Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Az eventekkel készen lettem, éppen időre.:D:wuerg::cry:
    Mesike, köszi az infókat a holnap induló játékról, reggel NEM learatni a Bahamát! :p
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Bosszankodom, mert reggel szakadt az eső, így nem mentünk hosszú sétára,[ most meg süt a nap. Várom a gyógytornászomat, jól meg fog gyötörni. Főztem egy kis sárgaborsó főzeléket. Ezer éve nem ettem., nem is főztem, pedig szeretem.
    Fogom az evetet csinálni a felhőig biztos.

Megyek szaazni.

Zene:

Jó, hogy szóltál. Remélem csak az ültetvény a fontos, mert a többit learattam.

cili53, jófarmerlány, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  3. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Az eventindulás nálam is késett.Az előbb ültettem el a 8 órás eventgazt.Meló miatt választottam a hosszú érésű növényt.
    Nem szeretem a bahás eventeket,de azért csinálom.

Én se nulla perceztem még állatokkal,ugyanis ha akartam volna se tudtam volna. 4 virágfestésem van és nincs olyan felhőm ami kiváltaná az ötödik virágfestést. Na persze több ezer tápom sincs. Majd egyszer...

Szavazok.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok!
    Megjöttem a fog dokitól, még 4x biztos mennem kell...Alakulok...;)
    Én is nekikezdtem az eventnek, a hosszút betettem komfortba...:wuerg:xD:cry: Mindennel megszórva 8 óra az aratásig...:oops:
    Ügyes voltál -Anyu-:wuerg:xD
    Itt beborult, hideg szél fúj, olyan álmos lettem...:sleepy:
    Egész héten legeltünk ahogy Drágasszágom mondaná...:):inlove: Sóskafőzelék sült virslivel, burival, Brokkolikrém leves füstőlt sajttal, Kínai rakottkel, holnap kapros tökfőzelék. Nyami.
    Szavazok. Erre figyeljetek! Néztem is miért ilyen kevés a szezonosnál a megrendelők száma...o_O

Utoljára szerkesztett: 17.5.23
  5. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, szellorozsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Egész éjjel szakadt az eső. Most is vacak idő van, így a reggeli séta kimaradt. Dél körül jön a gyógytornász, hátha vele tudok majd sétálni. Nekiálltam szekrényeket pakolni, mosok orrba-szájba.... Ma nem főzök, maradt még főzelék, sütök hozzá valamit. Csinálom az eventet, én is komfortba 8 órást raktam. Nincs kedvem öökké itt ülni a gép előtt. A felhő a cél.

Megyek szavazni.

Zene:

Nekem meg csak 3 virágfestésem maradt, nem tudom miért, de a gyepek urát gyűjtöttem..... No, de majd, ami késik, nem múlik.
    Jó az úgy Drágaszág, csak ne felejtsd el az ananászos sütit.

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nem felejtettem, beraktam még karácsonyit, meg fehér ártatlanságot, így komfortban a 8 órás szupikakival, 5-6 óra...most már 1x1-en tolom, kacsa-katázok is, így 1,5 óra a palack bambusz.;)
    Szavaztam! Jóéjt!:)

Utoljára szerkesztett: 18.5.23
    -gyöngy-581, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  8. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Eventet en is csinalom,hajra mindenkinek.

-gyöngy-581, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ma túlóráztam, fél 8 után léptem le. Ennyit a tegnap pörgetett bónuszokról. :D Na mindegy, amikor beléptem, minden borult.
    Majd holnap befejezem, már csak a rövid érésű kell, felhő tegnap meglett.
    Nagyon hideg van a héten. Rengetegen jönnek leadni, így nem sok időm van fázni, csak amikor haza jövök, akkor jön ki rajtam.
    Holnap Zsani mennek a Balcsira este, talán jó idejük lesz, hétvégére már azt mond Zita.
    Feleségem sütött túrós rétest, amire haza értem. Egyik nap emlegettem, de csak úgy. Azt hiszem, ez még szerelem. :D ;)

10. jófarmerlány

Sziasztok!

szellorozsa, cili53, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

reggelt!
    Ma sem végzek az eventtel. :( Lányom már egy ideje autót szeretne. Most a napokban talált egyet Bükön. Lezsíroztunk mindent, munka után megyünk, megnézzük. Hiába mondtam, hogy búvárkodnom kellene még, nem hatotta meg. :D

halihoó, gyurmika!! :)

szellorozsa, cili53, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!:wuerg:xD
    [​IMG] Nálunk már korán szúnyoghálót szerelnek, pakolászok, rámolok. Hétfőn festés...:eek::eek::eek:;)
    Eventet nem sokára befejezem, már csak uszony kell...Kb. 400 darab.
    Kügggyetek sok-sok úúúúúszooooonyt!:wuerg:xD
    Szavazok, ha engedi...majd később.
    Apjuk! Kódot is hozzál már... Alig bírlak kisilabizálni...xDxDxD

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Végre szép! Süt a nap a madarak ordítanak... Ezt szeretem. Sétáltam egy jó nagyot, aztán pakolászok. Ki kéne találni, mi legyen a kaja.... Még Még legalább 2 kör a felhőig, ha lesz elég uszonyom. Kűggyetek uszoooooonyt!

Megyek szavazni.

Zene:

Nagyon ügyi vagy! A feleséged pedig egy angyal.

Nem irígyellek. A pakolászás is igen fáradságos meló.

14. zsani_apja

Szia!
    Nem találok kódot, vettem is kettő sorsjegyet. Nem lett belőle kódra való sem. :D

cili53, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

Sziasztok!
    Anyóca, Mesi, nem lehet nektek Uszooonnnyyyttt "kűdeni", beteltetek.:( Majd hajnalban megpróbálom újra.;)

cili53, -gyöngy-581, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm. :)

cili53, -gyöngy-581, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...én is majd emlegetem már valamelyik nap a a férjemnek a túrós rétest...tudja hogy én is szeretem.
    Kiváncsi vagyok fog-e sütni nekem.;)xD Igy én is lemérhetem a hőfokot :D:)
    Remélem sikerrel jártatok..használja a lányod balesetmentesen. :) Bükön? még nem is hallottam rólla.
    Szia Anyu ....jó rámolást...:) stelázsit ki ne hajíntsd. xD
    Küldtem volna búváruszonyt de már megteltél...majd holnap korábban küldöm..:)

Palackot azt tudok kűdeni...xDxD
    Szia..minden zenédet meghallgatom ám..ha nem is írom..:) Nagyon jók....Kóbor:inlove: ...Léna
    Megteltél te is Emese...maj holnap küldök..

Neked is csak fenti Palackból tudok kűdeni xDxD.
    Én még 2000-nyi növény...felröpi kb. 100 és meg lesz a felhő szerintem holnap. A másik felét meglátom a rövid ületést csinálom-e... Ez a búváruszony nem békatalp?
    Jóéjt mindenkinek.

cili53, -gyöngy-581, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    Nem sikerült kocsit vennünk. Nem is beszélgettünk Beledig, de majd megnyugszik. :)
    Pedig elég ismert fürdő van Bükön. Erre nyugaton legalább is ismerős. :D

Szép jó reggelt, Hello Géza! :D

Lesz mit a levesbe aprítani a Bahán. Vonatost nem csinálom, ahogy láttam, ha jól láttam, nem hoz új fát. Event mégis csak megindult, hétvégén sikerül befejeznem. Persze, ha valami idegen nem szól közbe. :D
    Ma Rackó rendesen bekajáltatott csatniból. :D ;)

Utoljára szerkesztett: 20.5.23
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Event kész! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az uszonyt! :inlove:;) Futok tovább...Szavaztam.

cili53, koko.54, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, kellemes idő van. Lehet kicsit túlerőltettem a lábam, mert fájdogál a térdem. Ma pihi, nem mászkálok. Az eventhez hiányzik némi uszony. Tegnap a pincurkákat körbejárva megszórtam a bandát (is) némi uszonnyal. Nem tudom, hogy folytatom-e a négyórással. Majd látom.

Megyek szavazni.

Zene:

De szerintem az. Köszönöm, a szándék is számít.
    Ügyi vagy, gratula.

cili53, koko.54, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.