Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát szijjjjjjjjja! De jó, hogy előkerültél! Nagyon hiányoztál Öcsikém! Tényleg nagyon unom a hajtást. Nálam is sztájkon törik a fejüket, meg aztán valami szabit emlegetnek.... Hova vezet ez kérem?

Kedves Rebcsok !
    Ha jársz hozzánk rendszeresen és csillagozol, no meg írkálsz is, akkor beraklak a szavazólistára ;)

2. ocsi1

ocsi1 Haladó

[​IMG] Sztrájk elveszik a farmunk tagságát !!! :eek: [​IMG]

3. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok! Köszönöm a képet. :inlove: Amíg nem tudom mi a gubanc a szavazásommal addig várjunk. Már az informatikus ismerősömet is bevontam. Amikor megmutattam volna neki, hogy mi a gondom, akkor egyből bírtam szavazni. Gyorsan végéig is csillagoztam.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Na kész a vonatos. Nem tudom mikor szenvedtem ennyit egy eventtel. Nagyon nyögve ment. Elegem is van a patancsta kapálásból. Olyan rengeteg szuper ezt-azt elpacsáltam az elég szegényes kapumányokért, hogy csak na!

Mi fogadott Angyalom? Öcsinknek nem ez volt eddig is a képe? Vagy már hallucinálok?

6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nem ez volt a link alatt amikor hoztam. A 100-as listán hibaüzenetet írt, nem is láttam még ezt az oldalt, de valószínűleg megjavították! Nem tudom miért Öcsi képét mutatja most...o_O

jófarmerlány, miniowl, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  8. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok az eventet csinaloknak,nekem sikerült kihagyni 2-3 eventet,a mostanit csinalom,tetszik a kitevök es igen jo TP-is ad.Megyek csillagozni es a uj kepeket nezni.

jófarmerlány, miniowl, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  9. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét.
    Nagyon bánatos vagyok egyre több gazt kell termelni és rengeteg felröpit, aki nem játszott labda játékot és elront valamit, bizony annak még többet kel termelni, emese csatlakozom a csapatodhoz. csillagozok. Szép álmokat. Marika

Rebcsok, jófarmerlány, miniowl és 6 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..szavaztam az új képre Rebcsok ...nagyon jó lett:) Gyöngy a tiéd is szép.:)

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Estét!
    Mindkét event sikerült fullra, holnap folytatás!:D
    E_mese köszi a koszorút!:):inlove:
    Csillagok mennek!;)

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Küldtem pár felröpit akinek csak tudtam!;)
    Elkezdtem a növények szaporítását de 3 földrészen nem tudom a kettőt... Bahamán a fáim 2 óra múlva érnek és még így is rásegítettem turbóval + 1 földnyi kacsakatával...-.- No problem van sok!
    Sok sikert kívánok nektek!
    Megyek csillagozni! :)

13. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    En is elkezdtem az eventet,sok sikert mindenkinek,hajra:)

Rebcsok, ballamarika44, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  14. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Én is elkeztem az eventet mindkét farmon. Kicsin kiraktam a titkosakat, és csodák csodája megszületett az első orrszarvú :) Ezen semmi érdemleges nem lett :(
    Köszönöm az ajikat. Amit tudok viszonzok én is.
    Este majd csillagozok :)
    Kellemes délutánt mindenkinek :)

Rebcsok, Imi*, ballamarika44 és 5 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Én is belevágtam. Kell az a felhő. Nézzétek meg ezt a stratégiát, hátha segít. ;) Csak a nagy farmomon csinálom, a kicsin nem pakolok. A mamutfákon, a raktárokon, a szárnyasokon és a Pannákon kívül mindent leszedtem. Nagyon prasnya a farmom így. Nem szeretem. :(

Megyek gyönyörködni, meg csillagpzni.

-gyöngy-581, Rebcsok, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én még most arattam és kezdtem szaporítani...262 felröpim lett. Jó sok növény kell. A játék gondolom nem lesz annyirra nehéz a pályán.

jófarmerlány, Rebcsok, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Jöttem csillagokat osztani.
    Egyenlőre még "csak" a bahán eventelek 3 földön...:p
    Sajnálom megbontani a farmjaimat... Majd holnap.

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát ez az! Már most eldöntöttem, hogy ezután az event után kihagyok egy párat, és csak kapálgatok, gazdakörizek.

Szép álmokat...

éva1953, akire33333, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  19. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Én szívesen termelem a gazt, csak az bosszant mikor a sok munkáárt kezdö játékos jutalmakt kapok
    Így a gazdaköriből nem tudom kiszedni ami kellene a játékhoz. a növényeim 20 ezrével várnak a felhasználásra. fák is az akác nál leregadt.Megyek csillagozni. szép álmokat ás jó ültetést. Marika

akire33333, -Anyu-, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Küld el a baglyoddal, hogy milyen fák hiányoznak. Cserenap lesz, hátha egy(két-három...) tünde meglep vele. :inlove:

akire33333, -Anyu-, ballamarika44 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.