Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Pedig 2-3 nap fincsibb a leves vay a pörkölt,egy kis erös paprikat meg en is hasznalok,de mar nem ugy mint reg.Talan egyszer vissza jönni a regi etvagyad;)

**jeje**, yucee, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Étvágyammal nincs gond. Egyre finnyásabb vagyok, nejem szerint. :D Igaza van, de nem tudok, mit tenni. Munkatársaim is, anyósék is észre vették. Nem hinném, hogy változok. Jó is így nekem. ;)

**jeje**, yucee, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Az eventből a 4 piccolot szeretném "kivenni",/még termelem a növényeket/ a többi csak hab lesz a tortán ! :)

Mi is "imádjuk" a marhahusit, igaz ma már ritkábban főzőm.Míg a gyerekek otthon voltak sokszor volt husileves belőle, rengeteg zöldséggel, mert mindannyian "nyulak " vagyunk, ahogy kiszedtem a fazékból, úgy melegében "rácsaptunk" a zöldségekre , körbe ültük az asztalt és szabályosan felfaltuk :)xD Képesek voltunk az utolsó répán is összeveszni, kié is legyen .:pA hús mellé sima krumplit és paradicsomszószt főztem anno , az volt nálunk a SZUPER menű a lányoknak .Ha a lányok nem voltak otthon, a marhahúst ketten a párommal finom , saját"kezüleg" készített tormával ettük ! :D
    Ma azért a csirkét már jobban szeretik, bár az az igazság lassan aranyárban lesz a marhahús, a csirke és a zöldség is .:(
    A mai menű nálunk ma hústalan volt, egyszerű tejfölös krumplilevest csináltam, sajtos spagettivel és egy nagytál , vegyes kompót/alma, szilva, sárgabarack , meggy/ volt még utána.
    Na, a mai gasztronómiát befejeztem .:)
    Szaladok szavazni .
    Szép álmokat mindenkinek !

Szavaztam ! :)

Utoljára szerkesztett: 29.8.21
    **jeje**, yucee, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni, ha engedi...Jó volt olvasni benneteket... :):inlove: Marikám rég volt már... Remélem rendben van minden vele. Ma futkorászós napom lesz, délután takarítás, vasalás.:p

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Mi is futkosunk ma. Szép idő van. Mi fokhagymaszósszal szoktuk a levesben főtt marhahusit felfalni. Még az unokaöcséim is itt szoktak sorban állni érte. A húgom nem szokott ilyen pórias kaját csinálni.

Még küzdök a 4. ládáért. Remélem megéri.

Megyek szavazni.

Marika, **jeje**, Dórika hol vagytok?

**jeje**, yucee, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)

Itt a szeptemberi menetrend ! :)

Utoljára szerkesztett: 30.8.21
    **jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok. Ma jön át a lánykám, meg jönnek akiktől vettük a Hannát. Megnézik hova került...:) Úgyhogy ma nem fogok unatkozni...;)

**jeje**, yucee, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hideg, esős idő van. Futkosunk, van kosztosom...
    Még küzdök a 4. ládáért, remélem meg tudom szerezni. A kicsin biztos nem, mert azt nem tudtam a telóról aratni, így le van maradva. Mindegy.

Megyek szavazni.

Köszi az infót.
    Csak nehogy elvigyék azt a kutyust! .......:wuerg:

A lánykádék. :inlove::wuerg:

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

:eek:
    Nahh még egy finnyás férfi ;)
    Látom Annácska te is biztos jól tudsz főzni :)
    Szerintem ennél jobb helyre nem is kerülhetett volna Hannácska :) mutasd meg nekik a fagyasztott husikat is..milyen gondoskodó gazda vagy:)
    Köszönjük Annácska a Naptárt:)
    Emese este 10-ig tart az event..nem 2-ig..én is tegnap láttam.
    Mindhárom kisfarmon meg lettek a dekorok...(jessz néd kis taktojom):inlove:.
    Itt a nagy farmon csak a két picoló van...hátha sikerült egyet vennem csillagokért...termálért:music:?...kicsin is az lett:sleepy:.
    Most meg szilvabefőtett csinálok...embernek meg gyümölcslevest. Valamelyik nap meg szilvalekvárt meg paradicsomlé megint....szólt a nővérem bármikor jelentkezhetek értük..meg szedni:D.
    Itt nagy borúlás...szélfújás.:sleepy:

**jeje**, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt megkapom itthon is. :D Inkább már csendben vagyok.

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép naot
    Hideg van, de napküzben sütött a nap. Kosztusom évnyitón van, aztán jön és szétdumálja a fejem.

Kikelt egy piccoló, zsenim lett.
    Köszi az infót. Azt hiszem a jövőhéten főzök én is egy adag gyümilevest. Aztán ebben a hidegben a for leves már jobb. Jókat főzőcskézel...

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Nem fogok eventelni...:sleepy:
    Napiba bármi jöhet! :inlove:
    Jóccakát!;)

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Én arra céloztam... hogy itt nállam is hasonló a helyzet;)...nem kimondottan rád...hanem itt is van 1-2 finnyás férfi a családban:D

**jeje**, -Anyu-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. koko.54

Sziasztok!
    Gratulalok mindenkinek a ladakhoz,nekem is sikerült a 4db,a dekorok nem,egy kicsit lusta voltam.Kivancsi leszek reggelre miket kapok,tovabbi szep estet.

**jeje**, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest

Kikelt még 2 db, haver és kukacoskodás. Nem vagyok boldog. Még érik egy.
    :wuerg:

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)

**jeje**, szellorozsa, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok, ha enged, ha nem, később...:) Ma is szaladgálok, itt 15 fok van...:sleepy:

**jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk is hideg van. Még nem tudom, hogy eventelek-e. A felhő kéne, de rengeteg gaz kell, és nem készültem elő, de sikerült nem learatni.... Valószínűleg belevágok, aztán lesz, ami lesz.

Megyek szavazni.

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  19. koko.54

Jo reggelt!
    Nem lesz event csinalva,hoztam a nagy eredmenyt a ladakbol,nem vagyok elbüvölve:(a szokot,semmi jo.
    Tegnap esti es a ma reggeli.

[​IMG] [​IMG]

**jeje**, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

Szia hát lehettek volna jobbak is tényleg...én sem voltam elbűvölve a kisebbeken nem raktam ki még mind el is ment a kedvem...mert nállam is hasonló a helyzet...eventet még nem olvastam mi lesz és milyen gondolom kelett volna készülni..nem hoztátok ide;):pxD.

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.