Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    "Hol vagytok ti régi játszótársak"..........?
    Szép álmokat mindenkinek !

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Ma szürkeség van. Nem tudom mi a csudát főzzek, gyorsan, finomat, kevés melóval....
    Eventelek, bár annyira nem megérős.
    Hol vagytok?

Megyek szavazni.

Ez is nagyon tetszik:

3. yucee

yucee Fórumszaki

Szia Drága! Gyorsan, finomat ajánlom figyelmedbe a kuszkuszt, én imádom, hús nélkül csak zöldségekkel is finom, így aztán már szuper gyorsan megvan.:inlove:
    Én vagyogatok...játszom inkább, de időnként felnézek ide is. Bár már tűkön ülök, lassan vetnék, de még mínuszokat mond, jövőhét hó is lesz állítólag, ha bejön végre kert, keveset leszek...:music:

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Úgy látszik, hogy olvasó módban ment át mindenki.
    Azért te sem vagy, egy bőbeszédű.:)
    A játékról meg nem nagyon lehet mit mondani, kicsit unalmas.
    Farmerama 2022. 03. 04. 12_28_42 (2).png Ezt a malackát én kibillentem ebből a járgányból, ( a keréknél) se bónusz, se semmi nagyon. Legalább is nálam.>:(:mad:
    Igaz én nem vagyok régi, de talán nem baj hogy írok.
    A (32).gif images (42).jpg Csodás napot mindenkinek!

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi a tippet. Lehet megpróbálom. :p

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Dórikám...nyugodtan vethetsz itt is..itt már nincs hideg elmúlt a téli táj...a Farmerama téged vár..xD
    Hát igen a valós kertészkedésnél nincs jobb a jó levegőn.
    Hát igen nekem lassan gyűlik a növény..még csak az első gyűjtésénél tartok...írjál csak nyugodtan...:) Neked is szép napot :) itt süt a nap..de fejemet majd levitte a szél.:(

7. yucee

yucee Fórumszaki

Szia! Itt vetettem egész télen...már kicsit unalmas a virtuális vetés, aratás.;) No meg csurog a nyálam a saját finom paradicsomom után, vagy eper, cseresznye...:p

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Tessék:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. szellorozsa

Jajj még képen is gyönyörű...nem még enni:p...nyammm nyammmm...most ettem narancsot de ezekből még bármelyikből ennék pár szemet. Itt hidegecske van:(...pedig már láttam fát virágzani.
    Nem is figyeltem falucskámban minap.. van-e már gólya a villanypóznán...nemhiszem ...szerintem még ráérnek jönni a kis drágák:inlove:
    Szavazok. Hümm még nem enged. Csinálni kellene valami jó kis tavaszi képet.:)

Módosítják az event felhőnek a kapományait!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-út-az-aranyhoz.22143/#post-1252324

Last edited: Mar 4, 2022
  10. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat mindenkinek!

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk süt a nap, de hideg van. Ma főzős napom van, mindjárt irány a konyha szambázni. Az eventtel kész vagyok, nem egy nagy durranás a kapomány.

Megyek szavazni.

Csak frissen, fiatalosan:

Köszi. Hetente.....

12. szellorozsa

Szia...hát ez feldobott ez a videó...a tánc a super meg mindenre jó...annyirra látszik az időseken hogy fiatal korukban is imádtak táncolni nagyon jó ütemérzék...meg improvizálás.:) Néha én is táncolok itthon.:D
    De módosították a felhőn a százalékot is 200-ról 500 %-ra...meg több bobszorkányos ládát adnak.
    Fúj a szél még mindig:sleepy:
    Előbb pörgettem untam a lassú hozamot...100 %-os terménybónuszt 24 órásat...meg 200-at 12 órásat. :)
    Meg 200...100...és 50 %-os TP-ét. Kár hogy tegnap este arattam. De 24 órás is van benne az a jó. Csak learattam mindent.. azért úgy nagyjából be voltak érve a dolgok.
    Anyu már jöhetne...RÓÓÓÓÓÓzika is hol van?...Kokó is:eek:...azért a többiek jövögetnek. Emike...Jeje..is ha tud.

Last edited: Mar 5, 2022
  13. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép hétvégét nektek!

14. yucee

yucee Fórumszaki

Köszönöm. Sajnos ez még nem az én kertemben termett;)

15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Itt vagyunk csak a játék nálam nagyon lassan ballag.Sajnos az internettel van a baj .
    Már 4 szerelő volt és 2 meg táv javitással. de ő sem tudott csinálni semmit.A kerék is
    üresen jelenik meg, még a szerencsét sem várhatom.Nem panaszkodom.
    Nálunk is reggelente nagyon hideg van, meg a szél állandoan fuj.A golyák már itt itt vannak
    Szárasság van,de a Tisza nagyon árad.Szép hétvégét kivánok mindenkinek. Marika

16. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat mindenkinek!

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, de hideg. Ma családozok egyet. Termelgetek, pajtázok. Gyűjtöm a teknősöket.

Megyek szavazni.

Hoztam egy kis zenei napsütést:

Marikám! Sajnálom, hogy bajlódsz. Nem gondoltál szolgáltatóváltásra? Már tanyán is van működő normális net. tudom mert az öcsémék tanyán élnek, es az unokaöcsém online járt suliba.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez így van, tapasztaltam az előbb. :(

19. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

Itt is csodás napos idő van, a cicák az ablakban napozgatnak.

Szép napot mindenkinek!

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is látok egyet hintázni. Biztos jó világa van. :D;)

Thread Status:
Not open for further replies.