Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..Cili...Jeje remélem már jobban vagytok..nőnapon tessék virulni..:)
    Emese gratulálok a kis jövevényhez..biztos drága a kis cseppség..jó az nagyon ha bővül a család...:)
    Köszi az eventet ...lehet csinálom ha lesz időm...ezt nem csináltam.

Köszönjük szépen kedves Koko..hogy eszedbe jutottunk:inlove: nagyon szép a dal meg virág is:)
    megyek bolt..főzés...
    Holnap este megyek a templomba...katolikus szertartás szerinti házzasági kötésre. Utánna étteremben vacsora...kis ünneplés.
    Nem leszünk sokan 12-en...kicsit izgulok...tennap fodrász holnap kozmetika:) A hajam kimélem..de főzni kell:oops:xD.
    Szép délutánt.

**jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!Férjhez mész drága? :)

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönjük Koko-kám!:inlove:

********************************************************************************
    Nőnapi ajándék!

Gratulálok édes Rózsaszálam! :)

Utoljára szerkesztett: 8.3.23
    **jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Hüüüüü,de igazad van,:oops:szegyeld magad koko,olykor felejcsik vagyok;)

**jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Szia:) Már fiatal koromban egyszer férjhez mentem...református szertartás szerint...mert akkor jó volt nekem az is...mivel a párom református volt.
    Régebben belépett az életemben a Hit...és 4-5 éve szerettem volna a katolikus templomban..... mivel oda járok és az vagyok.... Áldozni.
    De nem lehet ...mert katolikus szerteatás szerint nem vagyunk összeházasodva.
    Négy éve tervezem már...és most úgy gondoltam itt az ideje:) A férjem is tudomásul vette.;)
    Elősször úgy volt mi meg tanuk és kész..de mikor megtudtam hogy templomban kell az oltárnál a szertartás tartani akkor bővült a kör..és a nővéremék..2 fiam..stb.
    ..mer én azt hittem a plébánián lesz majd ..nem gondoltam tamplomban...de jó lesz ez így...mert csak így lehet.
    Szóval ezért...nem most vagyok ifjú menyasszony;):)...meg el se váltam.
    Cuki egy kép Anyu:)...köszönöm a gratut...

**jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Most értem végre! Gratulálok az ismételt házasságkötésetekhez. Azért csak lesz egy kis dáridó.

**jeje**, Kuzdern, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Óh, értem. Azért gratulálok. :) S sok boldogságot a továbbiakban is. :)

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csak ne Lajcsival legyen, mert akkor zárt ajtók mögött lesz. :D ;)
    Szia!
    Nem volt ez titok. Most legalább már rajtam kívül is tudja Paár ember. :D
    Szia!

Gratulálok, kis menyasszony!
    A HIT miatt nem gondolnám, hogy össze kell házasodni. Templomhoz sem kötném. Nos, ez az én véleményem, csak bepötyögtem.
    Szívesen elmesélném az életem ezen szakaszát. .. is. ;)
    A lényeg, hogy további sok boldog éveket kívánok nektek! :)
    Boldog nőnapot szeretnék még kívánni!
    Zolikat pedig Isten éltesse!

**jeje**, Kuzdern, vízöntő és 8 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Szia!
    Az uncsitesóm is Zoli volt, mindig azt mondta ez nemzetközi Zoltán nap, nem nőnap. :) Meghalt már sajnos, jó fiatalon... :(

**jeje**, vízöntő, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!
    Az nem jó, ha valaki fiatalon megy el. :( Amikor bevonultam, az egyik osztálytársam pont kimaradásra ment. Mondtam neki, ott alszok az ágyadban és majd holnap keresek magamnak. Sajnos már nem jött vissza, autó balesetet szenvedtek. 20 éves volt. :(
    Anno mi is megünnepeltük a Zoltán napot. :) Amikor még tinik voltunk. :D idős tinik

**jeje**, Kuzdern, vízöntő és 8 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Szia..hát biztos lesz de zene az nem hiszem...este 10-ig van nyitva az étterem:) A két kis iker sem nagyon értette hogymi?? mi nem vagyunk fiatalok;):D.
    Szia...köszönöm szépen :)
    Teljes mértékban igazad van :) Hit miatt nem kell összeházasodni ... De nállam a Hit kb. 15 éve fokozatosan alakult ki mint egy folyamat....az hogy katolikus templomban járok tudomásul kell vennem hogy szigorú szabályok vannak...és áldozás csak így lehetséges. Lehetne életem végéig is hogy nem házasodom újra...és nem járnék áldozni....ez nem volt kötelező..magam döntöttem.
    De mindenki szinte jár ki az oltárhoz...és olyan megnyugvással jönnek vissza mikor magukhoz vették az ostyát. Direkt nem írtam mi az ha magadhoz veszed az ostyát...kit veszel magadhoz.... nem akarok belebonyolódni ....úgyis érti mindenki :) Annyira :inlove:...hogy még nevét is félve mondom... Nahh szóval értelek téged..meg gondolom te is.
    Te is írhatsz rólla..persze csak annyit amennyit lehet...ezek nagyon belső dolgok.

**jeje**, cili53, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Zseni apu, látod, van még aki figyel itt a Topikba betérőkre.:);)
    Mesikém, az úttörő ott segít, ahol tud.:p
    Julika vettelek, köszönöm!
    Szellőcske, gratulálok a megújításhoz-megerősítéshez!:)
    Köszönjük a nőnapi köszöntést!:music:

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, cili53, farmercsaj és 7 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Reggelt!
    Nem is akarok belebonyolódni a dologba. Nálam picit régebben, kb. 20 éve indult el a folyamat. :) Majd egyszer azért kicsomagolom egy picit, de mennem kell dolgozni.. :D Utálom a főnökömet!! :D Ezt tudja ő is. ;) Ez az egyik mentségem.
    Szia!
    Tudtam én, hogy körültekintő vagy. :)
    Szép napot!!

**jeje**, jófarmerlány, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni. Köszönjük a Nőnapi köszöntéseket! Koko-kám! Nem azért írtam úgy a kódot, csak így jött egymás után. Megtaláltam, és pont a te köszöntésed alá sikerült hoznom!;):inlove: Eventnek neki ugrok. Itt borult, esős idő van. Ma is jövök megyek. Jók legyetek.

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Azt hittem jó idő lesz, reggel sütött a nap, de nagyon beborult. Amaranttal várom az eventet. A kétféle felröpi, és az egyik csak fákból a főfarmon.... Jól kitalálták. Vigyázzatok magatokra!

Megyek szavazni.

Zene:

Igen, igen. Annácskám erről vagyunk híresek :p:inlove:

Elmúlt a kórság? A párocskád megúszta?

**jeje**, jófarmerlány, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet!
    Eventet csinalom,szeretem a kockajatekot,meg a 70-es evekben tanultam meg a nemetektöl,itt nagyon megy.hajra mindenkinek.
    Szia Anyu!
    En meg azt hittem,viccelödünk-viccelödünk,:)azert is irtam ugy,viccesen.reszemröl jo sikerült.

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Meg! A lánykám esett bele... Holnap doki...:sleepy:
    Na jól van...;) akkor :inlove:

**jeje**, jófarmerlány, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, cili53, farmercsaj és 7 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel sütött a nap, azóta sajnos beborult. Nekiláttam lépcsőzni tegnam. 18 lépcsőt csont nélkül megjárok mankóval oda-vissza. Ma is lépcsőztem már, de többet még nem szabad. Muszáj szótfogadnom. Az eventtel haladgatok, mindjárt megvannak a gazok. A kockázást nem szerettem, de már elvagyok vele.

Megyek szavazni.

Zene:

20. jófarmerlány

Sziasztok!
    Csak bekukk, mert 1000 felé kell ma még délután szaladjak!:):wuerg:
    Nagyon boldog névnapot valamennyi MB-s Ildikónak!
    Szép napot mindenkinek!

**jeje**, cili53, farmercsaj és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.