Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Legközelebb Rózikám mit fogsz mán kitalálni:D....máris feladatot adtál :) Gratulálok már léptél is látom.
    Tippem: 90.000.001xD. Mondjad az UFÓK-nak hogy itt komoly munka folyik...nincs szabadság;).
    Én is most kezdtem csak a kirakózást...hát nagyon gyatrán megy a csillagszerzés:) Kis táblák vannak..a kék rongy alig jön..csak cserével szinte. Ha jön akkor meg nem sokat tudok kirakni. Lehet gyerekoromban lehet keveset dominóztam:music:. De olvastam olyat is az aktuálisban olyan is van aki nem is érti mit kell csinálni:eek:. Ehezz képest pofi vagyok;). Nahh kevert párat a malom...dominózzunk:music:

**jeje**, zsani_apja, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

**jeje**, koko.54, kicsicica!!! és 6 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok, ha enged...;) Tegnap megszereztem a robotika II fejlesztést, így a felhő beüzemelve. Elkezdtem tegnap a kirakást, ha lejön a 3 ruhaanyag, és látom, hogy nincs benne kék folt, vagy kevés, akkor cserélek 1-2, ha így sem adja be a kék foltot, akkor kirakom a kötelező 2 foltot, és lépek tovább... Tegnap lett 110 csillagom, megvettem a robotikát, majd csináltam még 107 csillagot...Nekem a lényeg a fejlesztés volt, a felhő nem nagyon mozgat, de ültetek még...;) Itt szürkeség, és hideg van. Igazi pihenős nap...:)

**jeje**, koko.54, Gobio55 és 4 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Hideg, esős idő van. Talán ma idetalál a kárpitos. Termelem még a gazt. A piccolókat szeretném még kivenni. Majd látom. Ha elunom, abbahagyom.

Megyek szavazni.

Ügyi vagyol Drágaszág! Én is hasonló taktikával ügyködök.

5. jófarmerlány

Sziasztok !

6. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Én is itt vagyok , csak néma játékot játszom.
    A méreg el emészt mert a virágok nem tudnak elfagyni a gépemen,pedig a levegő hűl
    és lassan a hintát is szánkóra kéne kicserélni.
    Rozikám én is tippelek , 1 987 555.
    A napot a felhők eltakarják, igy a játékból is a csillagok is könnyü elbujtatni.
    Nálam nagyon sok az akadály.
    Szép álmokat kívánok Marika

**jeje**, koko.54, Gobio55 és 7 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét! 100 ágra süt a nap...:)
    Jövök szavazni, tegnap kimaradt...:oops:
    Kész vagyok ezzel a ruhással, felhő megvan, eluntam nem ültetek tovább...;) Pajtát kell töltenem.:p
    Annám! Szép az új bannered...:)

**jeje**, koko.54, Gobio55 és 5 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kisütött a nap! Meleg az nincs, és fúj a szél. Ma szamba ezerrel.
    Megvan az egyik piccoló, még a másikra gyúrok, aztán ráhagyom én is.

Megyek szavazni.

Marikám! Azért ne add fel. Van amikor nekem is nyögve-nyelve megy a játék a firefoxban, akkor a klienst szoktam használni. Azt próbáltad már?
    Mondtam, hogy óvatosan a rongygyűjtéssel, mert uncsi lesz!. Holnap már én is pajtázok.

**jeje**, koko.54, Gobio55 és 5 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .:)

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Lent vagyunk Balcsin... :)Gyönyörű napsugaras ezerszínű minden!:D Kicsit kirándulgatunk, túrázunk.
    Szavazok. Szép vasárnapot!

11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek!

Szép, nyárias idő van, leszámítva a ködös "messziséget". Péntek este berobogtak a fimék, tegnap délután mentek tovább a másik nagyszülőkhöz, odébb negyven kilométerrel. Jó volt látni őket, főként a négyéves unokát. Jó volt, szép volt, fárasztó volt. Ez is egyik hátránya az öregségnek. Nem bírunk annyit, mint fiatalabb korunkban.

A héten elmentem szakorvosi rendelőbe időpontot kérni. Szerencsém van, még e hónap végén fogad az orvos. (Ha a feleségem agyon nem csap addig. :) ) Most már csak várni kell és bízni a csodában, hogy - talán - mégis csak van valamiféle varázslat erre a nyavalyára.

Reggel elmentem az egyik felújított, korszerűsített boltba. Előtte szerettem oda járni, mostanság már nem. Régen volt négy pénztár, jelenleg van három hagyományos pénztár, de ott senki nincs a gépnél és van négy "önkéntes" magad uram, ha szolgád nincs pénztár, oda meg egy fő "segédszemélyzet" beállítva. Álltunk nyolcan sorban, várva a szabad önkéntes kasszát, de mivel azoknál is folyamatos segítség kell, lassan haladt. Mikor rám került a sor, akkor ballagott a hagyományos pénztárhoz egy pénztáros. Már nem volt értelme oda besorakozni a végére. Úúúútálom az ilyen macerás újításokat! :mad:

Szép napos napot gazdák!

**jeje**, yucee, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  12. broza

broza Fórumelemző

Pedig kérem szépen az UFÓ-k már köztünk járnak [​IMG] xD
    Hoztam egy kis játékot Nektek!:) A legjobban tippelőnek cserenapon küldök egy Pannit.:)

Mennyi pont kell a szintlépéshez?

Galadriel: 67.386.500 TP
    Yucee : 28.000.000 TP
    Anyóca: 89.976.421 TP
    Szellőcske: 90.000.001 TP
    Marika: 1 987 555 TP
    Zsani apja: 100.000.001 TP
    Kuzdern: 122.122.122 Tp

Tippeket október 7-ig, csütörtökig várom!:)

Utoljára szerkesztett: 4.10.21
    **jeje**, yucee, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Süt a nap de hideg van. Ma burítót csinálok a maradékokból.
    Meflett a 2 piccoló, tündérforrás meg pockos. Van még csillagom, de nem találtam ki, hogy mit szeretnék....

Megyej szavauni.
    Igen, strapás a busójárás, de azért jó is. Szeretjük. Az önkéntes kasszákat én sem szeretem, a nagybevásárlásokat kiszállíttatom, a kicsiket nem ilyen helyen veszem meg.

Eventelsz? Mire jutottál?

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok !

**jeje**, koko.54, kicsicica!!! és 5 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Süt a nap, de hétfői a hangulatom. Az eventelést befejeztem, Kivettem még titokólat, meg kupont. A kicsin is meglett a felhő, meg a kakukk.
    Nektek hogyan sikerült?

Megyek szavazni.

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...hát én egyenlőre 256 rongynál tartok...de van még 34 db. meg még ültetés is:) Eddig én a 2 pikkolót vettem csak ki..nem tudom mi lesz belőle..az előző 4 is meg van még.
    Jó lenne valamelyik új ól mert egyik sincs...kakukk meg papagály..bánom hogy nem csináltam egy kisebb farmon az ólért.
    De drága ez a nyuszkó meg cicus. :) Hétvégén én is cicázgattamxD... egy megengedi hogy felvegyem...mindegyik hízeleg mikor jóllaknak kicsit szélednek:) A félszemű fekete cicát jó lenne elhozni ide télire...a szomszéd mindet szereti..csak hát...táplálék:sleepy:.
    A nyuszkó is átjár.
    Ez a cica nagyon mélyen alszik:D. Megyek lassan kutyát sétáltani bérbe van adva:)
    Gyorsan szavazok én is.

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Próbálok egy szép kerek számmal előrukkolni! :D
    Tipp: 100.000.001

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  18. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét! :)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! Sziasztok!
    Én 1 kicsit feljebb megyek:)
    Az én tippem:122.122.122 Tp;)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  20. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó estét földi és a többiek!

És az a szép kerek szám MILYEN számrendszerben van megadva? Tízes? Kettes? Más? Mert a kettesben csak a van és a nincs létezik. Azaz az egyes és a nulla. Ez alapján a 0 az 0. Az 1 az 1. De a 10 az a kettes, a 100 a négy, a 1000 pedig a nyolc. Mind duplázódik. Ha folytatjuk, akkor a 100.000.001 az egy meg (kettő, négy, nyolc, tizenhat, harminckettő, stb nincs) és van a kettőszáz-ötvenhat, azaz összesen kettőszáz-ötvenhét. Ha valakinek a két kezemet mutatom úgy, hogy az ujjaim külön vannak, akkor mutathatok tízet, de mutathatok ezerhuszonhármat is. A tizenegyedik ujjam lenne az ezerhuszonnégy. De mivel egy hiányzik, ezért az bizony ezerhuszonhárom. Csalóka az, hogy mit mutogat az ember. Nálunk Európában a hüvelyk és a mutató ujjat felmutatva KETTŐ akármit jelzek. De aki Kínában él, az ezt hétnek tudja. A kisujj az egy. A kisujj és a gyűrűsujj együtt a kettő, a kisujj, gyűrűsujj, középső ujj kombója a három. A négy az előzők és a mutatóujj együtt. Az ökölbe zárt tenyér az öt. A hüvelykujj a hat, a mutató és hüvelykujj együtt a hét. Különböző kultúrákban ugyan az nem ugyanazt jelenti.

--- Ez az okoskodás azért van, mert épp a Lokomotív dzsíti (gy.k.: LGT) dalait hallgatom. Az Omegát sosem szerettem, de a LGT jöhet. A legjobb hazai nálam az Illés és a Fonográf. Volt régen. Most már csak nosztalgiázok. Ilyenkor elmélázgatok és előjönnek a sötét, eldugott, s néha értelmetlen gondolatok. Mint most is. ---

Jó éjt gazdák!

**jeje**, yucee, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.