Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia.. téélleg jönnek én is megnéztem..köszi hogy szóltál..:)
    Hátha hozzá járult akkor jóhhh ....:) de különben mindenkinek más a zenei ízlése..én elfogadom ezt...de az biztos hogy Magyarországon szerintem sokkal több fiatal pálinkázik..mióta a Pálinka dal megjelent;) a Magna Cum Laudétól.:D Tehát minden közismert embernek felelőssége hogy mit cselekszik...mit képvisel.
    Rólluk nincs plakátom.:)

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez így van jól. :) Gondolj bele, ha egyformák lennénk.. :D ;)
    Nincsenek már úgy rockerek, mint anno a mi időnkben. Nem gondoltam volna akkor, hogy így megváltozik a világ, de ez ezer már dologra is igaz. Szűk farmer, weskó, hosszú haj, bőrkabát, rengeteg koncert. Na de reggel sok a dolog, picit elkalandoztam majdnem. :)

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van, de állítólag hűlni fog. Termelgetek.

Megyek szavazni.

Zene (2:33-tól):

Nekem tetsző zenéket hozok, de nem kötelező meghallgatni egyiket sem. Hozd te is a kedvenceidet, és akkor megismerjük a zenei ízlésedet. Én zeneileg mindenevő vagyok. Számomra csak jó, vagy rossz zene létezik.

4. zsani_apja

Szia!
    Gondoltam, hogy zeneileg felvilágosult vagy. Na szóval, hogy minden stílust meghallgatsz. Ezt akartam írni. :D
    Nálunk napok óta kánikula van, de én jobban szeretem, mint a hideget. Szóval, ....

halo :D

Szia!
    Kicsit vissza emlékezek ide. ;)
    Napok óta azon játszadozok egy farmon, hogy 1 tapasztalatpontra vigyem le. Ez kettőre sikerült. Soha nem jött össze, gazdakörrel túlléptem. Itemekkel is így voltam, aztán láttam kis tp- s dekorokat a napi ajándékok között. Végig telefonáltam barátokat és azokat küldtek. :D ;) Ma, amikor haza jöttem 19 Tp kellett még, learattam 18 értékben, szóval pont 1 kellett volna még. Viszont fent már ugrott egy szintet. Ablak nem jött, csak amikor elkezdtem aratni tovább. :( Akkor már jött a felugró is. Ezek szerint 1- et nem mutat, vagy csak elbénáztam valamit. Azért még majd próbálkozok.

Utoljára szerkesztett: 30.8.22
  5. szellorozsa

Szia igen én is elég sok fajta zenét szeretek...de vannak amiket jobban..:) igen... rossz vagy jó zene...nállam is van ilyen...de nekem még fontos nagyon hogy szimpatikus... rokonszenves...alázatos legyen az énekes..vagy banda...mert felőlem lehet akármilyen jó zene...de ha mesterkélt az előadás...vagy nem egyedi..vagy túl fellengzős... nem tudom még... akkor már ott bibi van nállam :);)

Nahát te ilyenekkel is foglakozol....én is gondoltam már rá hogy valami kereket kellene csinálni hogy ennyi Tp híja legyen..de elmaradt.
    Rózika már megint elhajózott :sleepy::(...Szavazok.

6. zsani_apja

Szia!
    Mindig mozgatja valami az agyam, csak nem nagyom merem megosztani. :D ;)

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, yucee, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Itt még mindig meleg van, eső egy szem sem. Termelgetek, piacolok. A következőeventet kihagyom, azt hiszem.

Megyek szavazni.

Event
    Segítség

A szimpátia nekem is fontos, de az őszintétlen előadás nem is lehet jó, szerintem. Lásd Rhianna fellépését a Szigeten. Rózi tényleg kámforrá vált.

Zene:

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

**jeje**, yucee, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halo!
    Végre kimentettem, már egy ideje hozni akartam. :)
    Ahogy öregapám mondta, amikor ideges volt, hogy azt a leborulthétszazat! :D Amikor én megláttam, mondtam magamban, hogy azt a megferdülthét... :D ;)

Az óra az már régi bontás, a fákat szépen összerendezte magának. :) meg nekem is :D

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Megjött a hidegfront. A húgom szerint jobb vagyok, mint egy leveli béka. Termelgetek, pakolászok. Ezt a Ding dobgot nem lehet a múzeumba rakni. Kááááár.

Megyek szavazni.

Zene:

13. szellorozsa

JOhhhh :eek::music:8)...majd egyszer megértem.o_O
    Csak imádni lehet Bob-ot :inlove::inlove::inlove:
    Én meg sütök főzök..délután paradicsom befőzés:oops::sleepy:8):cry:

**jeje**, jófarmerlány, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Eventet csinalgatom,a masik eventel eppen hogy csak kesz lettem,de azert sikerült:)Sikerült az uj nyeremeny a kereken,14 forgatas utan,nem is olyan rossz.Az event csinaloknak sok sikert es hajra,szakitottam egy kis idöt, ladak nyitogatasokra,sok szep dolgogat kaptam;)

**jeje**, yucee, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, koko.54, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 2.9.22
    **jeje**, yucee, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szinte hideg van. Ez a tenyésztős kiesett, meglepett. Gyorsan lezavarom, ehhez nem kell szétbombázni a farmot.

Megyek szavazni.

Jöhetel hosszánk isz. A vasalást én is utálom, megtanultam szépen teregetni.:p

Kész a mai adag.

Utoljára szerkesztett: 2.9.22
    **jeje**, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam!:)

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot, jó hétvégét

Szép idő van, a nap süt, de nincs kánikula. Termelgetek, tornáztatom a kezem. A gyógytornász azt mondta jól haladok. Remélem hamar használható lesz.

Megyek szavazni.

Zene:

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.