertől rosszul lettem. de itt vagyok olvasni is olvaslak benneteket. Játszani is játszok és szidom a lefagyást,meg a virágokat.. Utolag kivánok a szülinaposoknak,meg a névnaposoknak jó egészséget és sok szép évet.
    Marika

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Megcsináltam a szigetes tenyésztősfelét. Sitty-sutty. Termelek és hülyére keresem magam a kakából. De hát a pénznek....

Megyek szavazni.
    Miért fullad? Allergia vagy hiszti, pánik roham? Szörnyű. Kell még szuri?

11. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .:)
    Ildikóm, az a kutyus csak nem akar helyrejönni !! :(

koko.54, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van. Főzős napom van. Megpróbálok időpontot szerezni a dokikhoz. Nem egyszerű. Ülök a telón és folyamatosan tárcsázok. Szörnyű. Nem igaz, hogy ezt nem lehetne kultúráltabban intézni. Sajna nekem nincsenek millióim magán egészségügyre.

Megyek szavazni.

Anyu, remélem jobban vagytok.

Utoljára szerkesztett: 12.7.21
    koko.54, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Sziasztok...én is most jöttem meg...naggyonn meleg van...pedig tegnap délután fél 3 körül zuhé volt elég sok...estére lehült kicsit a levegő is. Most meg Lid-libe voltam..KIK...Pecko...Yusk...fárasztó volt kicsit..pláne meg az hogy kicsit sokat költöttem.:oops:
    Hát ez nem nagyon jó...hogy Anyu még nem jelentkezett be:sleepy:...meg kávét se hozott... Remélem a kiskutyuli jól van:inlove:....és minden rendben van!
    Segítsetek már nekem ebbe a 3 Felhőbe a Hétvégi eventesbe...mert nem is biztos meg lesz kettő a rávalókkal..tegnap sem jött össze a felröpi. Nahh szóval abba segítsetek
    ----hogy az első Felhő ..meg a harmadik azt írja jutalmazó tárgyakra a bónusz. Mi tulajdonkéépen a Jutalmazó tárgy? A dekorok amit kirakok bárhová....Farmra.. szédültre... teliholdra... Vagy pedig a jutalmazó tárgyak az ami ad jutalmat?? ládákat meg ilyeneket?
    Mert ha dekorokra hat az jó....ezt már régóta tisztázni akartam...mert vannak olyan bónuszok ugye már régebbről is hogy a jutalmazókra hat...és nem tudtam akkor hogy is végül.
    Köszönöm ha megírjátok.
    Akkor az első és 3-ik felhő kell nekem.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szia! Szerintem a dekorokról van szó. A teleholdas felhőnél meg a kűriába rakott cuccokra vonatkozlk.

15. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét!

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha "modern" orvosod van, lehet e-mailben is kommunikálni. Egy pozitív példa: anyámnak váltottam háziorvost. Az illető 69 éves, de még praktizál. Első sorban e-mail, 2. helyen telefonos kommunikáció. Az asszisztense is látja, intézi, amit kell/tud. Igaz, ezt nem mindenki vállalja fel.
    Hová kell szavazni menni? Mostanság szinte még eventkiírást sincs időm nézni, nem hogy fórumot.

17. szellorozsa

Köszi....akkor ez jó hogy így van..ha dekorokról van szó :) Anyu még sehol????

koko.54, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Szia kedves Lilla !
    Szavazni itt a Mutasd a birtokod topikban lehet, ha regisztrálsz a Farmszépségversenyen és beillesztessz a farmodról egy szép képet !
    Ha ez sikerült, te is "Szavazhatsz" mindenkire , akik a jelenlegi Farmszépségverseny tagjai.
    Itt, sokunk bannerja alatt ott a Szépségverseny, Farmszépségverseny, Szavazó felirat, arra kattincs és egy e-maillal meg egy jelszóval Regisztrálj Te is, ha szeretnéd nézegetni a szép feltöltött farmképeket ! /Regisztrálás után lépegess "értelemszerűen", minden le van írva,kövesd lépésről lépésre a leírtakat!/
    Nagy-nagy szeretettel várunk!!
    Remélem Anyunál nincs gond a kiskutyával, nem is jeletkezett be egész nap !! :(
    Nemrég értem haza, szörnyű melegem volt egész nap, vagy 20 kg sárgabarackot szedtem le, még jó, hogy a lányom hazahozott kocsival, nem is bírtam volna hazacipelni egyedül .:wuerg::cry:
    Kicsit kifújom magam, majd még visszajövök szavazni !

koko.54, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi a tanácsot, de szakorvost nem lehet így intézni.A szavazás elérhető pl. az aláírásomból, a Farmszépségverseny-re kattintva. Itt először regisztrálni kell, aztán tudsz szavazni. Olvasd el a Mutasd a biftokod - Napi szavazó fülön az Ismertető & Szabályok-ra kattintva.
    Én is aggódok most már.
    Én is az 1. és a 3. felhőt vettem ki.

koko.54, **jeje**, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam !

koko.54, **jeje**, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.