Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Szép napot mindenkinek! :)

Aktuális kávét hoztam szép színes macaronokkal!xD
    --------------------------------------------------------------
    Kuzdern ,nagyon helyesek vagytok a lánykáddal a fotón.:)
    -
    Emese,nagyon vigyázz magadra !:inlove:
    ----
    Szavaztam.Nagyon szépek a képek!:inlove:
    -
    Zagimichna,itt mindenki szavaz mindenki képére...legalábbis a topic lakói biztos szavaznak egymás képére. Az,hogy némelyik képnek több a szavazata,függhet attól is,hogy volt aki előbb töltötte fel a képét...annak nyilván több szavazata is van. Pl.Öcsink ( Öcsi egyébként egy törzstag volt ebben a topicban és az emlékére van fenn a kép. Isten nyugosztalja) képe volt az első amit Farkasunk felrakott újból,tehát logikus,hogy ott látható a legtöbb szavazat.
    Ha én most töltenék fel egy képet,én lennék legalul. :)

Utoljára szerkesztett: 24.1.23
    cili53, koko.54, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Örülök, hogy tetszenek. Mindenkire szavazunk- Tulajdohképpen ez nem verseny, csak jelzés, hogy láttuk, gyönyörködtünk.

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  3. zagimichna

zagimichna Fórum ismerője

Ahaa. Akkor mostmár - azt hiszem - egészen értem ezt a dolgot. Különben az Öcsi képe volt az egyik, amire szavaztam...

**jeje**, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már csak hármat kell aludni és jöhet a tánc. :) Még csak a 11. szinten vagyok. Nem nagyon tudok haladni, mondjuk nem is nagyon motivált a dolog.
    Szia!
    Alulról lehet építkezni. :)
    Viszont, ha én töltenék fel két képet, akkor magam alatt lennék. :D

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok. Jövök szavazni...
    Szia. Mivel ez a Mutasd a birtokod topik, itt a napi szavazás zajlik... Itt akik a törzsgárdában vannak, azok mindennap (Hellyel-közzel) szavaznak az összes feltöltött képre. Nem csak amelyik tetszik, hanem az összesre... Megnézzük a másik birtokát, kielemezünk 1-1 dekort, fát, ólat, és próbálkozunk minél szebb képeket készíteni.:)
    Jejebabám! Ott a segítség...:wuerg:xD:p:inlove:
    1 kis segítség... Szeretek gyűjtögetni, de ha elkap a gépszíj kibontok mindent...:wuerg:xD
    Drágasszág! 1 kalappal...:inlove:
    Küldöm én mindennap, csak mindig tele a .... Raktárad...xD:D
    Koko-kám: Gratulálok, hogy végig szenvedted... Ez az év eventje! Szülinapra...:oops:o_O

Utoljára szerkesztett: 24.1.23
    Galadriel, **jeje**, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  6. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Szavaztam ,tegnap is de olyan fáradt voltam,hogy na......
    Jó éjt mindenkinek.

Galadriel, **jeje**, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Emese...szurkolunk neked...biztos jó lesz minden.
    Most elkezdtem egy néninektegnaptól hordani az ebédet...tavaly a jobb térdét...most december bal térdét műtötték...elég nagy vágás..szóval azt mondta nyáron már szaladni akar...de kicsit mozgolódik ...de szerintem több kellene neki... ma nem beszéltem vele mer aludt eggyem meg...maj megkérdezem a tornász jár-e?
    Szóval biztos te is szaladsz 1-2 hónap mulva :)
    Tennap este meg lett a Felhőm... most stagnálok..elég volt ..néztem a segítséget 20-tól...de így is baltáztam párat.
    Ugyanis Bal kezes vagyok..és rengetegszer össze tévesztem a két oldalt. Itt is úgy volt...de nagyon koncentráltam és utánna jobb volt.
    Szia Anyu... és elkapott a gépszíj...vagy halomra áll ...a mire is kell tippelni?? teliholdas láda...nahh tippelek én is nemsokára. :)
    Szia táncról kép... kép... kép...Ez most komoly hogy 11 -es szinten vagy?? nem akarom elhinni...annyira azért nem rossz.
    Szia gratulálok..le KALAPPAL :) előtted...nekem Felhő rávalókkal egyenlőre ennyi... lehet maj még holnap csinálgatom...de szerintem most nem ültetek éjjelre.
    Szavazok...

**jeje**, cili53, farmercsaj és 4 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép jó estét mindenkinek
    az event nekem is készen van.
    Anyu küldöm a tippem, 2323 db.
    Emese sokat gondolunk rád,vigyázz magadra, egy kis náthát se hozzál haza.
    Az örző angyalkád vigyázzon rád.
    Mindenkinek szép álmokat Marika

Galadriel, **jeje**, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Most ilyen későn, /vagy ilyen korán?/ szavaztam!:D:) Mindegy is, a lényeg a "jószándék".:D
    Mesikém szorítunk neked, biztosan szép leszel a műtőben és ez a pozitív hozzáállás máris félsiker!;)
    Gyorsan tessék visszajönni "hozzánk"!
    zagimichna, szuper, hogy már érted a szavazásunk lényegét, szeretnénk a Te farmképedet is a Szavazólistában látni! :D

Mindenkinek szép álmokat!

Galadriel, **jeje**, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Rögzített tánc lesz majd a képen. :D
    Munka mellett nem nagyon van jelenlétem a gyopin, pedig az nem ártana a haladáshoz. :p fotó :D

**jeje**, koko.54, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Megnézem enged-e szavazni...;)
    Marikám! Te milyen kis ügyeske vagy...:)Csendben, halkan kész is vagy ezzel az eventel...;)Gratulálok!
    Lebetegedtem. Azt hittem, 1 kis hasfájás, fejfájás, és kész...Hááát tegnap láz, ma meg orrdugulás, trüsszögés, étvágytalanság... Grrrrrrrrrr...-.--.--.-

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia én nagy tévedésben voltam...azt hittem a mostani eventtel a szülinapival vagy 11-es szinten.
    Jajj Anyuci ...tessék csak immunt erősíteni...D vitamin...C vitamin...és Szelén....nem rég ment el a gyorsvonat nállad...most meg a lassú állt meg...:) Ez nem Covid lesz?? mer nekem is hasonló volt a tünet....de a fiamnak is és ő nem volt az.
    Mer ha az akkor antibiotikum kell nehogy tovább menjen. Tesztet szerintem kellene csinálnod. Jobbulást Anyu....tessék szedni ezt azt.

**jeje**, koko.54, vízöntő és 6 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijja Rózsaszálam! :) Csináltam tesztet, negatív. 4 éve napi 3000 C , 4000 D és mindenféle calcium, magnézium stb. vitamint szedek... Pedig rengeteg zöldség, gyümölcs, hal a menünk... Szerintem influenzás vagyok.:sleepy: Uram 2 hete volt 2 hétig így... Rajtam lehet most jött ki...:( Most kicsit jobb, forró húsleves csilivel, meg mézes-citromos tea gyömbérrel... Na meg a coldrex ami segít.:cry:

14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Szavaztam ! Emese ,Ildikó jobbulást Nektek !
    Jó éjt mindenkinek.

Galadriel, **jeje**, vízöntő és 5 más kedveli ezt.
  15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Anyu vigyázz magadra, orvoshoz menj el nehogy a tüdödet támadja meg.
    Emese te is vigyázz,és várunk .
    Mindenkinek szép álmokat Marika.

16. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Anyóca, tessék meggyógyulni "hamar", mindjárt jön a Tavasz, ki fog sétálni akkor a Balaton partján, ha beteg vagy??:D;)

Mesi reméljük túl van a "nehezén", ha valaki tud róla valamit, ossza meg velünk!:) Köszi!
    Szép álmokat mindenkinek!

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok. Tessék tippelni! Rózsám, Annám, Jejebabám, Ildikóm, Dórikám, Róóóóziiiikaaaaa!
    Norbikám te is gyere, Vízöntő Erzsike merre vagytok? :)
    Születésnapi ajándék!

18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Csak beugrottam, hoztam egy szülinapi ajándékkódot:

A kód: 13BDAY

A csomag tartalma:
    • 40x szupertrágya
    • 40x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 12x szupertáp
    • 10x farmpengő
    • 1x Bónuszláda
    • 4 Vidám állatos láda II
    • 2023. január 28. (szombat) 23:59 óráig lehet beváltani.:)

• Szavazni majd estefele.
    • Szép délutánt mindenkinek!

19. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Kedves -Anyu-!
    Tippelnék:4500 db
    Egy kicsit doktorosdit játszottam, így nem foglalkoztam annyira, a játékkal.
    Nyekeregnem minek, van mindenkinek elég problémája, jót hát nem olyan sokat tudok írni.
    A betegeknek gyors gyógyulást, jó játékot mindenkinek! sticker-3-40.png

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  20. cili53

cili53 Fórum hercege

Sziasztok!

A betegeknek: [​IMG]

Találtam én is egy kódot : BIRTHDAY2023 a Farmerama főoldalán, ide teszem a fordítását is!

Happy birthday, FARMERAMA! [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Today we celebrate FARMERAMA 13th Birthday, hooray!
    Thank you all for your loyalty, passion and support - we appreciate your engagement a lot.
    If you use the code BIRTHDAY2023 you will get 5 Party Spins and 10 Power Feed booked to your account, the code is valid from now onwards until Saturday, 28th of January 2023 at 23:39 CET and claimable once per user account!
    Boldog születésnapot, FARMERAMA! [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ma ünnepeljük a FARMERAMA 13. születésnapját, hurrá!
    Köszönjük mindenkinek a hűséget, a szenvedélyt és a támogatást - nagyra értékeljük az eljegyzést.
    Ha használod a BIRTHDAY2023 kódot, 5 Party Spinst és 10 Power Feed-et kapsz a számládra, a kód mostantól 2023. január 28-án szombatig érvényes, CET 23:39-ig, és felhasználói fiókonként egyszer igényelhető!​

Utoljára szerkesztett: 26.1.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.