Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! amúgy tudod mit jelent a MÉH rövidítés:music:

3. zsani_apja

Szia!

Persze, hogy tudom. Melléktermék- és Hulladékhasznosító Vállalat Már akkor is tudtam, amikor még suliba jártunk. Viszont a monitor mindent kiír, amit nem tud az ember. ;)

4. Kuzdern

Mi horganyt tudtunk szerezni 1 bontás folyamán a múlt héten, 8-an voltunk rá...mindig jó 1 kis zsebpénz:)

5. zsani_apja

550 Ft/kg, nem olyan rossz most az ára. ;)

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia nagyon szép gyűjtemény:) katonásan állnak sorba szépen :) Én is forgattam és lett 3 szellemvadászom nekem is.
    Szintén zenész..gyorsan beadtam balra a dolgokat..megkaptam a pikolót...egyből nyitottam a Termálforrásra...:( hát jobban örültem volna másnak.
    3 kisfarmon is vetegetek...holnap megkapom ott is az első picolókat...remélek kicsit többet mint a forrás..mondjuk óceánt;).

Tegnap este elfelejtettem ezt kitenni :))

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hosszu evek soran gyüjtögettem a ladakat,valoban igen hasznosak,sok szep dolgokat kapok,csak a madaras ladabol kapok 60-at naponta.Nalunk is jo fizetnek a zink lemez utan,mikor meg dolgoztam a Fönök is nekünk adta amit leszedtünk a tetöknel.Volt is mindig szepen a brigad kasszaban,a lapos tetöknel volt szepen.Ez a event igen lassan halad,de azert van mar egy Piccolo ladam.

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!

Én a horgany árat írtam, a horganyzott lemez az 45 ft jelenleg.
    Főnökre rátérve, ha nálunk valakinek kell valami, azt meg kell venni. o_O Ezen még a pesti nagyfőnök is csodálkozott, de hát ez van, ezt kell szeretni. Mindig azt szoktam mondani. Nem baj, majd mindenki azt kap, amit ad. ;)

9. Kuzdern

Szia! ilyen időben a termálforrás a legjobb...meleg vízben ücsörgés;)és ez mind a tiedxD

**jeje**, yucee, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  10. koko.54

oke,rosszul olvastam,horgonyzot lemeznek olvastam:D

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Lehet, hogy én értelmeztem rosszul. Van ebből gond sokszor, mert a beszállítók is félre értelmezik, sokszor nem véletlenül. Hál Isten a mágnessel megtudom győzni őket. :D

**jeje**, yucee, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Köszönöm szépen :)....viszont kívánom neked is.xD

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

**jeje**, -Anyu-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  14. koko.54

Szep vasarnapot mindenkinek!
    Ki hogy halad az eventel?nekem van mar 2-tö Piccolo ladam,hajra mindenkinek:DNalunk az idö türhetö,neha szemerkel 13fok,több nem is igen lesz.

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kellemes idő van. Szeressem. Ma is szambázok megint. Tulajdonképpen unom a konyházást nagyon, de szeretem tudni, hogy mit eszek.....

Sikerült 2+1 piccolót begyűjteni, remélem a 4. is sikerül. Bár, ha mind pogó meg haver lesz...... A titokakáemikre már nem hajtok, úgyse lesz belőlük semmi izgi.

Megyek szavazni.

Szép vasárnapot!

Ez egy rock ikon nótája a vasárnapról.Nem mai kakaska már, de ez a legpörgősebb vasárnapi dal. Nem nézni kell, csak hallgatni. A többi siratónóta.

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Jövök szavazni...
    Én tegnap husilevest főztem, marha lábszár, meg pipimell, rengeteg zöldség... Asszem 21 literes a nagylábasom.:eek: Ketten esszük én, és az uram..:wuerg:xD Jó pár napig.
    MÉH. Apuék rendszeresen járnak. Két kis öreg. Imádom őket. A bátyám hoz nekik mindig valami szerelni valót, (kidobott mosógépet, elromlott fűnyírót, stb.) levonulnak a pincébe, és mazsoláznak. Imádják!xD Szétszedik, szét válogatják, aztán vissza viszik, az árát meg elköltik a tesco-ba..:D
    Itt 100 ágra süt a nap, de dörgött az előbb, meg jönnek a fekete felhők.:oops: Nekem a 4 piccolóból lett Fényfesztivál, pöttyös ernyőgomba, multitaszking, és varázskalap. :) Valdiztam is, nem sokat, de haladok a Flamingólak felé, bár már van 1, de a többi nem érdekel a kínálatból... Szép vasárnapot!

**jeje**, yucee, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Sziasztok..én eddig 2 picolót szereztem most majd a dekorokat. Csillagos érmét még nem vettem növényekért..majd ha meg lesz a dekorok.
    Három kisfarmomon is meg van 2-2 picoló... nem tudom mi lesz ..lehet 1-et már néztem..ott is a cél a dekorok..remélem meg lesz:)
    Itt sütött a nap de most ....kicsit morcos lett 5 órára...fú a szél...borús...de szerintem nincs hideg.
    Én ma minestore levest főztem...nem nagyon tudják megunni..meg rakott kelkáposztát..elmolyoltam a sok zöldséggel...még jó hogy nem kavartam össze a ketőtt..meg fűszereket.
    Bár a levesbe kellett sokfajta hozzá való.... nekem úgy elmegy az időm a főzéssel:eek:.
    Anyu te aztán tudsz főzni..én nem nagyon tudok nagyon sokat főzni...mert nem olyan jó izű..mint a kevesebb:music:...de miért nem tudom. 21 literes lábos:D. Kis Hannának is van benne marhalábszár gondolom:)
    Kislyánykáknak csütörtökön falun bemutattam az állatseregeket a szomszédba:D. Disznó.. bika.. malac...kis kutya.. nagykutya..tyúk..tojással :)
    tehén...4 fajta nagyságú cicák:inlove:. Még nem is láttak kis cicát tejcsit szívni...anyacicából. Aranyos volt a kisfiú is...zsebre dugott kézzel járkált a lányokkal:inlove:.
    Evittem őket az utca végére ahol vannak a birkák.. és lovak...nem volt ott a gazda kiskutyával megismerkedtünk Zsandár a neve..mint később gazdája mondta. Szóval szembe van a nagy legelő ahol a birkák és lovak vannak 4 ló. De villanypásztor van...és a kislányok kitalálták meg én isxD...hogy bújjunk át a villanypásztor alatt és nézzük meg a szép négy lovat..át is mentünk...oda felé hozzájuk..ők meg elkezdtek felénk jönni...én megfogtam a 2 lányka kezét...és gyorsétába elkezdtünk menni...de jöttek utánnunk:eek:...de utánna megunták. Biztos nem bántottak volna...de két kis kislány olyan cseppp. Elindultunk a nővérem már várt bennünket a villanypásztor végén. De a kislányok összeszedtek a legelőn ilyen fekete köveket.. zsebünk tele... kezünk...nekem is ...holdbéli kövek állítólag.
    Nahh ez vót a sztori... a nővérem nem szólt semmit..Hál Istennek...lehet csak gondolt.
    Utánna bemutattam a kislányoknak a konyhába régen milyen édességet ettünk. Olvasztott kristálycukor..karamellizállt..bele napraforgómag...és vizes fedőre ráönteni..utánna dermed.. és leszedni.
    Szóval nagyon jól elnosztalgiáztam velük...vissza jött a gyerekkorom:inlove:. Jó az ilyen feltöltöltődik az ember a szülői házban. Legközelebbi cél a visszahang erdő kicsit messzebb van de oda megyünk....visszhangzik régen én fedeztem fel.
    Nahh befejezem.... mert kitiltás lesz a vége;)xD. Szép vasárnap délutánt...további jó eventezést...

**jeje**, yucee, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  18. koko.54

Gyors vagy Emese,3 piccolo nekem majd csak holnapra lesz,4-et szeretnek en is.
    Anyu,marha labszarbol fincsi a husi leves en is szeretem,ma minden zöldseget megeszek,regen nem igen ettem mindent.
    Gratulalok a nyeremenyekhez,amit a Szüleid csinalnak nagyon jo,idö töltesnek es hasznos is.

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Én pont fordítva vagyok. Régen tele pakoltam a levest mindennel. Most már pl. másnap nem eyzem meg a főthúst sem és a zöldséget sem. Erős paprikát rakok bele és kész. :) Sokat változtam az utóbbi időben. Mondjuk, ha nejem szól, hogy gyere szagold meg ezt a húst, ez még jó? Azt már dobom is ki, ha jó, ha nem. :D

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Karfiolleves, cukkini főzelék magyaros marhaoldalas. A kosztosom meg a párom is imádta.
    Jó kis menü. Mi is marhultunk. Még küzdök a 4. ládáért, de csak kész leszek tán. Ez a barkácss-fűrás-faragás nagyon jó elfoglaltság.
    Jó volt olvasni s mesketét. íszinte látlák benneteket menekülőben... Bár szerintem a lovak csak kíváncsiak voltak a vendégekre.
    Én is imádom a marmával főtt zöldségeket. El is vagyok rajta.
    Macerás pasas lehetsz. Nálunk nagyon sok zőldség fogy, és bizony van, hogy több napig esszük, kis varival a maradékot.

**jeje**, yucee, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.