Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Szép napot mindenkinek!

Ez a kis beszámoló képes bemutatókkal nagyon jó volt. :D
    Jól meg is néztem minden apró részletet. 8)Pl. jól megpucoltad e azokat a zöldségeket...xD
    Nekem is van még hasonló konyharuhám.Az is látszik,hogy szereted a pókokat.xD
    De jópofa kis dísztágyak! :inlove:

Szellőcske,ez az event szörnyű. Nem is emlékszem rá,hogy lett volna hasonlóan borzalmas .A szörnyecskés is durva volt, de ehhez képest semmi. :(
    Még ha adnának kárpótlásként egy kis begyűjthető csomagot csatnival,valamilyen ládával stb...ezt semmivel sem tudnák jóvátenni.Igaz,nem kötelező játszani/eventezni...talán mi vagyunk a lükék,hogy próbálkozunk...:wuerg:
    Anyuszi, nem adtál kiindulópontot a tippeléshez. xD
    Szoktad odaírni,hogy ez alatt vagy ez fölött kell tippelni...így pedig a határ a csillagos ég!xD
    Az is elég lenne,hogy sok vagy nem túúúl sok...:music:xD

Utoljára szerkesztett: 22.1.23
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó kis Itemek. Pont az van meg nekem, amiből 3 db van nálad. :D
    10 után jó a leves. 11- re megyek muttihot, utána anyóshoz, fél 1- re jöhetsz. ;)
    Szia!
    Utálom őket. :D Régen rettegtem tőlük, nejem mondta is, hogy nem érti, miért varrattam magamra. Ennyit meg főleg. :D Azóta már sokat változtam. Amikor egy pici van valahol, már nem kérek segítséget. Igaz becsukott szemmel, de elrendezem a sorsát. :D
    Szia!
    Igen, korai leves lesz. Mondhatnám, hogy tízórai. :D Életemben sem fésülködtem, amikor hosszú hajam volt sem. fater csinált bele egy kis természetes hullámot, azzal gazdálkodtam. :D ;)

3. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Ige jo lesz,mar huzom a csizmamat,elöre is köszi.

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálunk tejfölös zöldbableves és sonkás tészta lesz az ebéd...:)
    Kopnak az évek én már úgy vagyok vele, inkább 10 jó fog mint 1 hajas fejbőr :D

5. zsani_apja

Szia!
    Igen. :D Lassan már 1-1 jó fogam lesz, de legalább megtudom vakarni vele még a hátam is. De a popómat biztos. :D

jófarmerlány, farmercsaj, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Én és a kisebbik lányom...és ahogy mondtam, hogy nincs hajam xD:D

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel sütött a np, de egész éjszaka esett, és már megint borul. Azta! De frissek vagytok! 10-re húslrves! Ezt nevezem. Én 8-kor másztam ki az ágyból, végre nem kutyavonításra ébredtem hajnalban. A fölső lakásba költözött egy fiatal pár egy tacsival, és negyed hétkor elmennek itthonról, onnantól üvölt a jószág. Tegnapelőtt rájuk írtam, hogy ennyi volt a türelem, találjanak ki valamit, mert nem birom idegekkel a napi 3-4 óra üvöltést.
    Tejszínes-sajtos csirkemellel rakott tésztát sütöttem, szerintem lesz segítségem.
    Megyek szavazni.

Zene:

Remélem mára minden megoldódott, vége a romantikus gyertyafénynek és a háló is műx.:inlove:
    Hogy te miket tudsz! Annácska a fődetektív.xD:inlove:
    Köszönjük a képes beszámolót! Nekem is van ilyesmi konyharuhám, szerintem a nagymamámtól örököltem. Nagyon ügyi vagy, én is megyek, mert levest ma nem főztem. Csak gyere és mesélj!

Ne hagyd magad felhúzni ezzel a rakosgatóssal. Grat a molyhoz.
    Szia! A gyönyörű lánykádnak adtad a fürtjeidet, szerintem.:inlove::D

**jeje**, jófarmerlány, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Szia!
    igen neki és az anyukájának van haja bőven...itt északon végre süt a nap 1000-rel, délután séta;)

9. zsani_apja

Megérkeztem. Sütit is vettem. Megint voltak szombaton az ikrek és ilyenkor hagynak nekünk X ft- ot, amit levásárolunk. :)
    Az időről még nem írtam. Este elkezdett esni a hó és végre nem hagyta abba, így szép fehér volt minden reggelre és még most is. :)
    Nagyon super! Jó spanok lennénk mi. Ismerős voltál, de biztos a farmról. :D ;)

________

koko nem ért ide, így kénytelen leszek egyedül ebédelni. :D

**jeje**, koko.54, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..ezen a természetes hullámon nevetek:) amit apukád adott..vagy rakott neked..:D
    Szia..hát igen szép lánykátok van...de azért te belőled is vannak vonások..de nagyon csini lány:) Azt hittem csak 1 lánykátok van.
    Neked meg szerintem jól áll a hajad;)...illik egyéniségedhez a "rövid" haj :)
    Itt a nap szépen sütött délelőtt..meg kicsit utánna is...hó már semmi.
    Össze spanolnotok?;)xD
    Szerintem Kuzdern egy nyugodtabb tipusu ember...míg te egyet fordulsz..és már 3 dolgot megcsináltál.;)meg 10 mondatot összefüggően elmontál...:)
    Szembe lévő szomszéd ilyen... összefutottunk a bejárati ajtóknál...és beszélt fordult egyet..de mán be is csavarta szöget..meg mittudom én. Én ehhez nem vagyok hozzá szokva...párom lassú megfontolt...előbb tervez..utánna végez...látszik hogy mérnök :)
    Nahh lett kis növénykém neki látok a 20-as feladathoz...kétszer el....khm...rontottam..de most már leírás alapján csinálom.

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Szia!
    Igen csak ő van nekünk, de mindig így szoktam bemutatni, hogy ő a kicsi ;)

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  12. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Szavaztam !
    Jó éjt.

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Aki írt levelet, annak a képcsere megtörtént.

Most már enged új képeket is feltölteni, aki még nem tette meg.
    (Aki képcserét szeretne, email + levél farmra, válaszolok és cserélek amint tudok.)

Szép estét és nyugodt jővőhetet kívánok!

**jeje**, farmercsaj, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Anyóca, szuper lett/mint mindíg/ az új képed.:D

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, farmercsaj, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Lehet, hogy kisüt a nap, most nem esik, és elég világos van. A lánykámék féldisznóvágáson vannak, szóval nagykanállal eszünk. Aig várom a friss töpörtőt. Kíváncsi vagyok hogy jön be a bioféldisznó. Szorítok nekik, jövőre már lehet segíteni is tudok. Este jön a fodrászom, szép legyek a műtőben... A tanyámon nyugalom és béke honol.. Vigyázzatok magatokra.

Szavaztam. Anyu! Nálad már nem is tavasz, hanem nyár van. Látom te is ki vagy éhezve a színekre. Szépike lettél.

Zene:

Köszönjük, aranyos vagy.

jófarmerlány, **jeje**, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép hetet! Sziasztok! Itt 1000 ágra süt a nap, de nagyon fúj a szél.. Mennyi jóképű pasi van itt kérem!;) És dolgosak-szorgosak...

Köszönöm itt is!:)
    Cilikém! Köszönöm a jókívánságokat, már klasszisokkal jobban vagyok. Valami átszaladt rajtam...De nagyon gyorsan...:wuerg:xD:sleepy:
    Nagyon jó lett az Avatárod!
    Drágasszág! Ügyesen.:inlove:
    Szavazok.
    Annám! Drágasszág! Köszönöm. :inlove:
    *************************************************************************************************************
    Tessék tippelni!
    Hozok 1 kis játékot!
    MB-eknek, meg akik szeretnének!
    Tippeljétek meg mennyi az annyi?!xD:p
    Szóval, mennyi teliholdas ládám van a raktáramban?
    Képet most mentettem...

1 kis segítség... Szeretek gyűjtögetni, de ha elkap a gépszíj kibontok mindent...:wuerg:xD
    Tippelni jövőhét vasárnap 2023.01.29. délutánig lehet.
    Eredményhirdetés azonnal...;)
    Aki legközelebb, esetleg telibe találja a tippet, annak jutalma cserenapkor
    1

Tippek:
    Zsaniapu: 43.001 db.
    Cilikém: 14.444 db.

zagimichna: 13 db.
    Koko: 3.500 db
    Emese: 2.823 db.
    Marika: 2323 db.
    Vízöntő Erzsike: 4500 db.

Utoljára szerkesztett: 26.1.23
  17. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Event kesz lett,nagyon sok veszteseggel,keves volt mindig az idö.
    Szia!
    Köszi,majd jelenkezem.
    Szia!
    Tippem:3500db

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

halihoó!
    Ma csak olyan kerek, lezárt mondatokat hozok. hangjelzés is előfordul majd, de ezt sajna nem fogjátok hallani. :D ;)
    Ismét megkezdtem egy hetet, ami nálam szerdával indul. Ezt főnök ma ötször is hangoztatta. :D csütörtök, pénteken szabin leszek, mivel még van kettő tavalyi. Ennek csak én örülök a cégnél, ahogy éreztem a mai nap. Pénteken tücskömnek a szalagavatója lesz, felénk így mondják. Azért majd az ott készült képekből hozok. Néztem a próbát, jók lesznek. Mondjuk három paár fog táncolni. Az nem valami sok. Még jó, hogy jönnek néptáncosok is, ahogy mondta. Lányok vannak többségbe az osztályokban és az a kevés fiú viszont nem akar részt venni a táncban. Számomra érdekes, de hát ilyen világot élünk.
    Eventet és szezont már elfelejtettem. Nem ismétlek. Elég volt a nyolcadikat négyszer járni. :D Viszont jócskán okosabb voltam, mint egy ötödikes. ;)
    Gyopi, nem is tudom, mit írjak. Egy vicc kategória nekem az egész. Nem is részletezném, elég a topikot olvasni. Ma reggel gondoltam, hogy beírom, elértem a 28. szintet. Talán kizökkentettem volna egy picit a lakókat. :D
    Nagyon hiányolom a kommunikációt a felső vezetéstől. ;) Még jó, hogy nem felső vezetéket írtam, bár, lehet helyre rázott volna mindenkit. :D
    Hajrá, Anyu! Várom az ajándékot. :D ;)

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség. nem szeressem. Készülődök, holnap bevonulok. Zabszem sem.... Szorítsatok, csütörtökön operálnak. Valószínűleg eltűnök 8-10 napra. Annyira vacak a net a klinikán, hogy kiidegel teljesen. Vigyázzatok magatokra!

Megyek szavazni.

Zene:

Tippem: 2823 db

Húúú! Kíváncsian várjuk a képeket. A mai fiúk nem szeretnek-mernek táncolni. pedig egy jól táncoló pasi.... Tényleg a 28. szinten vagy?

koko.54, szellorozsa, farmercsaj és 7 más kedveli ezt.
  20. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Szinte minden általad hozott dal az ízlésem szerint való, köszönöm, hogy gyakran hozod ezeket, egy kis felüldülést adnak a napi robot során. Már csak azért is megnézem a bejegyzéseidet, hogy lássam, milyen dalt hoztál :).

Adja az ég, hogy jól menjem minden a kórházban és mielőbbi visszatését kívánok neked!
    Szavaztam - amit megfigyeltem: úgy tűnik, tényleg van olyan, hogy közízlés :). Mindig úgy szavazok, hogy nem nézem meg előre, hogy az illető képre hányan szavaztak. Ma megnéztem, hogy azok a képek, amikre eddig szavaztam, hogyan állnak, és azt vettem észre, hogy én is ugyanazokra a képekre szavaztam, amikre amúgyis a legtöbben szavaztak.

Utoljára szerkesztett: 24.1.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.